Lak na nehty Crack Your Colour by Rimmel London


Už několikrát jsem měla tu čest vidět někoho, kdo měl zvláštní lak – jakoby se zebřím vzorem a přiznávám se, ale nějaký čas jsem ani netušila, jak toho daná slečna docílila. Nyní to už vím -  to tajemství je praskající lak na nehty.
S novým přichází i Rimmel – ve 3 odstínech – černá, červená a stříbrno-šedá.

Zkoušela jsem stříbrno-šedý. Tu jsou výsledky:

Plus: 
* Líbí se mi ten nápad, barvy
Mínus: 
* Vše ostatní… ale ne :D Dělám si srandu.

Očekávala jsem, že tento vrchní lak na nehty mi udělá něco, co jsem viděla na fotografiích na internetu, u kamarádek apod. Ee, kdepak – není to tak jednoduché a chce to trochu cviku – já jsem tedy zatím na ten grif nepřišla, ale vše jde, když se chce :)

Základem je mít základ :D Tedy nějaký barevný lak, na který budeš tento nanášet. Pokud to budeš dělat bezprostředně po sobě, tak bacha na to, aby ten spodní barevný lak byl definitivně suchý – jinak se ti ten praskající tak divně rozpije a vůbec nebude „praskat“.
Takže když už máš suchou první vrstvu můžeš v jemné vrstvě nanést i Crack Your Colour by Rimmel. Osvědčila se mi zatím jen ta jemná vrstva – pár tahů. A čekáme – do pár vteřin se začne „rozlézat“ a vytvoří praskliny. Pak už je zbytečné znovu nanášet nějakou vrstvu (na opravu) – prostě se buď podařilo nebo ne.
Zdá se mi, že celkem trvá než nehty definitivně uschnou…to mě nebaví, nerada tak dlouho setrvávám v nečinnosti. Jednou jsem to nevydržela, v domnění, že 2 min. musí stačit a otřela jsem se omylem nehtem o klávesnici…a mohla jsem začít znovu.

Nelíbí se mi, že nehty jsou poté takové hrubé – celkem pochopitelné vzhledem k tomu, že jde o vrchní vrstvu, která popraská…ale když po nehtu přejedeš, tak tam ty rýhy jdou cítit. Osobně nemám ráda, když mám na nehtech více jak 3 vrstvy…proto pro mě nepřipadá do úvahy ještě vrchní vrstva bezbarvého laku.

Zkoušela jsem tento lak nanést na nehty jen tak...bez podkladu. Dá se to, ale není jednotný (i když nepraská) a jakmile nanesu i druhou vrstvu, tak mám malinko pocit, že sám na sobě praská. Takže opravdu ho používat jen výlučně na barevný lak.

Výdrž – s tou jsem nebyla velmi spokojená – hned druhý den (i v den nanášení) jsem už měla špičky oloupané. Když jsem jej měla samotný na nehtech, tak se začal „vytrácet“ hned po pár umytí rukou (bez mýdla, jen vodou). Nic moc.

lak na nehty, Rimmel Crack your colour


Bohužel, nemohu pochválit ani odlakování - když jsem jej měla nanešen samostatně, tak ano, šlo to lehce dolů. Ale jakmile jsem nanesla lak na jiný, který se normálně dobře odlakuje, tak se tento stal špatně "odlakovávatelným" (uff, to je slovo, omluva všem gramatickým znalcům) - no dřela jsem si odlakovačem nehet jak blázen a i tak jsem nedocílila 100% efektu odlakování :-(

Celkově – čekala jsem co to bude za zázrak v očekávání, že to bude pro mě „revoluce“, kdy budu chtít už jen praskající laky…
Hmm…moje dojmy jsou všelijaké, ale každopádně nepřesvědčil mě.
Dávám mu 2 b. z 10 b. …bohužel :-(


Komentáře

Oblíbené příspěvky