Boj s akné – konečně ho pokořím? Maska Anti-Akné, SynCare


Před časem jsem zde psala o Biodermě a celkově o nějakém tom boji s větrnými mlýny, kterým je právě boj s akné. Zmiňovala jsem tehdy, že mám ještě účinnější „nástroj“ na boj s akné, jako je boj s Biodermou a Sébium řadou pro ošetření pleti.
Tyto výrobky mám již otestované po dobu cca 4-5ti měsíců, takže začnu s představováním a vyzdvihováním jejich předností.
Zároveň děkuji jedné holčině, která mi zde na blogu dala tip na tuto kosmetiku J

Začnu s nejúčinnějším bojovníkem – Maska anti-akné s antibakteriální přísadou, SynCare.

Jedná se o kosmetiku, která není extrémně známá. Výrobcem je SynCare, Brno, který hlásí, že výrobky nejsou testovány na zvířatech a je ochoten nám vrátit peníze, pokud nebudeme s výrobky spokojeni.

Maska anti-akné mě zaujala svým slibem – tedy, že zabrání novému výskytu akné a zahojí, to co je na pleti nyní.

Plusy:
- balení 75 ml se mi zdálo z počátku malé, ale když jsem zjistila, že stačí jen trošku masky a dosáhnu perfektního efektu a zejména, když jsem si všimla, že u tuby se „zvedá dno“, tak jsem naznala, že zde opravdu nedojde k nedopotřebování výrobku, jak tomu někdy bývá, když je obal nepraktický s nějakými záhyby a i kdybych se po….a :D, tak vše nespotřebuji J. Zde je vymyšlené precizní „zvedání dna“ (snad si dokážete představit) a tedy přes průhledný obal přesně vidíš, kolik ještě zbývá. Na obalu je navíc i měřítko objemu.
- k balení ještě vyzdvihnu, že má pumpičku – hygiena na 100%
- vydrží dlouho – používala jsem všechny výrobky tak 4-5 měsíců a z této masky ubilo úplně nejméně – cca 20% objemu J
- když moje pleť nemá dobrý den, tak si natřu tuto masku na celý obličej a nechám ji minimálně půl hodiny na obličeji před spaním a potom i celou noc. Píše se, že postačí 10-15 minut, ale já si myslím, že čím déle tím lépe – byla by škoda to smýt J
- pokud má pleť lepší den, tak nanesu jen drobnou vrstvu této masky na postižené místa (třeba jen jedno-dvě na pleti). Klidně i ráno a na to dám make-up. Ty léčivé extrakty působí i tak J



Mínusy:
- vůbec nevoní, někomu může až smrdět. Mají to tak téměř všechny výrobky SynCare…na druhou stranu to beru tak, že aspoň nejsou nijak parfumované, což někdy je spíše na obtíž.

Efekt:
Je. A je super. Opravdu jsem s touto maskou na akné velice spokojená, protože je to konečně něco co funguje. Při pravidelném používání jsem si všimla, že pleť je opravdu zklidněná a netvoří se takové ty hnusné hroudy bolavé. Společně s dalšími produkty, o kterých budu ještě psát, se stává SynCare kosmetika mým kosmetickým arsenálem, díky kterému dávám mému akné na frak.

Dávám 10 b. z 10 b.


Pozn. Obsahuje šalvějový extrakt 2,5%, levanduli 0,02%, protein lískového ořechu 1% aj.

Komentáře

  1. Ahoj,kosmetika syncare je asi nejlepsi na akne spolu s biodermou. Hrozne mi pomohla! Mela jsem pletovou vodu,gel a odlicovaci mleko a uz po mesici uzivani jsem zaznamenala zmeny:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šárko, díky za koment a jsem ráda, že si potvrdila moje slova :) Přesně - já jsem dokonce výsledek (sice jen malý, ale byl to úspěch) viděla už po prvním použití, po prvním týdnu jsem byla mile překvapená a po měsíci jsem už téměř jásala :))

      Vymazat
  2. Ahoj, všimla jsem si, že výrobek obsahuje snad všechny druhy parabenů.. je to čistá chemie:( to neexistuje na akné cosik přírodního, co funguje ? :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Četla jsem si o parabenech a jiných ...ok, je to syntetika, ale v podstatě udržuje trvanlivost výrobku - takže radši nějaké parabeny, ale krém mi vydrží rok...než po měsíci měnit + tam mít bakterie...:) A čistě přírodní asi fakt moc nefunguje...resp. funguje, ale budeš dloooooouho čekat na nějaké výsledky :(

      Vymazat
  3. hm asi máš pravdu.. no je mi 28 a už ztrácím naději..jedině co mi zabírá je Zinerit + antikoncepce. Jinak nic :(

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, můžu se zeptat, jak jsi s maskou nakonec spokojená? :) po delším používání :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, stále stejně jako když jsem psala tuto recenzi - kosmetika Syncare je už stálicí v mojí koupelně a jen trošku přemýšlím co udělám s tím zbytkem, co tam mám z předchozích "pokusů" nalézt něco co pomáhá na mojí pleť :)

      Vymazat
    2. já si dnes právě objednala od jedné slečny z blogu tu masku + tonikum, tak jsem zvědavá, jestli to mojí pleti také bude takhle vyhovovat :) ...ale děkuji za odpověď a přeju úspěšný boj s tímhle "zlem" :D

      Vymazat
    3. Tak doufám, že mě pak nebudeš proklínat ;-) Zatím, co jsem doporučila tuto kosmetiku několika známým, byly všechny nadšené :) Doufám, že to bude i tvůj případ a přeji ti to stejné - úspěšný boj :))

      Vymazat
    4. to určitě ne :) za zkoušku člověk nic nedá :D ..jinak dnes mi to došlo, vyzkoušela jsem poprvé tu masku a tonikum :) maska v pohodě ale to tonikum to je fakt děsná "vůně" :D :D

      Vymazat
    5. Já v poslední době zjišťuju, že čím více něco "smrdí", tím více pomáhá :D Takže vydrž ;-)

      Vymazat
    6. připomíná mi to droždí nebo tak něco :) ale jako dá se to tu chvilku vydrřet ono to pak přestane být cítit, když to máznu krémem :) ..jinak tyto přípravky jde sehnat jen v Brně? nebo mají i nějaký eshop, protože v drogériích či lékarnách jsem na tohle nikdy nenarazila :)

      Vymazat
    7. Ani nevím...vím, že v Brně je to k mání, ale jak je to v jiných městech, to netuším...určitě spíš lékárny...já bydlím na Slovensku a tu to není dostupné nikde, jen u kosmetiček...takže objednávám v e-shopu...ale celkem za rozumné ceny :)

      Vymazat
    8. Já kupuju Syncare v e-shopu Zdravionline. Mají tam i velká balení a mají odběrová místa všude možně! Hele:http://www.zdravionline.cz/o/Pletova-kosmetika-syncare-183

      Vymazat
    9. SUPER! Díky za tip ...i pro ostatní ;-) Ceny tam vypadají lákavě :)

      Vymazat
  5. Ahoj, můžu se zeptat, jak často si masku používala? Jestli jenom párkrát do týdne, nebo každý den? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ze začátku jsem používala tuším i 2-3x týdně (možná častěji :D) a pak jsem postupně polevovala, protože už bylo vidět, že to není tak potřeba a skončila jsem asi na 1x za 14 dní (a nebo podle potřeby/pocitu). Dokonce jsem jí ani nespotřebovala a musela vyhodit po expiraci (smrděla) asi s 30% obsahu...takže super věc :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky