Lesk na rty / pery Vinyl Max by Rimmel London

Lesk na rty Vinyl Max od Rimmelu mám velmi ráda (viz. dole recenze ve slovenčtině).

I po mnoha měsících co ho používám (lesky střídám, zase tak dlouho by asi nevydržel :) ), tak mám stále stejný dojem - jemně štipká, aplikátor je sice obrovský, ale nanese tak akorát bavy.
Rty vypadají plnější, jen škoda, že nemá výraznou vůni a chuť (miluji lesky, které si prostě musím aplikovat znovu a znovu pro jejich vůni nebo chuť, popř. oboje :) )


Hlavní nevýhoda - je dost lepkavý, ale pokud si dáš pozor na šálu, vlasy apod., tak není co řešit.

V tomto období však preferuji normální klasické balzámy - nevím, ale mám pocit, že lesky mi způsobují popraskané rty, takže už se "třepu" na jaro, kdy ho znovu vytáhnu.


pozn. z 13. 9. 2012 - srážím hodnocení z toho důvodu, že se mi ho nepodařilo spotřebovat - po čase se nějak "zdrcl", i když jsem ho neměla ještě ani rok "v užívání", ale možná je to chyba uskladnění. No a v zimě jsem si všimla, že se mi po něm strašně vysušovaly rty, proto upravené hodnocení na 6 b. z 10 b.



Je k dostání v pěti odstínech: http://rimmel.sk/produkt/vinyl-max/ za cenu 4,99 € přímo z e-shopu na rimmel.sk :)


Komentáře

  1. Jee, můj nejoblíbenější lesk na rty! Mám také odstín 101 legend + dva další a jsem z nich nadšená i po delším používání. :) Ano ano, můj první dojem byl také "monstrum", ale když já mám "monstrózní" kosmetiku tak ráda. :D Mám to tak i s řasenkami (jejich kartáčky). S monstry se mi prostě dobře pracuje. Koukám že Rimmel tento lesk už stáhl z prodeje.. tak jsem zvědavá, až mi všechny tři dojdou, jakými lesky od Rimmelu jej nahradím? A abych sehnala stejný odstín, jako je např. ten 101 legend.. :/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky