(Téměr) Spotřebováno aneb SpaceSusi plní skládku XII.

manufaktura, kneipp, dermacolPro tentokrát se ve "spotřebováno" rubrice objeví i pár produktů těsně před spotřebováním (max. do 2-3 týdnů), ale upřímně nevím, jak budu pokračovat s blogem/rubrikou "spotřebováno" do/po porodu...a tyto produkty se mi zdály celkem zajímavé, takže jsem je sem chtěla dát ;-)

dermacol micelarni voda, odličovat yves rocher
na micelárce od Dermacolu se mi hned rozbil uzávěr, naštěstí tam šel našroubovat náhradní z Manufaktury micelární vody :)

Čistící micelární voda Hyaluron, Dermacol (recenze) - zvykla jsem si na ní, ale na celou pleť jí používám málokdy. Spíše jí používám na odlíčení očního make-upu, kde se mi opravdu osvědčila a stáhne relativně lehce vše. Na pleti mi dělá trošku takový "slizský" pocit, který moc nevyhledávám. Každopádně cena vs. obsah (velikost 400 ml) je velmi sympatická, takže to není vůbec špatný produkt. Jestli si ho ještě koupím...to sama nevím. Uvidíme časem...

Čistící micelární voda 2v1 Sebo Végétal, Yves Rocher - ta je trošku z jiného soudku než výše zmíněná. Tato mi vyhovuje moc a zase jí, pro změnu, vůbec nepoužívám na odlíčení očí, ale jen na dočištění pleti. Nevysušuje, lehce matuje, odstraní nečistoty a mám po ní příjemný pocit na tváři. Už jsem si koupila větší balení s pumpičkou, protože jí plánuju používat i nadále :)

Oční odličovač Pur Bleuet, Yves Rocher - všichni ho opěvují jaký je skvělý, ale mně teda tak parádní nepřipadal. Přišlo mi, že mi dobře stáhl jen Yves Rocher řasenku, ale na ostatní byl krátký. Trvalo to s ním dlouho a i když tyto dvoufázové odličovače mám většinou ráda, tak tento tedy mezi moje oblíbené nepatří. Pravděpodobně už nekoupím. 

Lehký matující hydratační krém s levandulí a vřídelní solí, Manufaktura (recenze) - i přesto, že moje počáteční dojmy nebyly úplně nadšené, tak jsem ho postupně v těhotenství spotřebovala. Sice i nyní řeším akné, ale není až tak hrozné jako v "ne-těhotném" stavu, takže jsem neřešila jestli mi něco léčí (neléčí). Má být na pleť problematickou/aknózní, ale já bych ho přímo nedoporučila - spíše na smíšenou pleť/normální. Jinak je lehoučký, make-up doporučuji na něj nanést ihned po aplikaci (!), aby se dobře roztíral a vydržel extrémně dlouho - používám ho snad 5 měsíců každý den. Tento krém si znovu nekoupím, ale jak zmiňuji výše - smíšené/normální pleti může pěkně vyhovovat. Není zase úplně tak zlý :)

kneipp olej na strie zkusenosti, olej na strie

Olej na celulitidu a strie, Anti-Cellulite Body Oil, Dermacol - voní božsky (tak nějak kořenitě) a hlavně - má dokonalou pumpičku. Oleje obecně nemusím právě kvůli aplikaci, protože mi přijde, že to teče všude (:D), ale tento se dá pěkně nastříkat na místo, které chci natřít a skvěle se vstřebává. Spotřeboval se sice celkem rychle, ale to připisuji i zvětšujícímu se objemu mého těla a břicha :D Jestli pomáhá na strie to uvidím asi až po porodu... Nějaké už mám trošku viditelné (spíše se zhoršují ty, které mám po prvním těhotenství), ale zdá se mi, že nové nejsou (a nebo jsou nepatrné). Uvidíme, ale mám ještě jedno balení, takže pokračuji s tímto zázrakem a asi dokoupím ještě jedno-dvě balení na poporodní období :)

Olej na strie, Kneipp - voní taky skvěle - je to až taková relaxační vůně. A právě na něm mi trošku překážela aplikace - na vrchu není pumpička, prostě se jen leje do dlaně a s tím vzniká zmiňovaný efekt "mám-ten-olej-všude-i-na-zemi-sakra" :D Jinak jsem byla spokojená, vsakoval se rychle a určitě mohu doporučit i tento.

Tělový krém Pomegranate Flowers, Frais Monde - znova voňavá chuťovka. Celkově na jaře používám ráda tyto voňavoučké krémy :) Kdo hledá extrémní hydrataci, tak se mu vyhne obloukem - je spíš lehký, ale na takové jarní-letní měsíce akorát. Roztíral se velmi lehce a vpíjel do pokožky. Měla jsem dokonce pocit hezčí pokožky. Toto malé balení (z dárkové kazety, 50 ml) je ale fakt malinké, takže na cesty bych si ho nebrala - vydrželo to tak na týden (natírání celého těla), takže nespoléhat na to, že vydrží celou dovolenou. Jo a musela jsem rozstřihnout - prostě se to nedalo ke konci vydolovat, i přesto, že jsem tušila, že je ho tam ještě celkem dost (na jedno plnohodnotné natření rukou i nohou). Ale doporučuji s menšími výhradami :)

Antistresový sprchový gel Hrozny s limetkou, Dermacol - kdo neměl tento sprcháč měl by to napravit. Konkrétně s touto vůní! Toto je fakt požitek a je to můj nejoblíbenější z řady Aroma Ritual. Jestli je antistresový je otazné :D, ale opravdu provoní tělo i koupelnu a ani velmi nevysušuje (co si budeme povídat, ale tyto Aroma Ritual trošičku vysušují - což pociťuji zejména v zimních měsících). Každopádně k této variantě sprchového gelu se budu opakovaně vracet. 

ustni voda manufaktura, dental care

Deo Roll-On Extra Stark, Balea - koupila jsem ho jednou v nouzi, když jsem byla "zpocená jak myš" v nějaký horší den se Sandrou v městě. Byl velmi levný, vůně neutrální a účinek - no aspoň jsem se necítila :) Nebyl úplně zlý, nedělal fleky na oblečení, kulička se otáčela dobře a nanesl vždy tak akorát (no možná sem tam byl trošku mokrý a čekala jsem až uschne). Ale ne, už bych si ho nekoupila, nepřesvědčil mě.

Sprchový olej Relax, Saloos (recenze) - mám ho podruhé a znovu asi nekoupím. I přesto, že má opravdu nádhernou vůni, ale překáží mi aplikace (vyteče vždy více než potřebuji) a spotřebuje se tím pádem celkem rychle. Je sice pravda, že na tento jsem tak nějak zapomněla, že ho mám :D Je velmi dobrý, nevysušuje, ale trošku mě odrazuje cena. 

Ústní voda s bylinným komplexem a vřídelní solí Dental Care, Manufaktura (recenze) - proč používat nějaké chemické srajdy, když si mohu vypláchnout touto přírodní vodou? Kupuji rozhodně opakovaně, protože jí mohou používat cca od 3 let i děti (od té doby co umí vypláchnout a vyplivnout, takže možná i dříve) a hlavně - používali jsme jí úspěšně i na kloktání (obsahuje šalvěj a jiné bylinky) v době nachlazení a bolesti krku. Pomohla vždy. Mohu jen doporučit! 

Máte zkušenosti s některým z produktů? Jaké? :)

Komentáře

Oblíbené příspěvky