Minirecenze: Alverde Mamaglück těhotenská péče

Asi není člověka (dobře, tak spíš ženy :D), který by nevěděl, že Alverde kosmetika se dá koupit výhradně v DM drogérii. Možná, ale některé z vás neví, že mají i těhotenskou pečující kosmetiku. Já jí otestovala a proto sděluji své dojmy...

zkušenost s alverde, mamagluck olej

Krémovo-olejový sprchový gel (200 ml) - voní nádherně, má bílou barvu a vyteče ho skoro vždy více než potřebuji. Tím se rychleji spotřebovává, ale není to až taková škoda - nepění, je to fakt jen takový gelík, který jde vodou trošku hůř dole (musím masírovat pod proudem vody, aby se všechen spláchl) a hlavně - vysušuje. Mám neskutečné šupinky na rukou i nohou... překvapivě nesvědí.
3 b. z 10 b. (za mě zbytečnost)



Tělové máslo s bambuckým máslem (200 ml) - praktické, velké, voní stejně krásně jako sprcháč. Tím jeho pozitiva končí - špatně se roztírá a nemám velmi pocit hydratované pokožky. Na břicho ho raději nepoužívám, protože než ho rozetřu tak mám pocit, že si vyvolám porod :D (pozn. jsem na rizikovém a neměla bych se ani velmi dotýkat břicha dle názoru doktorů, protože i každé natírání proti striím a vtírání do pokožky může vyvolat stahy dělohy a předčasný porod). Asi ho dopoužívám spíše na chodidla, kam mi nevadí dát si pořádnou vrstvu krému a šup na něj ponožky.
Trošku lepší jak první produkt, ale tak stále max. 5 b. z 10 b.


Tělový olej (150 ml) - vůně podobná, ale jakoby více kořenitá. Pumpička ne velmi praktická (Dermacol olej na strie jí má mnohem lepší, tato tak nějak nejde zmáčknout jednou rukou, vymáčkne jen pidi množství oleje, takže se člověk může upumpovat), ale na tomto přípravku se asi nedá nic zkazit. Snad jen to, že chvilku trvá než se vstřebe do pokožky.
Lepší průměr 7 b. z 10 b.



************
Jedná se o celkem levné pečující přípravky pro těhotné (oproti jiným značkám, které z toho někdy dělají pořádný byznys) a i když Alverde mám celkem ráda, tak toto nebyl zrovna "kauf roka" (pozn. pozitivem ve slovenské DM je, že spadá do "dětského zboží", takže se dá i na tyto přípravky použít sleva 25%, když zrovna frčí 1x za měsíc v DM dětský týden - tak jsem kupovala já).
Kdo nechce vyloženě drahé oleje na strie, tak bez obav sáhněte po tomto Alverde a používejte ve velkém. Je například tak 3x levnější jak propagovaný a opěvovaný olej Bi-Oil a HLAVNĚ - přeci jen je bez zbytečné chemie (i pro vegany).
Kdo má mít strie, tak je prý mít bude a nepomůže ani svěcená voda... Ale lepší masírovat aspoň něčím, než vůbec.

Sprcháč a krém radši nechte v DM. Btw. sprcháč jsem vzala omylem - myslela jsem, že je to tělové mléko (nakupovala jsem se Sandrou a byla jsem, jako vždy, roztržitá :D).

Komentáře

Oblíbené příspěvky