SpaceSusi plní skládku aneb spotřebováno V.

Dnes s menší náloží spotřebovaných produktů - budu to asi dávkovat radši takto průběžně. Z jediného důvodu - Sandra mi tyto prázdné obaly roznáší po celém bytě, takže je lepší to rychle nafotit, sepsat a vyhodit :D


Hydratační tělový krém Heavenly Hydratation, Planet Spa, Avon - je u nás doma už klasikou. Toto je něco, co se fakt Avonu podařilo (vlastně téměř celá řada Planet Spa) a kupuji si ho pravidelně. Příjemně voní po olivách, má malá zrníčka a pěkně hydratuje + obal je velmi praktický i po spotřebování (spodní část je průhledná, takže Sandře tam dávám různé předměty a ona se učí otvírat) :) 

Krém na ruce a nehty "přírodní oliva", Ziaja - nestojí moc (jako skoro vše od této značky), příjemně voní (jako skoro vše...budu se opakovat :D), ale hydratační účinek nebyl až tak super, jak jsem doufala. Nebyl to špatný krém, ale bylo ho celkem málo (80 ml), obal trošku nepraktický (ke konci se nedalo moc vyprdnout), vstřebal se sice rychle, ale za chvíli jsem měla pocit, že si musím ruce natřít znovu...nekoupila bych si ho znovu. ALE kozí verzi zkusím. Já jsem na ty "kozy" vysazená :D

Alverde máslíčka z limitované vánoční edice - NEEEEE!!!!! Jestli budou příští rok, tak si je NEKUPUJTE! Vůně jsou sice super, ale mají jedno společné - hrozně se roztírají a skoro nemám pocit, že bych se něčím natřela. To roztírání bylo až nemožné a šla jsem vždy spát s "bílou" pokožkou. Bleee...a vůně toho skořicového sice fajn, ale intenzivní, že snad i Sandra kvůli tomu se mnou nemohla celou noc spát :D Vypadá to sice krásně, ale toto byl totální fail a nevím, co udělám s tím posledním...:-/

Krém na usnadnění rozčesávání/bezoplachová péče ve spreji, Schauma (recenze) - NE! Nic to nedělalo. Vyhazuji ho a přitom ještě asi 30% výrobku v něm je...ale fakt už to nedávám. Stále jsem to zkoušela - stříkat zdálky, zblízka. Na úplně mokré, na částečně prosušené...na konečky. Prostě stále jsem doufala, ale zázraku jsem se nedočkala. Vlasy i tak nešly rozčesat...propadák. 



Balzám na rty Nourish, Garnier - měla jsem už červený a ten byl výrazně lepší. Aspoň na zimní mrazivé počasí. Tento nebyl špatný, pěkně hydratoval, ale koupila bych si ho jedině na teplejší měsíce. A nebo vlastně asi ani ne...jsou lepší (a nebo ten červený je super).

Tužka na oči Super Liner BlackBuster, L´Oreál Paris - bomba! Teď se s nimi sice roztrhl pytel a mají tuto (téměř identickou) tužku i levnější značky jako Astor. Měla jsem možnost i ten Astor vyzkoušet a je to neporovnatelné. TATO je sice dražší, ale je výrazně černější, má delší výdrž (v rámci dne - bez problémů dá celý den), neobtiskne se na horní víčko a vydrží neskutečně dlouho mokrá (používala jsem každý den půl roku úplně bez problémů). Astor byl sice taky pěkně černý, ale už po měsíci vysychal. Nevydržel na víčku déle jak 5 hod. (pak se pomalu ztrácel). Takže já si radši přihodím a koupím znovu tuto! :)

BeeVenom, sérum s včelím jedem, Diet Esthetic (recenze) - nemám co vytknout. Od praktického lehkého obalu po konzistenci a roztírání make-upu - vše bylo ok. Snad jen mohl více matovat, ale jinak pleť po něm byla hladká a koukatelná :) Vadil mi obsah silikonů, ale jinak se mu do budoucna bránit nebudu :) 
Pozn. na elnino.cz koukám, že cena je výrazně nižší než v době psaní recenze - stojí aktuálně 349 Kč, ne 420 Kč jak zmiňuji v recenzi :)

Pěnivý čistící gel, Sébium Moussant, Bioderma (recenze) - používám čas od času už několik let. Je to už taková klasika, s kterou mám pocit, že opravdu pomáhá a vyčistí pleť. Ke konci balení si ale pleť tak nějak zvykne a proto ho nepoužívám stále. Dokonce si už ani nejsem jistá, jestli ho někdy použiju - čistě jen z důvodu, že je určen mladší pleti a přeci jen ta moje (30+) už na něj trošku reagovala mírným vysušováním. Prostě už potřebuju i hydrataci. Na problémovou pokožku je ale super, doporučuji a myslím, že ne tak závažnému akné v pohodě pomůže ;-)

Čistící tonikum na mastnou a problematickou pleť, Natura Siberica - neurazí, ale ani nenadchne. Tak nějak mi přišlo, že nedělalo NIC. Ani nezhoršilo pleť, ale ani nezlepšilo. Ani mi nepřišlo, že by pleť byla velmi ošetřená, dezinfikovaná, zmatněná...jak tonikum slibuje. Škoda, vůně se mi velmi líbila. Znovu ho určitě nekoupím. 

Zubní pasta Parodontax s bělícím účinkem - Parodontax používám už hooooodně let a ta slaná chuť mi už dávno vůbec nevadí :) Miluji ten pocit absolutně čistých zubů, který se dá s touto pastou docílit. ALE ten "obyčejný" (zelený) Parodontax způsobuje lehce zažloutlé zuby (proto jsem kombinovala na den s např. Vademecum s bělícím účinkem). Proto mě tato verze Parodontaxu zaujala, protože vlastně kombinovala vše potřebné. Hmmm...ale nějak jim to až tak nevyšlo. Neměla jsem až takový pocit čistých zubů jako s tím "slanějším zeleným" Parodontaxem a ty bílé zuby...hm, tak dalo se, ale předchozí kombinace: ráno bělící pasta - večer zelený Parodontax byla účinnější. Takže tuto bělící už spíše ne. 

Máte zkušenosti s některým z produktů? :)

Vaše


Komentáře

  1. Ani jeden produkt jsem nezkousela ale lákají mě produkty od Natura Siberica

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natura Siberica mi přijde taková...rozpolcená :) Vlasové produkty mi přijdou zatím celkem fajn, ale ta pleťová kosmetika...hmmm...snad jen noční krém na problematickou pleť je fajn, ale ostatní (co jsem zatím zkoušela) bylo spíš se smíšenými dojmy... a vlastně spíš nic moc...:(

      Vymazat
  2. Gel od biodermy jsem si ted nedavno poridila a jsem spokojena.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že ten Parodontax obsahuje nějaké "stahovací" látky a lékaři na to dost nadávají... Nezkoušela jsi ještě něco jiného? To žloutnutí zubů způsobuje například chlorhexidin, ale ten v Parodontaxu není.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to slyším poprvé...můj zubař mi ho právě strašně doporučoval a vždy když zmíním i jinému zubaři (chodím do takového centra, tak se někdy stane, že mám každý rok někoho jiného), že používám Paradontax, tak jsou nadšení...:D Aktuálně používám Sensodyne, protože mám jeden citlivý zub a bolestivě reaguje na studené, ale střídám to s Paradontaxem....
      ale každopádně mám v plánu jít do novinky od Manufaktury - mají teď nově zubní pastu, tak snad :) http://manufaktura.cz/originalni-zubni-pasta-s-bylinnym-komplexem-fluorem-a-vridelni-soli/p585001-1/

      Vymazat
    2. Tak s tím stahováním je to pravda. Ale není to kvůli chlorhexidinu, ale adstringentním látkám. Nejsem si jistý, zda je Parodontax obsahuje. Každopádně vím jistě, že velká většina lékařů Parodontax již dávno nedoporučuje a v podstatě nesnáší. Lidé totiž mají pocit, že když jim přestanou krvácet dásně, problém je vyřešen. Ale to právě tak není. Parodontax stahuje cévy, takže přeruší krvácení, ale v žádném případě neléčí ten zánět. To znamená, že za pár let pravidelného používání přijdete o zuby... Bohužel je to tak. Jsem z oboru.

      Vymazat
    3. Tak s tím stahováním je to pravda. Ale není to kvůli chlorhexidinu, ale adstringentním látkám. Nejsem si jistý, zda je Parodontax obsahuje. Každopádně vím jistě, že velká většina lékařů Parodontax již dávno nedoporučuje a v podstatě nesnáší. Lidé totiž mají pocit, že když jim přestanou krvácet dásně, problém je vyřešen. Ale to právě tak není. Parodontax stahuje cévy, takže přeruší krvácení, ale v žádném případě neléčí ten zánět. To znamená, že za pár let pravidelného používání přijdete o zuby... Bohužel je to tak. Jsem z oboru.

      Vymazat
    4. Díky za zajímavé info...trošku si mě nahlodala, ale je pravda, že teda v poslední době ten Parodontax fakt používám už minimálně...hmm, nějaký tip na lepší zubní pastu co se týče krvácení dásní/případně na citlivé zuby? :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky