Tip na dárek pro ženy: Anti-aging sérum, Carlsbad, Manufaktura

Sérum je nástroj všemocný. Aspoň čím je člověk starší, tím více vyhledává pomocníky na pleť, které toho zvládnou více než obyčejný krém. A to jsou právě séra, která mají koncentrované složení a je v nich jednoduše všeho více a dostane se do hlubších vrstev pleti, kde pak skutečně pomáhá. Laicky a blogersky řečeno :D
 
sérum na pleť, anti-aging sérum

Toto anti-aging sérum s růží z řady Carlsbad, Manufaktura, se dá použít nejen na obličej, ale i na dekolt a krk - což doporučuji každé ženě 30+. A možná i o chvíli dříve.

Sérum obsahuje parádní "koktejl" pro pleť - růžovou vodu a růžový olej, samozřejmě vřídelní karlovarskou sůl, ovesný beta-glukan, mořské řasy a kreatin. O hydrataci se postará kyselina hyaluronová (fuj, zase to slovo, které neumím ani vyslovit, natož napsat :D) 2. generace, která váže až tisícnásobek vody, kterou postupně uvolňuje a tím pádem hydratuje stále a stále a stále...prostě průběžně po celý den :)
manufaktura blog, serum na oblicej anti-aging serum na oblicej, manufaktura zkusenosti

Sérum má praktický obal s kapátkem. Je takové světle žluté a stačí kapátko dvakrát zmáčknout a nabere se potřebné množství. Mírnou výhradu bych měla k aplikaci na tvář a krk - nějak jsem to ještě nevychytala. Respektive nevím, jestli si to mám dát na prsty a pak vmasírovat do pokožky a nebo rovnou "kapat" na tvář. Ale to pak divně stéká :D Je totiž celkem řidší, takže je potřeba jej hned zapracovat do pleti. Vstřebává se velmi rychle a nezanechává pocit lepkavé pleti.

Účinky séra? Nevidím žádný extrém na své pleti a to je vlastně dobře! Při tom nedostatku kvalitního nepřerušovaného spánku, který mám už třetím rokem (a věřte, že je to zase horší) by moje pleť určitě vypadala mnohem hůř. I když netvrdím, že kruhy pod očima nemám, ale tak na ty toto sérum není :)
Pleť naopak vypadá zdravě, jak kdybych spala více než reálně spím :D, má sjednocenější tón a pozoruji i mírný účinek na vrásky na čele - jsou trošku vyhlazenější, alespoň mám ten pocit :)

manufaktura kosmetika, blog recenze

Pro koho toto sérum je? Pro každou ženu, která o sebe chce pečovat a alespoň trošku zastavit působení času, které si vybírá právě největší daň a prozrazuje náš věk na krku, dekoltu a tváři. Osobně mám 32 let a nepoužívám toto sérum denně, ale tak 3-4x do týdne a i tak vidím mírné výsledky. 
Věřím, že společně s růžovou pleťovou vodou a třeba svíčkou ze sójového vosku bude nádherným dárkem pro každou maminku, sestru, kamarátku, babičku...


manufaktura kosmetika s vridelni soli, anti-aging kosmetika

Komentáře

Oblíbené příspěvky