Intenzivní tělové mléko proti celulitidě s karambolou, Avon Solutions


Celuli-celuli-celulitíííída. Ano, i my, které máme 50 kg i s postelí (jak se mnozí vyjadřují) ji známe. Stačí sedavé zaměstnání (nebo sezení v škole, nad knihami...), minimum pohybu a samozřejmě papanica v podobě opražených jídel, chipsy o víkendu atd. A je to tu!

Netvrdím, že bych jí měla extrémní – spíše jde vidět až když si zmáčknu kůži na stehnech, ale je období, kdy chodíme v sukních, pidisukních, pidikraťáskách a...já se trošku stydím. Občas se rozhlédnu po ulicícíh a vidím jak některé holky/paní bez hanby chodí v krátkých šortkách, sukních a při každém kroku jim jde vidět celulitída. Též to (některé!) nemají nějak hrozné, ale mám panickou hrůzu, že u mě by to bylo to stejné. 

Nyní se chystám na dovolenou k moři (jupí:) ) a jasně, že tam budu v plavkách - zahájila jsem tedy anticelulitídový plán - omezit smažené, jíst zeleninu, hodně pít a nějaký ten krém. 

Jako "onoho" vyvoleného jsem použila krém od Avonu – Intenzivní tělové mléko s karambolou.

Plusy: 
- pěkně voní a já toto mám fakt ráda
- dobře se roztírá - úplně komplet
- po nanesení trošku chladí

Mínusy: 
- celkem malé balení – jen 250 ml
- tam kde se nenatřu, tak ta mrcha celulitída stále je :(

Výsledky: 
Na sebe nenechají čekat, ale jak jsem zmiňovala - nějak jsem vynechávala "kousky" na stehnech - tedy někde jsem dala víc, někde méně a prostě to vidím, že jsem to někde trošku okašlala :D...jednoduše, natírat DŮŮKLADNĚ po celé ploše, kde se chceš zbavit celulitídy.

Rychlost spotřeby je přímo úměrná velikosti stehen, takže to balení je fakt maaalinké - a to si nemyslím, že bych měla nějak obrovská stehna :D, ale fakt jsem už po necelých 14-ti dnech měla cca 60% výrobku pryč :(

Ještě mi vadilo i to, že až při focení výrobku jsem si všimla malé poznámky na obalu, která upozorňuje, že při používání výrobku bys neměla lézt (pardon, chodit) na slunce a opalovat se - alespoň týden před intenzivním sluněním musíš přestat s natíráním. 
Tato informace mi chyběla - buď mohla být větším písmem (anglicky samozřejmě) na obalu, abych se pídila co to je a proč to tam je a nebo mohla být uvedena už v katalogu. 
Naštěstí jsem si toho všimla včas, jinak bych byla schopná si to vzít i na dovolenou a určitě bych s ním nešetřila při stresu, že jsem v plavkách...a kdo ví jak by to dopadlo. Celkem by mě zajímalo "co" by to udělalo, ale testovat to pro Vás nebudu :)) Jo, pro informaci – jsou tam AHA kyseliny, tak proto toto upozornění.

Takže - ano, pomůže, ale takové té mírnější celulitídě. Používala jsem ho cca 3 týdny, pouze večer (doporučují klidně 2x denně) - teď když si stisknu stehna, tak jsou hrbolky téměř neviditelné, což mě těší...no a za týden odlétám, takže ho odhazuji na horší časy :)

Dávám 8 b. z 10 b. 

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky