SpaceSusi plní skládku aneb spotřebováno VII.

Dnes rychle a stručně. Však stejně to nikdo pořádně nečte :D


Toto má ode mně jasné ANO, protože:
- Sébium Bioderma H2O pro mastnou pleť je podle mě stále jedna z NEJ micelárních vod a všestranných pomocníků (třeba i na špinavý límec od make-upu u bundy v zimě)
- čistící gel Manuka Tree Purifying Ziaja stojí málo a s mou pletí (problematická/mastná) nedělá žádnou neplechu + nevysušuje. Celá recenze TU.
- nic lepšího na mé citlivé zuby jsem zatím neobjevila, proto si Sensodyne budu kupovat i nadále + kartáček Curaprox
- je to stálicí při mých nákupech - Ebelin vatové tampónky z DM a Calypso houbičky, které používám na každodenní péči o pleť (smytí čistících gelů/masek/peelingů...) + pěna na holení Balea (z DM)

curaprox, sensodyne

Toto má ode mně MOŽNÁ, protože:
- překvapivě mi růžová voda voní (nemám ráda růže) a dokonce se mi zdálo, že na mojí 30+ pleť už je i vhodná. Určitě do nějaké půjdu, uvidím jestli to bude znova tato od Manufaktury.
- mám ráda neutrální vůně antiperspirantů a tento od Sensitive od Ziajy byl praktický a celkem pomáhal a nestál skoro nic! Celou recenzi máte TU.
- miluji vůni levandule a i když tento krém na ruce a nohy od Manufaktury byl dost mastný na ruce, tak na nohy byl parádní + ta vůně. Hm, jednoduše dokonalá :)
- mám ráda relax ve vaně a tato cedrová pěna do koupele Natura Siberica sice "nenahnala" moc bublinek, ale voněla dokonale + dlouho vydržela, protože jí stačilo málo. 


Toto má ode mně jasné NE, protože:
- se nerada koupu v něčem červeném - teda tuto sůl do koupele od Mineral Beauty System (Rose), která udělá vše červené (i kachlíky) si určitě už nepořídím. Vůbec mě to nenadchlo.
- zimní krém na ruce od Natura Siberica byl sice ze začátku wau, ale potom vlastně účinek celkem o ničem. I když ta vůně byla stále jiná a velmi fajn.
- nemám ráda neúčinné šampóny - Ducray Elution slibuje pomoc mé (citlivé) pokožce hlavy, ale zase až tak nepomáhal a mohla jsem se uškrábat :(
- trojbalení se najednou zdá dost na hovno - tyto Alverde máslička (z DM) byly totálním propadákem. Vypadalo to sice krásně, ale smrdělo to a nedalo se ani za boha rozetřít.
- nesnáším vysušenou pokožku - pěnu do koupele, ale i sprcháč z Avonu už NIKDY více! Pro mojí pokožku je to TOP vysoušeč a můžu se uškrábat :-/ A může to vonět sebelíp...A teda Indian Rituals sprcháč voněl podle mě fakt zajímavě, jinak...škoda no :(

recenze spotřebovaných produktů blogspot
A hotovo. Jdu recyklovat! :)

Máte zkušenosti s některým z produktů? Jaké? Dejte vědět v komentářích :)

Vaše




PS: kdyby někoho zajímalo, tak ze spotřebovaných 17-ti produktů byl jen jeden produkt poskytnutý na testování - růžová voda Manufaktura. Ziaja čistící gel a antiperspirant jsem v minulosti taky měla na testování, ale jedná se o druhé, mnou zakoupené, produkty :)

Komentáře

  1. Odpovědi
    1. já na ně nedám dopustit už x-let a dokonce jsem překvapená, když slyším někoho, že je nepoužívá :D

      Vymazat
  2. Také jsem si velice oblíbila micelární vodu od Biodermy :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Calypso houbičky mám také velmi ráda a pěny do koupele od Avonu jsou za mě TOP, nikdy jsem se po nich neškrabala.. :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tak, houbičky jsou TOPka a podle mě by je měl používat každý na umytí různých masek a peelingů :) a to vážně? Já teda Avon nějak na pokožce nesnesu...bohužel :( Vůně mají přitom celkem příjemné ....:)

      Vymazat
  4. No není toho zrovna málo. Když na to tak koukám, mám otázku. Co třeba kosmetika Missha (www.misshashop.cz)? Koukám po ní už dlouho, ale moc recenzí na ni zatím není. Tak by mě zajímalo, zda s ní máte zkušenosti. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš, že je toho moc? :D Ono je to asi za dva měsíce, plus mínus a s tím, že když testuju, tak postupně něco rozpoužívám a pak postupně spotřebovávám. Tak se to někdy nahromadí ...až se sama divím :D
      ...a Missha vůbec, slyšela jsem o této kosmetice, ale zkušenosti vůbec nemám...

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky