Spotřebováno aneb SpaceSusi plní skládku 13 a půl


Dnes budu pokračovat v sumarizaci spotřebovaných produktů za zhruba půl roku. První část jste si mohli přečíst tu. Upřímně se těším až toto vše vyhodím - ono sice jsem první část zveřejnila někdy v lednu, ale stále jsem se neodvážila vše vyhodit...co kdybych si to třeba potřebovala očichat nebo tak :D Mezitím tam hážu další spotřebované obaly a začínám v tom mít pěkný guláš :D


Začnu s pletí, kdy stále, už podle mě i takových 10 let, kupuju stále dokola tyto vatové polštářky značky Ebelin z DM. Prostě mi vyhovují a nějak to odmítám měnit - asi už stárnu a jsem tak trošku konzerva :D Btw. víte, že DM-ka už má e-shop?!?
To červené je balzám na rty z limitované edice Manufaktura na podzim-zimu ještě z roku 2016 - takto to zní hrozně, ale však jsem ho spotřebovala v roce 2017 někdy, takže tak dlouhou jsem ho zase doma neměla :D Zvlášť když mi na něj chodila i Sandra. A teda řeknu vám - škoda, přeškoda, že toto byla pouze limitka, která se už neprodává. Byl dokonalý! Ten z minulého roku, z rakytníkovo-medové edice, mi až tak nevyhovuje... Ten z aktuální fialkové edice je lepší, ale stejně pro mě byl TOP právě tento. Jo, Sandra strhla obal :D
Péče o lesknoucí se pleť od Clarins byla skvělá, protože fakt zabírala (psala jsem nadšenou recenzi tu). Toto bylo druhé balení, ale při druhém jsem už tak hrozně nejásala. Nevím proč. Ale stále musím potvrdit, že určitě pomáhá proti lesku pleti a hlavně vydrží neskutečně dlouho. Tím, že je to sklo, tak je to těžké balení, takže určit, kolik ho tam ještě uvnitř je, je celkem oříšek :) Já si stále říkala, že "toto už bude naposledy" co ho použiju a to si tak říkala ještě asi další měsíc, možná dva :D Určitě super, jen dražší. Koupíte třeba na elnino.cz, kde můžete koupit i sérum z kazety Oxygenation 5puntozero od Frais Monde. Bylo skvělé, používala jsem ho ráda, ale jedinou jeho nevýhodou (a podle mně dost velkou) je, že se prodává v dárkové kazetě s denním krémem, který ještě mám. Proto nebudu kupovat znova celou kazetu kvůli séru...


Antiperspirant Rexona je pro mě už téměř stálicí. I v tomto směru už moc nezkouším jiné věci, i přesto, že potím se stále. Ale to já asi se vším. Jediné co mi kdy pomohlo byl Driclor. No při kojení asi těžko... I proto je tu za půl roku jen jeden antiperspirant - přeci jen jsem to výrazně omezila během kojení. Pomelo roll-on od Baley byl spíše takovým rychlým kaufem, když jsem se cítila při běhání po obchodech :D Celkem příjemný, za rozumnou (skoro až směšně nízkou) cenu, s krásnou vůní...ale dost tekutý, musela jsem vždy opatrně nanášet, abych ho neměla po celém tričku :D Neurazí, ale ani nenadchne.
Nejsem na drahé parfémy, to jsem tu psala už několikrát. Stačí mi toaletní vody, i když možná jsem prostě jen neobjevila tu top vůni. Resp. ano, ale už se neprodává... Jedna z nich je z Avonu, taková slabší, ale příjemná vůně, která se skvěle hodí na léto. Druhou je moje aktuální srdcovka Verbena od Yves Rocher. Dost si na ní teď fičím a už mám druhé balení. Spíš ale taky na jaro-léto. Je to velmi pozitivní vůně.


Tělo jsem zvlášť po porodu promazávala ve velkém. Teď už na to prdím :D Nevidím totiž výsledky. No gel proti celulitidě od Manufaktury stále nějak nechápu. Nějakým záhadným způsobem je to produkt, u kterého jsem fakt viděla výsledky snad hned po druhém použití a to se u tohoto typu produktů jen tak nevidí. Fakt jsem měla pocit, že stehna byla vzhlednější s méně výraznou celulitidou. Fakt to nechápu :D Alverde Mamaglück péče pro těhotné je olejíček, který by měl zabraňovat striím a jo, celkem byl fajn. Měla jsem ho ráda, ale jen do té doby než jsem zjistila, že žlutí oblečení! Stále jsem nechápala proč mám některé kalhotky a pyžama z vnitřní strany dožluta i po vyprání. Takže ta horší zpráva - ne, nevypralo se to :( Grrrrrr! Olej od Dermacolu jsem používala ve velkém celé těhotenství, ale tuším mi nepomohl - toto těhotenství dalo mému tělu zabrat (hold ta holka měla nad 4 kila). Ale není ani až tak drahý a má dokonalou vůni, tak klidně jděte do něj. A podobný zabarvovač oblečení jako Alverde olej je i krém od Ziaja. Ne, takové produkty já teda už nechci, ať mají účinek jakýkoliv... :-/


Na závěr už jen pár slov ke koupelové péči. S Herbs & Oils sůl a olej (tuším) od Tetaseptu byla koupel příjemná a provoněná. Vysušená jsem nebyla, no mně chybí prostě meeeega moc pěny :D Ale určitě si koupím znovu. Hooooodně pěny dělají právě další dva zobrazené produkty - pěna do koupele Frais Monde z řady Baby Care (recenze tu) a od značky SauBär z DM. První je spíše bylinkovou vůní, druhá vyloženě sladkou. Druhá voní asi více, ale pěny se udělalo tak nějak podobně. Je ale pravda, že ta SauBär pěna se déle držela - Frais Monde se docela brzy rozpustila. Ale zase Frais Monde je šetrnější bio produkt. Tak si prostě pro svoje děti vyberte podle vlastního prosvědčení ;-)
Posledním produktem, který je na fotce ukryt (o co, že ho nevidíte :D) je ten prázdný obal od "vodní bomby" do koupele (já nevím jak se tomu oficiálně říká, ale všichni to na instagramu dávají do stories od Lushu). Tato byla z DMky s levandulovou vůní a dokonce v ní byly i kousky levandule. Rozpustila se rychle, je to celkem fajn sledovat. Chyběla mi znova pěna, ale vůně super. ALE - do večera (ano, jsem matka, když si dám koupel i dopoledne, tak jsem ráda, že vůbec k ní došlo :D) jsem se "krásně" vyházela po celém těle a vyrážka se mě držela celý týden! Nepřišla jsem na nic jiného, co by mi jí mohlo způsobit, protože na jídlo nereaguju. Nesvědělo to, jen to bylo takové škaredé, fakt po celém těle malinké pupínky. Takže never ever a ty s citlivější pokožkou se tomu raději vyhněte!

Tak jo, pro dnešek vše. Myslím, že celkem obstojná spotřeba. A hurá, konečně můžu ty prázdné obaly vyhodit :D
Uff... 

Komentáře

  1. Mě zaujal ten gel na celulitidu, tak rychlé účinky bych teda také nečekala.

    OdpovědětVymazat
  2. Některé věci mě velmi zaujaly. S celulitidou jsem chtěla zaútočit s několika přípravky i já a některé byli lepší, některé horší.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky