Podklad pod oční stíny Gosh Waterproof Eye Shadow - Love That Champagne


Již nějaký ten čas jsem sháněla nějaký podklad pod oční stíny – sice jsem už narazila na různé stíny (od Rimmelu, Avonu, Fleur de Sante,…), které vydrží relativně dlouho (z těchto nejdéle vydrží od Fleur de Sante, jen pozn.), ale přeci jen 12 hodin nevydrží žádné.

Dorazila jsem tedy do Fann parfumérie, ochotná obětovat jakoukoliv sumu za jakýkoliv podklad. Bohužel, zrovna je prý vyprodaly...ale prodavačka mi doporučila oční stíny Gosh (Waterproof Eye Shadow - Love that Champagne), které jsou „trvanlivé“ a které prý mnoho žen, slečen používá jako podklad pod oční stíny. Hmm, byl to můj odstín, tak jsem tedy svolila s vědomím, že přinejhorším je budu používat jen tak.

A nelituji.

Gosh, podklad pod oční stíny, oční stíny Gosh


Moje postřehy: 
* Stačí je nanést chvilku před nanášením normálních stínů – vzhledem k tomu, že ujíždím na stínech v dost podobném odstínu, tak s tím nemám problém :)
* Výdrž je prokazatelně větší – maluji se cca 6,15 před odchodem do práce a při příchodu z práce, cca 17,30, tam ještě stále jsou…sice už ne tak výrazné jako ráno, ale jsou..takže efekt se cení a jsem za ně ráda
* Přijde mi, že vůbec neubývají – takže výdrž celého výrobku bude asi dlouhá…nyní už mi těch 9 € nepřijde jako vysoká suma :)
*Mínus asi nemá žádné – možná jen to, že nemají 100% účinnost. (pro porovnání – od kamarádky jsem měla fixátor očních stínů od Mary Kay – měla jsem jej celou noc, hýřila až do rána, neodmalovala se :-x a ráno, po probuzení tak kolem desáté dopoledne, jsem měla problém stíny odstranit…a byly stále velice, velice viditelné, téměř bez újmy na barevnosti).


Beru toto opravdu jako alternativu, kdy tyto stíny opravdu používám jako stíny a nebo jako podklad pod moje normální stíny. 
Nezklamalo mě to…takže hodnotím na 8 b. z 10 b., protože si myslím, že fixátor přeci jen umí ještě něco více…ale účel splněn :) Great job.

Komentáře

Oblíbené příspěvky