Stíny Traffic Stopping Baked Trio by Rimmel London

Stíny Traffic Stopping Baked Trio by Rimmel

oční stíny Rimmel, Rimmel Traffic Stopping Trio,


Plus stínů Traffic Stopping Baked Trio: 
* velmi se mi líbí ten design - mám, ale jisté výhrady, které budou zmíněné v mínus 
* nabízí palety krásně sladěných barev, i když uznávám, že toto už teď má asi každá firma...ale mě se to vždy velmi líbí...:)
* vydrží - nevím ani přesně jaký je slibovaný efekt, ale já jsem si ráno 6,15 nalíčila oči a 19,30 odličovala, s tím, že stíny jsem ještě stále viděla a celkem dost (na rozdíl od jiných stínů), takže WAU...fakt vydrží :) (samozřejmě jsem nepoužila fixátor očních stínů - s fixátorem je efekt téměř 100%) 
* rychle se nanáší, barvy jsou výrazné; krásně přilnou k očnímu víčku
* ještě rychleji se odličuje - beze zbytků
* pěkně se dají rozmazat do ztracena, bez zbytečných "ostrých" okrajů 
TIP! štěteček, který mají některé tužky na oči na efekt dýmového líčení (např. i tužka na oči Exaggerate by Rimmel, viz. níže a jiný příspěvek na blogu) se dá použít na perfektní rozmazání do ztracena - osvědčil se mi více tento "gumový" štěteček, který nebere na sebe tolik barvy a proto si nevytvoříš žádné "pandí" oči :D :)

Mínus stínů Traffic Stopping Baked Trio: 
* třpytky - sice si vždy dávám kousek papírového kapesníku pod oko, když si nanáším stíny (aby to vše napadalo na make-up), ale tyto třpytky byly nějaké neodbytné a ani nevím jak (podezřívám je, že cestou do práce :D) se "rozsypaly" po obličeji...toto mě osobně celkem vadí...mám mastnou pleť, tak nevím, jak jí "lahodí" třpytky na tvářích...asi moc ne :-(
* obal - sice krásný "semafor", ale měla jsem problém se do výrobku vůbec dostat...nesmíš tahat směrem dolů výrobek, ale musíš se zadrápnout nehtem (kdo nemá delší nehty bude s tím mít asi problém) pod okraj víčka a to tahat nahoru - jinak nulová šance a budeš ráno stresovat nad zavřenými stínami :)
* ty "kopečky" vypadají krásně...ale hned se mi podařilo (tak dobře, zapomněla jsem zavřít hned výrobek :D) zadrápnout tužkou na oči do prostředního "kopečku" ...a narušila jsem jeho strukturu...takže opatrně. 


Celkově jsem se stínami Traffic Stopping Baked Trio, odstín 001 Over the limit, velmi spokojená. 
Kdo zná jiné stíny od Rimmelu (např. Glam Eyes nebo Glam Eyes Union Jack) tak jen pro srovnání - pro mě osobně jsou tyto NEJ
...hlavně co se týče výdrže a sytosti barev mě přesvědčily :)

Na závěr - nezapomeňte, že jsou vhodné jak pro suchý, tak mokrý efekt (namočit štěteček) - mokrý efekt je gigantický a velice výrazný :)

Hodnotím na 8 b. z 10 b. 






Komentáře

Oblíbené příspěvky