Květinová pleťová voda, Santalové dřevo, Saloos

Dneeees velmi krátce o této květinové pleťové vodě od Saloosu.



Mám ráda kořenité vůně, takže co se týče tohoto, tak mi vyhovuje na 100%. Je určena jak na suchou pleť, ale dokáže si poradit i s pletí mastnou, takže je tak trošku "všeuměl" :)
Navíc zklidňuje podrážděnou pokožku po holení a depilaci a usnadňuje rozčesávání vlasů. ...Prý...


...toto tvrdí výrobce a teď moje zkušenosti po několika měsíčním používání:
- pleť a akné - výrazným způsobem mi to s pletí nic neudělalo. Na druhou stranu ani neškodilo (že by se tvořilo akné více/častěji). Pupáky mi ale nehojilo...snad malinko sušilo (to bude tím obsahem alkoholu). Takže na pleť už jsem tento produkt i přestala používat.
- zklidnění po depilaci/holení - ano, to mohu potvrdit a na to jediné tuto květinovou "pleťovou" (pro mě spíš tělovou :D) vodu aktuálně používám. Stačí pár kapek nastříkat na vatový tampón a potřít zvlášť citlivá místa na depilaci jako třísla a víte co a kde a jak...:) Nehrozí červené pupínky, takže to je fajn :)
- rozčesávání vlasů - můj mega problém. A s ním si neporadil. Jak kdybych si do vlasů nic nenastříkala. Tahalo to stejně jako normálně a jediné čeho jsem docílila bylo provonění vlasů. Pro někoho to může být ale "protivné", protože ne každý má rád kořenité vůně... Plus - mohla jsem se "ustříkat", protože rozprašovač stříkne jen nepatrné množství této vody, takže na vlasy aplikovat...to chce silnou dávku trpělivosti :)

Když to shrnu, tak čekala jsem od této pleťové vody mnohem více a vybrala jsem si jí na testování hlavně kvůli slůvkům "usnadnění rozčesávání". Aktuálně používám jen po holení a potom si užívám tu zvláštní kořenitou vůni. Každopádně používat pleťovou vodu "jen" na tento účel mi přijde zbytečné, co si budeme povídat...

Výhody - bez konzervantů, čistý přírodní produkt. Vydrží neuvěřitelně dlouho. 

Takže asi tak...hodnotím na 3 b. z 10 b.
¨
Vaše

Komentáře

  1. Já akorát čekám na balíček, kde budu mít od Saloos olej, tak doufám, že ten bude skvělý a budu s ním spokojenější než ty s touhle pleťovou vodou. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Tak zase se vším ostatním od Saloosu jsem až moc spokojená, jen toto mi prostě nesedlo a přišlo mi, že to až tak moc nedělá...:(
      Věřím, že budeš spokojená ;)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky