Pozvánka na Dyzajn market PODZIM aneb není to jen trh :) + SOUTĚŽ!!

Poslední zářijový víkend bude Piazzeta Národního divadla plná dyzajnu. Dyzajn market podzim představí kromě 200 skvělých a originálních tvůrců, autorů, výtvarníků, návrhářů a designérů i bohatý doprovodný program. Akce se koná oba dny od 10:00 do 19:00 hodin.
dyzajn market pozvánka, soutěž dyzajn market
Jo, tak toto je ta dyzajnová výhra! ;-)

Sobota 24. 9. 2016
V 11:00 hodin vyroste na pódiu na Piazzetě les, do nějž nás zavede divadlo Damúza, a to rovnou se třemi pohádkami. V 17:30 hod. zahraje kapela VOJ & 3SKA, která nedávno dokončila debutové EP Inspire. A právě to si návštěvníci mohou v předpremiéře, před jeho vydáním, poslechnout naživo. Pohodovou atmosféru celého dne pak doplní DJ Advance Martin.
V dětském kreativním koutku bude pro návštěvníky připraveno hned několik workshopů: Ponrepo dětem se svým animačním workshopem, kde se děti i dospělí mohou seznámit s tím, jak vzniká animovaný film a i si sami vytvořit svůj vlastní. Jazyková škola Keytone přinese dětem lekci angličtiny hrou, a to i těm nejmenším. A nakonec přijdou na řadu draci… “Barevné papíry ve službách dekorativního letectví se už nemůžou dočkat, až se přemění na draky a dráčky, které budou zdobit dětské pokoje nebo zůstanou jako dárek na památku u babičky, tety nebo kamaráda. Třeba z malého projektu vznikne jednou velký, který doletí až tam, kam jen ptáci mohou.” láká na svůj workshop Jaromír Koubek z českého eco-design papírnictví Papírna.

Neděle 25. 9. 2016
Jako již tradičně na Dyzajn marketu vystoupí v neděli v 11:00 hodin Buchty a loutky se svým divadélkem nejen pro děti - Zlatá husa. V 16:00 hodin pak zahraje známá písničkářka Bára Zmeková, která se na české scéně pohybuje již několik let. Vystupovala i nahrávala s mnoha známými umělci, např. s Lenkou Dusilovou, kapelami DVA, Zrní, Mucha či Bratři Orffové a vystupovala i na největších festivalech u nás. Můžete se těšit na lyrickou tvorbu s epickým doprovodem piána. “Zatímco jedno oko nezůstane suché, druhé možná suché zůstane, ba se i zasměje, aneb těšte se na vyvážený koktejl vtipu, šarmu a poezie,” doplňuje sama autorka Bára Zmeková. V 17:30 hodin zahraje dvoučlenná kapela Teepee z Plzně. Jádro zasněného indie folku tvoří talentovaný písničkář Míra Patočka a Téra Lavičková. Po vydání debutového alba koncertují nyní po celé republice.
V dětském koutku budou v neděli hned 4 workshopy: Testováno na dětech, Vařím v ateliéru, maluju v kuchyni, podzimní tvoření s Shōchō Art a výtvarná dílna Krasohledy. “Sama vezmu své tři dcery určitě na workshop Testováno na dětech, protože milujeme loutky, které si tam budeme moci společně vytvořit, obléct a vymalovat dle svého gusta. Vždy jsem překvapena, jak se na Dyzajn marketu z mnohých dětí opravdu stávají umělci a vždy jen doufám, aby byly dál k tvorbě rodiči vedeny.” doplňuje Markéta Štindlová, dramaturgyně workshopů v dětském koutku.

A protože Dyzajn market není jen o zábavě, designu a radosti, ale je akcí pro lidi všeho druhu i věku, přivítáme i dobročinný obchůdek Cesta domů, kde koupí čehokoli podpoříte činnost domácího hospicu pro umírající a jejich blízké. Spolek zajišťuje důstojnou péči o tyto lidi v posledních dnech jejich života. 






Zdroj: Dyzajn market

Osobně si myslím, že se jedná o zajímavou akci a být z Prahy (a okolí), tak se tam určitě potkáme. 

Na to, jak to vypadalo na posledních "marketech" se můžete podívat přímo na FB Dyzajn marketu v jejich albumech. Třeba na ten letní a jarní z tohoto roku a nebo jiné ročníky :)


A teď ke slibované soutěži. Podařilo se mi pro Vás získat do soutěže 4 dyzajnové kousky: 
- kabelka od JOAN atelier
- náušnice od Tamarchi
- brož od Le_tro 
- zápisník od SKOBA
Vše vidíte na úvodní fotografii :)

Podmínky pro zapojení se do soutěže jsou jednoduché - stačí do komentáře napsat 3 dyzajnéry, kteří se zúčastnili Dyzajn marketu LÉTO (nápovědu najdete tu: https://www.facebook.com/109719672438626/photos/?tab=album&album_id=1021161831294401) + e-mail na vás. Zvýšit své šance můžete sdílením soutěže - pak můžete přidat další komentář s odkazem na sdílení :)

Výherkyní se stává:


Gratuluji! :)
+ POZOR - Výhra bude k vyzvednutí do soboty 24.9. do 19:00 v Dyzajnoffu (Ostrovní 20, Praha 1, 11000). Proto budeme soutěžit do úterý 20.9.2016 do 23:59.


Vaše
 

Komentáře

  1. Parada! tyto dyzajnove vecicky zboznuju
    Selfie cuddle, Studio Malíská, Klub Teddy Bears
    sleduju na facebooku - tereza c.

    OdpovědětVymazat
  2. Go Maps, Holka z porcelanu, Hugo chodi bos
    misako87@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Zkusím štěstí :-)Chiaro, Rozmar,Krasohledy
    eva.veselazavinacgmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Holka z porcelanu, Hugo chodi bos, Go Maps,
    edtu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Go Maps, Chiaro, Holka z porcelánu
    ladouch1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. HejRumBum, Dvojka, Sadako. Bohužel se mi zaboha nedaří dohledat, jak se jmenoval výrobce papírových univerzálních taško-batohů, nejspíš z jarního marketu. Zpětně jsem si jeden chtěla pořídit, ale asi to nevyjde. philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Samé krásné kousky. La Déesse, HeyWolf, Schocho art, CHICaCHIC, Ondruškovic, ...
    varadova.eva@email.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Sadako
    Hugo chodí bos
    Jana Krejčovská

    mkotan@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Go Maps, Chiaro, Holka z porcelánu, Sadako, Dvojka, Krasohledy
    maresovalucie@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  10. HejRumBum, HeyWolf, Péťaholka, Eterno Moderno
    lid4@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Katy Paty, Dvoika, Jana Krejčovská..mailík marcrazy@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Píši druhý komentář se sdílením na facebooku jako libuska.krizova, mailík je marcrazy@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Takže ... sdílím https://www.facebook.com/sharer.php?u=http://spacesusi.blogspot.cz/2016/09/pozvanka-na-dyzajn-market-podzim-aneb.html . Nevím, jestli je to ono. Nic jiného jsem nenašla.
    Pak ti "dyzajnéři" nebpo jak to píšeš - Jana Krejčovská, Studio Malíská a Rosallia
    A nakonec e-mail: stanahala@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Hugo chodí bos, holka z porcelánu, HeyRumBum vasekruml@email.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky