NEJvětší překvapení – pudr Alverde z DM drogerie


V rámci „zdravého životního stylu a eko spotřeby“ jsem se, z neznámého pohnutí mysle, rozhodla, že si zakoupím tento kompaktní pudr Alverde– možná byl i v akci J, už ani nevím.
Říkala jsem si, že uvidím jaký tento výrobek bude – četla jsem už dost o výrobcích zvaných „eko“ tak jsem byla zvědavá, v čem bude jiný/výjimečný/úžasný, jak všude popisovali.

Na první pohled normal pudr, po čuchnutí nic moc :D...

ALE….o tom na konci článku.

Mínus:
* není tak navoněný jako ty normal „značkové“ pudry, ale možná to dokazuje, že v sobě nemá žádné „doplňky“ (normálně bych to napsala neslušně, ale budu se krotit, no myslím slovo na s….y – domyslí si někdo? :D)…asi proto je eko, že?
* není až tak matující a když už se člověk fakt nechce lesknout, tak je potřebné ho nanést hooooodně moc, ale i tak štětec toho až tolik nepobere
* nemá žádnou labutěnku, nebo cokoliv, co by umožnilo ho nosit stále u sebe bez štětce a kdykoliv se přepudrovat.
* možná i to zrcátko by se u pudru hodilo

Vypadá, že má mnoho mínus, ale opak je pravdou – to jsou jen takové „drobnosti“ oproti tomu jaká jsou plus.

Plus:
* pleť je jemná, vypadá velmi přirozeně – není vůbec vidět, že by pudr na tváři byl a to je mega plus
* nestane se, že bych si dala omylem nějakou mega vrstvu – nikdy se nepodaří, že by toho štětec nabral hodně, takže žádné zbytečné ofukování ze štětce
* a HLAVNĚ – sakra, ale fakt sakra dlouho vydrží. Zakoupila jsem si ho v roce 2010, začátkem roku– v srpnu 2011 jsem uviděla poprvé „střed“, kdy jsem naznala, že už se pomalu blíží jeho čas a pro jistotu jsem si zakoupila nový. Červen 2012 – konečně jsem ho spotřebovala!! Mám doma další 2 pudry, které jsem si zakoupila, kdyby něco a ty jsem načala až nyní!...v životě se mi nestalo, že by nějaký výrobek vydržel tak dlouho při dennodenním používání.

Jednoduše – pro mě velké kosmetické překvapení – netušila jsem, že by kompaktní pudr mohl vydržet tak dlouho. Asi to bude tím, že je opravdu kompaktní a neopadává žádný pudr ze štětce, ani nezůstává „rozsypaný“ po povrchu pudru.

Musím pochválit – jestli takto vydrží i ty stíny, které jsem si nedávno od Alverde zakoupila, tak potěš koště…co totiž budu dělat s těma dalšíma xy stínama, které doma taktéž mám? :D

Kdo hledá ideální poměr cena/výdrž, jděte do něj. Není sice tak sypký, ale přirozenost a eko fičí, takže šup do DM drogerie ;-)

Za mě 9 b. z 10 b. (přeci drobná mínus má :) )


Pozn. jen pro pořádek - výjimečně se nejedná o mojí fotografii pudru - je stažená z netu. SSusi

Komentáře

  1. super recenze, taky ho mám a taky jsem s ním spokojená :) i když mi docela vadí právě to, že je pevně slisovaný a dá mi celkem práci ho nabrat na štětec, jinak je moc fajn a moc se mi líbí jeho vůně :)

    OdpovědětVymazat
  2. díky :) Upřímně - já z něho jsem stále paf, protože ještě žádný pudr mi tak dlouho nevydržel...a přitom nestojí nějaké hrozné prachy :)...a ta vůně je tak "jiná" až je příjemná, že? :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky