Elixír i pro Vaše ruce | Manufaktura

Kdysi jsem péči o ruce velmi neřešila. Sem tam jsem je natřela a tím to končilo. V zimě zpravidla více. Ale čím jsem starší, tím více si všímám, že pokožka rukou je stále více náchylná a tak každé umývání nádobí, předepírání skvrn z dětského oblečení a neustálé máčení rukou při dětech se na ní odráží a už chápu proč se říká, že krk a ruce odhalí náš věk. Když si je nenatřu tak opravdu vypadají hůře - suché, popraskané, sem tam nějaká "piha" (spíš už pigmentové flíčky) a vystouplé žíly.

recenze kosmetiky manufaktura, blog manufaktura

Proto se v naší koupelně zabydlely mnohé krémy na ruce s různou účinností. Nejraději mám krémy na ruce od Manufaktury, i když přiznávám, že ne všechny mi vyhovují co se hydratace týče. Mají ale vždy nádhernou vůni a jemnou texturu, díky které se rychle vstřebávají a pro mě jsou prostě požitek.

Nově Manufaktura přinesla i tento výživný omlazující a hydratační elixír na ruce s cennými oleji a koenzymem Q10, který se má právě o takové ruce, jako mám už i já, postarat a dodat jim potřebnou intenzivní péči. A tím myslím opravdu intenzivní!
Doporučené používání je 2x týdně a věřte, že je dostatečné. Já používám i jen 1x týdně v tomto letním období.

kosmetika manufaktura, blog elixir na ruce

Na rovinu říkám, že ruce jsou po něm sametově jemné (toto slovní spojení jsem fakt nikdy v recenzích nepoužila a že jsem jich už napsala :D, ale nenapadá mě nic jiného, jak popsat tento "stav"), hladké a jakoby hezčí. Nevím čím to je, ale najednou mám pocit, že "omládly" :D (= patří mému alespoň o 5 let mladšímu já a nebo aspoň tomu před dětmi) :)

Kdo by čekal intenzivní hydrataci, která bude spojena s dlouhým vstřebáním produktu, tak je na omylu. Kdepak - elixír se celkem rychle vstřebá do pokožky. S používáním telefonu nebo saháním na knihu raději vždy počkám, ale není to nic extrémního co se doby vstřebání týče. Tak jako tak používám elixír těsně před spaním (mám ho vedle postele).

Vůně? Sladké bonpari :D A vydrží fakt dlouho. Líbí se mi i praktický obal, kdy stačí si maličko pumpnout do dlaní a rozetřít.

manufaktura recenze, detail elixiru na ruce

Musím říct, že toto je produkt, který mě přesvědčil hned po prvním použití a kdyby jste viděli ruce mojí maminy, která se stáre "rýpe v hlíně" (zahradničí), před a po použití tohoto elixíru, tak byste běželi i vy pro svůj elixír na ruce. Netvrdím, že jí to ruce zahojilo dokonale hned po prvním použití (opravdu je má hrozné :), rukavice nechce nosit :D), ale stačilo natřít cca 4x v průběhu 14 dnů a ruce vypadají výrazně lépe. Do teď jí žádný "obyč" krém na ruce neprokázal takovou službu.

Dobře, končím s vychvalováním a divným opěvováním, které nedělám často, ale toto je opravdu produkt, který nestojí moc (219 Kč), ale pomáhá skvěle :) Už teď vím, že ho koupím více lidem na vánoce...

10 b. z 10 b. 

PS: Děkuji PR firmy manufaktura.cz za darování produktu k recenzi. 

Komentáře

  1. Značku Manufaktura mám velmi ráda :) pár produktů jsme od ní už vyzkoušela, ale vždy byly na pleť.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Manufakturu mám moc ráda. Líbí se mi jejich sprcháče a miluju jejich řadu s vínem. Elixír jsem teda ještě nezkoušela, ale až půjdu kolem tak po něm určitě kouknu :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky