Dvoufázový odličovač z kozí řady, Ziaja

Miluji kozí řadu od Ziajy. Když už nic jiného, tak toto je to, čemu by měl dát každý šanci od této značky. A miluji jejich odličovače. Dobře, měla jsem dva, ale ten "modrý" (psala jsem o něm TU) byl téměř dokonalý a jen to, že jsem kosmetická blogerka mě zastavilo od toho, abych ho používala znova a znova :)

recenze odličovače ziaja, blogspot ziaja

Odličovací mléko z kozí řady mám ještě stále doma a i když je určený spíše na suchou pleť, tak tu mojí bez problémů zvládá a nedělá žádnou neplechu. A je to strašně příjemný pocit si nanést toto mlíčko, které příjemně voní, na tvář a jemně stírat. No, ale o něm jsem taky podrobně psala už TU, tak se můžete mrknout.

Nyní jsem obdržela tento dvoufázový odličovač. Už to, že je z kozí řady ho u mně předurčilo k tomu, abych z něj byla nadšená a víte co? Fakt jsem :D

Jednoduché důvody proč:
- nevoní/nesmrdí, protože je neparfumovaný
- tím pádem nedráždí oči a po celou dobu odličování "vidím". Nevím, jestli se vám to stává, ale já sem tam jsem jakoby zaslepená, kdy si dám jiného přípravku na odlíčení na oči více...
- okolí očí není vysušené
- odlíčí téměř 100%
- odlíčí velmi rychle, žádné zběsilé tahy :)

neparfumovany odlicovac, odlicovac ziaja slozeni

Víte, jak testuji odličovače? Jednoduše použiju na každé oko (se stejnou vrstvou make-upu samozřejmě :D) jiný odličovač v ten stejný večer. Dám odhadem stejné množství přípravku a stejnou dobu odličuji. A pak jdu prostě do sprchy a nechám si vodu téct po obličeji. U zrcadla se někdy sice zděsím :D, ale tak se nejlépe porovná, který fakt stojí za to.
A jak dopadl tento? Na výbornou! Pod okem zůstala jen nepatrná malá čmouha. Což se mi stává málokdy...někdy i přes sebelepší snahu (a pocit, že už je řasenka a jiná líčidla komplet pryč) po sprše vypadám jak pandička :D


odlíčení ziaja, dvoufázový odličovač recenze

Mínusy jsou zanedbatelné - třeba to, že je z části olejový, ale ty vrstvy nejdou vidět, takže někdy fakt úplně zapomenu produkt před použitím protřepat :)

Když beru do úvahy, že tento odličovač stojí jen cca 3,60 €/do 100 Kč tak to z něj dělá must-have produkt. Fakt... :)

Takže nejen kozí řadu obecně, ale hlavně odličovače od Ziajy!
Máte zkušenosti s některým ze zmíněných produktů? Jaké? :)

Vaše




PS: Produkty Ziaja můžete nakoupit ZDE (SR) a nebo TU (ČR) a nebo pak přímo v kamenných prodejnách v Košicích, Poprade, Trenčíne a Trnave. V ČR v Praze, Zlíně, Olomouci a nově i v Plzni :)
Produkt jsem obdržela na testování zdarma.

Komentáře

  1. Já velmi ráda používám odličovač od Ryoru a nebo Garnier, ale už jsem si říkala, že by bylo načase něco změnit. A tohle vypadá jako horký adept.

    OdpovědětVymazat
  2. Značku Ziaja poznám z obchodov, ale nikdy som sa neodhodlala ku kúpe. No nad týmto odličovačom určite porozmýšľam, momentálne mám ten dvojfázový od Garnier, ale ten má problém odstrániť špirálu, čo mi vadí.

    My Cosmetic Case

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky