SpaceSusi plní skládku aneb spotřebováno VI.

Tradááááá...zase je tu další spotřebováno :) Takže bez keců pojďme na to :)



Balea sprchový gel s vůní limetky a aloe vera - neurazí a někdy mají fakt příjemné vůně. Mě osobně trošku vysušují, ale není to žádná tragédie a za to euro, co to stojí, to stojí :D (to je věta, co? :D) Nikdy si nekupuji tu stejnou vůni, pokaždé zkusím něco jiného a hlavně očuchávám limitky.

Sprchový gel Jardins du Monde, Yves Rocher, Brazilská káva - psala jsem o něm tu a pro takové milovníky kávy a vůně kávy je to požitek. Podobný jako Aroma Rituals od Dermacolu :) Sprcháč je krémový, příjemný, balení v pohodě, cena ještě fajn. Určitě se u nás doma ještě objeví.


Hydratační tělové mléko s ureou, Garnier - NEBRAT! Tedy konkrétně toto. Měla jsem od Garnieru už aspoň 3 různá tělové mléka a byly celkem v pohodě. Toto je ale fakt hrozné. Nejde rozetřít, zase až tak nevoní a hlavně - lepkavý pocit jsem měla do té doby, dokud jsem si nedala další sprchu :-/ Fuj! Navíc bylo tak tuhé, že přes tu malou dírku ho bylo problém vytlačit...Velké zklamání.

Tekuté mýdlo na ruce Balea MED, náhradní náplň - používáme už několik měsíců a nemám mu co vytknout. Nemám pocit, že by vysušoval a vůně je neutrální. Mě to k životu (i s tou nízkou cenou) stačí a kupuji i nadále :)


Antiperspirant Invisible, Garnier - znova od Garnieru a znova musím konstatovat, že toto už nechci ani vidět. Vlastně deo/antiperspiranty se jim taky moc nedaří. Nemáte taky ten pocit? Dokonce mě po něm trošku pálilo podpaždí. Ani to moc nevonělo a účinek...tak na zimu a klidný den ok. Ale těch klidných dnů od narození Sandry mám...nula! :D Už o žádném Garnier výrobku na pocení ani uvažovat nebudu...

Suchý šampón Cotton Fresh, Schauma - ne. Toto teda určitě už nechci. Celkově Schauma mě v posledních produktech tak zklamala, že jsem si jistá, že už si nic od této značky nekoupím. Přijde mi to dost o ničem (na moje vlasy). Tento suchý šampón mi udělal službu jen na chvilku. Vlasy jsem po něm měla bílé...a ta vůně. Hmm... celá recenze TU.

Šampón na vlasy Ayurvedic Eclipta Alba, Brazil Keratin - už jsem o něm psala i TU velmi pochvalnou recenzi a můj názor se nezměnil. NEJLEPŠÍ šampón, který jsem kdy vyzkoušela. Jediné co mě trošku mrzí je, že při pravidelném používání mi dráždí pokožku hlavy (mám seboreu), takže už ho nepoužívám při každém mytí, ale zhruba 1x týdně. Každopádně ty vlasy, které nikdy nechtěly dorůst (ty vlající vlásečky), s tímto šampónem dorůstají a jsou pevné, takže až dorostou...to bude paráda! Už teď cítím, že mám výrazně silnější a hustější vlasy. Což jsem nevěřila! Určitě kupuji dál.

Antistres karlovarská koupelová sůl s vřídelní solí a levandulí, Manufaktura - dá se na tomto něco zkazit? :) Prostě sůl do koupele, která se krásně rozpustí a zanechá intenzivní vůni. Vydržela mi celkem dlouho, protože jsem si vždy dala jen tak 1/10 obsahu. Pozor - obsahuje reálné kousky levandule, které se ve vaně trošku rozvinou a pak plavou v koupeli. Pro někoho to může být nepříjemné. Pro mě to byl jen šok (poprvé), protože jsem si říkala co za bordel mi tam plave :D Ale jinak příjemná záležitost...hold miluji levanduli :)


A znovu se jen ptám - máte podobné zkušenosti s některým z produktů? :)

Vaše


PS: z tohoto spotřebováno byl pouze jeden produkt poskytnutý zdarma na testování v rámci spolupráce...to není tak zlé, ne? :D

Komentáře

  1. Mýdla od Balea kupuju taky a neustále dokola a střídám to tedy s mýdly od Isany. Levandulovou sůl bych si hned pořídila, ovšem kdybych měla vanu. Miluji vůni levandule! Pěkná spotřeba, Susi :)

    Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na levanduli taky ujíždím, proto mi bylo až líto spotřebovat tuto sůl :) A Balea je podle mě taková klasika, která prostě neurazí :)

      Vymazat
  2. Tú levanduľovú soľ do kúpeľa milujem ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Balea je fajn, sprchace od yves rocher mam rada.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky