Moje TOP produkty

Když jsem dnes tak procházela blog, tak jsem došla k závěru, že by to chtělo sem tam i nějakou tu sumarizaci mých dojmů...a proto dnes nastal ten den :)

Dekorativní kosmetika: 

TOP pudr je před chvílí zmiňovaný Alverde z DM drogerie. Obrovská výdrž za minimum peněžních prostředků - to se počítá :) A perfektní výkon k tomu...nemám mu co vytknout :)

TOP make-up je Wake Me Up od Rimmelu - v recenzi jsem sice byla trošku na vážkách, jestli je tento lepší jak make-up Match Perfection Cream Gel od Rimmelu, ale s odstupem času hodnotím, že make-up Wake Me Up je rozhodně lepší - moje pleť si na něj zvykla, make-up vše pěkně zakryje, sjednotí a na denním světle nejde vidět. A hlavně - oproti Match Perfection má větší výdrž - teď to myslím co se týče balení. Wake Me Up používám už přes půl roku a dostala jsem se prozatím tak na úroveň 30% plnosti obalu - což si myslím, že je skvělý výsledek :)

TOP oční stíny jsou pro mě Metallic Eye Shadow Quartet od Fleur de Sante - zde jsem k tomuto závěru taktéž dospěla až po několika měsíčním pravidelném používání. Velmi jsem si je oblíbila a kombinuji všechny 4 barvy dle nálady, ale tak trošku to i barevně ladím.

TOP řasenka pro moje krátké a celkem o ničem řasy je Glam´Eyes od Rimmelu - krásně řasy rozčese, natočí a rozdělí...a i ty moje pidi krátké prodlouží tak, že je jde konečně vidět :D

TOP korektor je pro mě jednoznačně Make-up Cover, Dermacol - stále si trvám na svém, že je úúúúžasný, používám ho denně a nemám s ním problém...a na to, že ho používám už nějaký ten měsíc, tak to na něm skoro není vidět a vypadá jak nový :)


A další kosmetika: 

TOP tělové mléko Garnier Skin Naturals - zpevňující tělové mléko - snažím se rychle spotřebovat ty jiné, které mám doma, abych si ho mohla znovu koupit...ALE mám nové od Garnieru, ten zelený SOS hydratační - dosud nevyzkoušený...a tak je možné, že toto TOP bude brzy sesazeno...ale tak je to stále Garnier, takže se to počítá :D

TOP krém na ruce - opět Garnier, SOS Intensive 7 days, bambucké máslo! Záměrně píšu vykřičník, protože jsem vyzkoušela ze stejné řady i ten s mangovým olejem a i když je to dost podobné, tak bambucké máslo vede :)

TOP krém na nohy - s přehledem vede krém od Fleur de Sante Winter Care - "nebíčko" pro suché paty a jinak dochrámané nohy :D PERFEKTNÍ!

TOP pleťová voda je ta od Biodermy - Sébium H2O...a vlastně celá ta řada Sébium je velice příjemná, i když pozor, pozor - na vědomí dávám, že chystám recenzi o něčem ještě lepším a účinnějším jak je Bioderma. Samozřejmě to bude taktéž na problematickou pleť a musím říct, že zde jsem viděla účinek už na druhý den a to už je co říci...ale o tom později v samostatné recenzi :)



Další TOP produkty si tak nějak stále hledám...jasně, jako každá baba stále něco zkouším - něco je super, něco je fakt na prd...dost často je to průměr.
Toto jsou ale produkty, které mě překvapily a u kterých setrvávám :)

A jaké jsou ty Vaše TOP? Nějaké tipy? :)

Komentáře

  1. Match Perfection Cream Gel je aj u mňa jednička!!! :) a tiež aj Bioderma, od nej však mám Sensibio. Odkedy som vyskúšala micerálnu vodu od Biodermy, ostatné odličovače sa môžu strčiť :)
    Super článok, Zuzka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Ďakujem Katka :) Já mám taky moc ráda Match Perfection, ale tak...kdyby to bylo o trošku větší balení, tak bych ho zbožňovala ještě více :D, ale výhrady proti němu nemám...a Bioderma... mám takové zásoby, že je jistota, že tuto vodu budu používat min. další 3 roky :))

      Vymazat
  2. Voda od Biodermy je legenda. Pořád se k ní vracím. Nyní je akce 1 + 1 zdarma v lékárnách , tak jsem si pořídila celkem 2 litry............

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím - člověk si sice říká, že je celkem drahá, ale když poprvé vyzkouší, tak ví, že už jí z ruky nedá :)...já jsem tuto akci využila minulý rok dokonce až 2x (i na jiný výrobek od Biodermy), takže jsem zásobovaná slušně :D...ale i tak - díky za tip ;-)...toto je zrovna takový výrobek, u kterého se zásoby vyplatí :))

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky