Lak na nehty Essence – Summer of Love, 04 psychadelic

Myslím, že laky od Essence jsou už „legendou“ mezi námi děvčaty :D Aspoň, co vím, tak každý druhý používá laky na nehty od Essence. 


Asi vím, proč – cena. Když jsem tyto laky viděla poprvé (a celkově výrobky od Essence), byla jsem překvapená, co je to za značku. Přiznávám, že můj první dojem byl – wau, krásné barvy a zajímavé balení, zajímavé výrobky atd. 
Druhý dojem však byl…sakra, je to nějaké podezřele levné…aby to vůbec stálo za to a nebyly to jen vyhozené peníze. 
Třetí dojem – ale čert to vem, však euro, dvě, tři (pozn. žiji na Slovensku) mě nezabijí a přinejhorším to vyhodím. 
A tak jsem skončila s nákupem u kasy, který obsahoval i několik výrobků Essence. 

Moje dojmy? Více než pozitivní :)


Netvrdím – nejsou to super truper výrobky (některým od Rimmelu, Gosh a jiným značkám se co do kvality asi nevyrovnají), ale byla jsem mile překvapena, že to vlastně vůbec nebylo tak špatné :)

Plus: (psané pro více laků od Essence, doma jich mám asi 5-7 :D)
* Líbí se mi, že jsou menší – já osobně si ráda kupuji různé barvy laků na nehty, ale zase nepoužívám je dennodenně a navíc ráda měním barvy. A ještě důležitý detail – častěji si lakuji nehty na nohou než na rukou…asi úchylka :D Takže toto jejich menší balení, doslova za pár korun, je pro mě ideální – můžu si často kupovat menší množství a bohatě mi to stačí. Takže super :)
* Co se týče lakového smradu, tak ten mi, nevím proč, přijde extrémnější než u jiných laků :D, ale budiž…stále to beru jako levnější výrobek.
* Co se mi strašně líbí je to, že nalakovaný nehet vypadá jednotně – vysvětlím: když si lakuji nehty např. lakem od Rimmelu, Avonu, tak se musím snažit abych štětečkem udělala nějaké normální tahy a nebyly vidět „přechody“ mezi tahy (takové ty pruhy, když někde je více barvy, někde méně…občas se to bohužel stane). U těchto laků od Essence se mi to nestalo nikdy – nevím jak to, ale i když jsem namočila štěteček vícekrát a nanášela lak „všelijak“, tak výsledek byl vždy celistvý a krásný.
* Strašně se mi líbí, že nehet doslova září – je celý takový lesklý, hladký…jeej :) (viz. foto)
* Doba uschnutí – zhruba po půl minutě už je téměř suchý (samozřejmě, kdybys hned s nehtem někde něco otřela, tak máš problém), po minutě je úplně suchý, což hodnotím velice kladně.
* Výdrž – přeci jen menší než u dražších laků na nehty – na nohou se mi začal „narušovat" už zhruba po týdnu (většinou mi jiné laky vydrží i 14 dní a více bez porušení – na nohou, ne v létě, kdy chodím na boso). Na rukou – první mytí nádobí a malinko narušen už byl.
* Odlakování – bez problémů, beze zbytků.

Jediné co mi trošku vadí je, že mám bílé skvrny na nehtech…a tento lak je nedokáže dokonale a úplně překrýt – i přes vrstvu laku jsou nepatrně viditelné…ale to je asi jen detail, nikdo by si toho nevšiml

Myslím, že laky od Essence jsou ideální na častější změny „image“. Rychle můžeš změnit barvu, když jdeš např. večer někam pařit – min. na tu pařbu ti zůstane nedotknutý a popř. druhý den to zase změníš na jinou barvu.
Za tu cenu – úžasný výrobek. 

A to nemluvím ani o těch dalších vychytávkách, které Essence nabízí – jako různé „udělátka“ na dokonalé nehty, podkladové laky, vrchní laky, urychlovače schnutí, „razítka“, praskající laky…

Pokud ještě váháš..tak to nedělej, nebudeš litovat ;-)

A na závěr hodnocení – dávám 8 b. z 10 b. …aby to byl plný počet bodů tak bych očekávala méně výrazný „smrad“:D, větší výdrž…

Komentáře

Oblíbené příspěvky