Malé VELKÉ radosti - oblíbenci září/říjen 2017


V měsících září a říjen jsem:
- běhala okolo dvou dětí, ale nějakým záhadným řízením osudu vzali Sandru jako náhradnici do školky od poloviny září :) Smekám před matkami, které zvládají dvě a více dětí naráz denodenně, já toho měla trošku plné kecky :)
- začaly se nové série "mých" seriálů, takže zase sleduji a zejména z This Is Us jsem stále úplně unešená. Tento seriál doporučuji, i když je dost možné, že při každé epizodě budete mít knedlík v krku :D (a nebo rovnou slzet?)
- pokřtili jsme Andrejku, mladší dceru
- snažila jsem se číst, ale žádnou knihu jsem nedočetla :D
- snažila jsem se vrátit k józe, no nepodařilo se :D

Celkově ani nevím jak, ale tyto dva měsíce zběhly nějak rychle. Pár oblíbených produktů bych ale našla.

Samozřejmě, že řeším poporodní vypadávání vlasů. Asi jako každá, která porodila cca 3-4 měsíce dozadu. Ono prostě přijde. VŽDY. Nechápu, proč to některé ženy ještě překvapí. Prostě přijde a v samostatném článku ještě napíšu proč. Já to totiž vím :D
A proto se mojí téměř každodenní radostí a starostí stalo toto sérum na vlasy od Manufaktury, které má podporovat růst nových vlásků. A ony tam jsou! Bude i samostatná recenze.

Svíčkofil se zase ozývá a hned jak padnou teploty pod 15 stupňů a zkrátí se dny, tak zapaluji jednu svíčku za druhou. Budu trapná s tou Manufakturou, jako fakt, ale pokud máte možnost běžte si čichnout ke svíčce Rosé od Manufaktury. Na to jak nemám ráda vyloženě sladké vůně, tak tato je fakt omamná a dokonalá. Navíc ze sójového vosku, takže vydrží hořet déle a je méně škodlivá jak ty svíčky z parafínu.

Aby nebylo málo té růžové, tak i mandlový krém na ruce od Weledy jsem si dost oblíbila. Dlouho jsem po něm pokukovala, protože jsem slyšela a četla na něj jen dobré ohlasy. A fakt, že je super. Snad jen ta cena je teda trošku vyšší, ale zanechá bleskurychle hladké ruce :)

Vždy se snažím do oblíbenců zahrnout i nějakou knihu. Však jsem knihomol od malička. Tentokrát mě napadla snad jen tato kniha, kterou jsme mohli získat ve slovenském Lidlu za několik nákupů. Ona je totiž skvělá. A nejen pro děti. Prostě jsou tam jednoduché a hlavně RYCHLÉ recepty i pro nás mámy. Co si budeme povídat. Někdy je fakt času málo a každá taková pomoc a nápad se hodí. Já někdy tápu, co rychle uvařit (i třeba jen na večeři, ať to není stále o tom stejném) a v této knize pár nápadů je. Nevím, jestli byla i v ČR (asi spíš ne), proto dávám odkaz na soutěž na blogu mamavie.sk, kde si můžete u Lucky zasoutěžit o dvě tyto knihy ;-)

A co jste si oblíbily v poslední době vy? :)

Komentáře

Oblíbené příspěvky