Termo-aktivní maska na tvář Aroma-perfection, Nuxe

Vyčištěné póry a matná pleť. To je můj sen a snad už celoživotní cíl (nepamatuji si období před akné :D). Matné pleti už celkem dokážu docílit, díky Hydra Matte Lotion Clarins (recenze). Vyčištěné póry jsem měla jen v době těhotenství a během užívání antikoncepce (asi 4 měsíce...o tom jsem psala i tu).


Proto hledám stále nové masky, peelingy a doufám v zázrak :) Nyní jsem testovala několik měsíců tuto zahřívací masku Nuxe.

Plusy:
- zajímavá příjemná vůně - sice to u masky neberu jako extrémně významné plus, ale je to překvapivě fajn dávat si na pleť něco co voní tak nějak luxusně :)
- jemná k pleti - i když má zrníčka, tak nedrhnou
není až tak drahá, jak jsem se obávala - když člověk vidí značku Nuxe, tak si představuje minimálně 500 Kč, ale je to zhruba polovina mého původního odhadu :)
- pleť je po použití viditelně rozzářená
- účinek po krátké době 2-3 minutky (v současné době, na mateřské, extrémní plus :D)

maska je velmi hutná a obsahuje malá zrníčka - je to teda tak trošku i peeling. Z tuby se dostává (díky své hutnosti)
ale celkem dost obtížně - zvlášť od druhé spotřebované poloviny
Mínusy:
- nevydrží až tak dlouho - je o něco menší obsahem (40 ml, pro porovnání takové masky od Avonu mají 75 ml), než jsem byla u masek zvyklá. Tím, že je dost hutná (až se trošku hůře vytláčí ven z tuby), tak po každém použití ucítíte, že je tuba citelně prázdnější :(
- ale přeci je na mě jinak drahá :D (cena je v plusech i mínusech, protože mě překvapila příjemně cenou...jen škoda...)
- dlouhodobý efekt...

Efekt:
Nečekala jsem, že bude až tak hřejivá :) Je to nezvyk, protože už přesně v okamžiku nanášení ucítíte hřejivý pocit. Potom i trošku takový "tahavý". Jakmile hřejivý pocit skončí, tak je čas masku smýt vlažnou vodou. Ještě předtím doporučuji trošku "rozkvedlat" vše po tváři. Jak zmiňuji výše, tak pleť je opravdu jakoby rozzářená. Ale úplně čistá? To ne-e....Bohužel. I při pravidelném používání 1x týdně (jak je doporučováno) jsem nezaznamenala žádné extrémní zlepšení pleti.

Jako doplňková péče je dostačující a líbí se mi na ní hlavně vůně a to, že působí tak rychle + neuschne, takže se smývá jednodušeji. Super je, že nevysušuje. Zmatňující a čistící efekt však není tak velký, abych o ní uvažovala i do budoucna. 
Aktuálně mám ještě tak 20% obsahu a sem tam jí použiju. Není to pro mě až takový zázrak, jak jsem myslela, že Nuxe (ano, už kvůli té značce) bude. 

Máte zkušenosti? Jak to máte se značkou Nuxe? Láká vás? :)

Vaše



PS: dá se koupit na elnino.cz :) Masku jsem dostala zadarmo k recenzi. 

Komentáře

  1. Zuzka, no moc si ma nepotešila :D. Mala som ju na wishliste, že ju vyskúšam keďže ich krém mi skvele sadol :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sorry :D Ale tak ona není zase úplně zlá - okamžitý účinek má, jen ten dlouhodobý až tak moc ne. A já spíš hledám něco co mojí pleť "spasí" :)) Ale sama bych do jakéhokoliv jiného produktu od Nuxe ještě šla...

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky