Zelený čaj + Třešňový květ + Růže + Levandule & Ostružina + Verbena = Yves Rocher!

Propadla jsem Yves Rocher. Chodila jsem kolem jejich obchůdku a vždy tam nikdo nebyl! Nerada tam (do prázdných obchodů, nejen Yves Rocher) chodím, protože pak se mně hned každá prodavačka ptá s čím chci poradit a já vlastně nechci s ničím! :D Prostě jen očumuju... A pak jednoho dne tam bylo narváno (asi byla nějaká akce, ale o tom později), tak jsem tam proplula, pěkně v klidu si prohlídla co jsem chtěla a samozřejmě něco skončilo i v tašce (po zaplacení samozřejmě :D).
kosmeticke recenze blogspot

Tyto nákupy jsem vám už ukazovala i na FB a měly jste zájem o recenzi, takže dnes první várka otestovaných produktů od Yves Rocher.
toaletni voda verbena, sprchovy gel yves rocher
Toaletní voda se klasicky prodává zabalená v krabičce - tu mi ale Sandra rozervala, takže složení se mi nepodařilo vyfotit...:D

Toaletní voda Verbena
Moje srdcovka toto jaro-léto. Čím jsem starší, tím vyhledávám jednodušší vůně - nic těžkého a rafinovaného. Ale spíš svěžího. A to vše splňuje tato toaletní voda Verbena Yves Rocher. Je to tuším novinka tohoto roku a musím říct, že je dokonalá - citrusová, jemná a celkem vydrží na těle. Balení je až 100 ml (!!) a cena tak akorát (když vezmu do úvahy, že jsem v jejich "klubu" a mám slevy každý měsíc na mnou vybraný produkt). Tuším jsem ho kupovala s 40 % slevou. Nic více mi netřeba...určitě si koupím ještě jednou :)
10 b. z 10 b. 

sprchovy gel blogspot, zeleny caj sprchac
Sprchový gel Zelený čaj
Ta vůně? Dokonalá. Složení příjemné. Balení velmi pěkné. Velikost tak akorát - 200 ml, aby se mi ta vůně stále líbila. Pěnivost - slušná, dostatečná a vlastně úplně v pohodě. Vysušování - nepocítěné. Cena - malinko vyšší. Sakra :D To je tak v rychlosti o tomto sprcháči. Určitě si ještě tento nebo s jinou vůní koupím. Mám ho ráda, fakt :)
9 b. z 10 b. 

telove mleko recenze, tresnovy kvet telove mleko

Tělové mléko Třešňový květ

Nedokázala jsem si představit, jak bude vonět, ale nevím, jak vy, ale já každé roční období střídám různé vůně - nejen parfému a toaletních vod, ale i sprcháčů a tělových mlék. Takže toto jsem si kupovala začátkem jara a totálně mě nadchlo. Ta vůně je jemná, neruší mě (při spaní nesnesu výrazné vůně tělových krémů). Navíc se rychle rozetírá a vstřebe do pokožky. A hlavně - ta vůně fakt vydrží až do dalšího dne! Nikdy jsem si nevšimla, že bych ještě i na druhý den z pokožky cítila dané tělové mléko. Až do dne, kdy jsem začala používat toto tělové mléko. Podle mě je dokonalé a řadím ho mezi TOP - společně s tělovým mlékem od Ziajy z kozí řady a tělovým mlékem od Manufaktury s vřídelní solí a růžovými výtažky.

tělové mléko yves rocher recenze
vlevo - složení tělového mléka Třešňový květ
vpravo - složení tělového mléka Růže
jo jo...ty silikony tam být teda nemusely :-(


Tak nějak omylem jsem si koupila pak tělové mléko s růží, protože jsem viděla růžový obal a chmatla po něm - manžel čekal se Sandrou, která měla tendenci krást v obchodech (vždy něco chmatne a běží s tím ven a hned pípá :D), skákat po lavičkách v nákupním centru a snad se i věšet na lampy nebo já nevím co, tak jsem dost chvátala :D Kdo má rád růže, tak určitě čichněte - já na to moc nejsem + voní dost jinak než to od Manufaktury, kde jsem si na tu "divnou" vůni už tak nějak zvykla :) Ale jinak má toto tělové mléko stejný účinek jako to s třešňovým květem. Takže super - můžu vyzkoušet i další vůně přiště a asi nešlápnu vedle :)

Jediné společné mínus je, že hydratace je slabší, tak uvidím jak mi bude vyhovovat v zimě. I když je pravda, že tuto vůni (ani jednu z nich) asi v zimě používat nechci. A obal se při vytláčení mléka všelijak prohýbá a pak "praská", když se vrací do původní podoby. Hold je 100% recyklovatelný...tak mu to prominu :)

Pro oba stejné hodnocení 9 b. z 10 b.




Šumivá tableta do koupele Levandule & ostružina
Tak jako toto bude trošku divné. Ale tu jsem ještě nepoužila :D (nebyla možnost napustit si vanu, maminky asi pochopí...:D) I tak jí zmiňuji, protože ta VŮNĚ!? Pro můj (po levanduli lačnící) nos to je dokonalá kombinace. Už teď si brousím zoubky na sprchový gel se stejnou vůní a možná i tělové mléko. Nejpozději o vánocích je mám!



Hodnocení je až trapně vysoké. Uvědomuji si to, ale opravdu jsem velmi spokojená. Minimálně s těmito produkty, no mám jich doma ještě několik, ale o těch někdy příště :)

Určitě doporučuji registrovat se do jejich "klubu", protože pak budete získávat různé slevové kupóny a akciové ceny, ale i plážovou tašku, ručník na obličej, náhrdelník, kosmetickou taštičku...a vlastně stále cosi :) Někomu se zdají složité podmínky, ale věřte, že to není nic extrémního a slevy se potom opravdu vyplatí. I kdyby jste měly jen jeden oblíbený produkt Yves Rocher a pokaždé vám na něj přišla jiná výška slevy. O tomto klubu jsem psala i tu.

Jaké jsou vaše zkušenosti s těmito produkty? Případně s Yves Rocher všeobečně? :)

Vaše




PS: všechny produkty jsem si zakoupila sama.

Komentáře

  1. Ty vůně musí být úžasné, vždy když jdu kolem YR, tak čuchám jako pejsek.. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám YR šíleně ráda, mám doma vodu zelený čaj a voní božský. Též sprchový gel verbena :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ten s verbenou - úžasné.

    OdpovědětVymazat
  4. Já YR mám velice rád, jejich toaletní vodu mám tké akorát jinačí ted nevím přesně jaký název. Jeste ráda pouzivam jejich sprcháče a sampony. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. YR kosmetika mě v nějakých výrobcích překvapila a v nějakých zklamala a to hlavně složením.

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky