To NEJ z Manufaktury

Tááááák....to je moje sbírka :) Jen škoda, že s 3 produkty jsem už na dně...
Manufaktura. Česká značka, kterou snad aspoň okrajově zná každý v ČR/SR. Aspoň doufám :) Já sama jsem kolem ní párkrát bloudila na Vaňkovce a vždy obdivovala hlavně vůně a obaly :) A řekněme si na rovinu - i obal prodává. Škoda těch cen...aspoň to jsem si říkala v době, kdy jsem si sama nevydělávala. Při pravidelném příjmu už to bylo o něčem jiném a já začala postupně nakupovat a o mé vášni pro tuto značku ví i manžel a kamarádka a tak mi sbírku rozšířily taky o pár produktů. A den, kdy přišla nabídka na spolupráci od této značky? 17.1. tohoto roku a já jásala při kojení (kdy mala akorát usnula) jak šílenec a nedbala na to, že Sandra spinká :D Naštěstí se nevzbudila...co si pamatuju :D

Proto se toho u nás z Manufaktury "válí" víc. Konkrétně to, co vidíte na fotografii a dnes se podíváme na moje NEJ (a nebude to jen o nejlepších produktech) od této značky :)

NEJvoňavější produkt - váhám mezi malinovým sprchovým gelem z limitované letní edice a novým meruňkovým olejem do sprchy a koupele. Oba jsou tou nejvěrohodnější vůní malin/meruněk co jsem u kosmetiky zažila. To mě na Manufaktuře právě baví - ty věrohodné vůně :) Ale asi vyhrává malinový sprchový gel...jen škoda, že už jsem s ním na dně :(

NEJoblíbenější produkt - regenerační krém na ruce s vřídelní solí a růžovými výtažky. Už jsem o něm psala i v péči o ruce a musím ho stále vyzdvihovat. Vyhovuje mi vůní (i když jsem si na ní musela zvyknout), konzistencí, balením, cenou...vším :)


NEJméně oblíbený produkt - peeling na tvář. Sice ho používám. Mám vždy pár dní, kdy ho používám i denně, pak zase vůbec i několik dní/týdnů. Ani mi moc nevoní, ani velmi nevidím účinek...spotřebovat ho ale chci. Netvrdím, že je špatný, ale určitě bych si ho znovu nekoupila. Navíc je určený pro citlivou pleť a já si pamatuji, že první dvě-tři použití byly s červeným obličejem a to jsem si dávala pozor, abych moc "nedřela"...

NEJvětší relax zažiju s - levandulovou solí do koupele. Obal je úchvatný a to, že sůl nádherně voní asi nemusím popisovat. Ach...

NEJhezčí obal - má asi růžová voda :) Ale tak ony jsou vlastně všechny krásné...až je mi škoda jejich obaly vyhozovat...fakt :D

NEJdražší produkt (z těch co mám doma) - je asi znovu růžová voda, ale musím jí pochválit, protože je fakt velmi dobrá. Aspoň mám pocit, že mojí pleti prospívá a mám ráda ten pocit, který mi na tváři dělá :) Tento produkt jsem, přiznávám, dostala v rámci spolupráce, ale to nic nemění na mém názoru na něj.

NEJvětší zklamání - bylo z balzámů na rty. Každý říká/píše, že jsou skvělé, ale mě nevyhovují. Měla jsem nejdříve (vlastně ještě mám...někde :D) ten z vinné řady a vůní/chutí je do-ko-na-lý! Potom jsem dostala malinový z limitované edice a voněl taky úžasně. Ale oba měly, pro mě, podobný účinek - zvláštní "vysušování" rtů. Nebylo to reálné vysušení, spíš jen takový divný pocit na rtech zhruba do 10 min. po nanesení...těžko se to popisuje, ale vím jistě, že balzám na rty si od této značky, pro jistotu, už nekoupím.

NEJvětší překvapení - to, že krém na ruce s vůní růže mi bude tak vyhovovat. Více jak levandulový a to levanduli miluju!

NEJvětší dilema o tom, co si mám o produktu myslet mám u sprchového gelu proti celulitidě.  A nebo NEJvíc na prd produkt :D Voní sice pěkně, masáž je s ním příjemná, ale fakt nevidím žádný účinek. Je pravda, že sama jsem psala o tom, že celulitidu žádná kosmetika neodstraní (když se nehýbeme a dál žereme chipsy a podobné :D), ale aspoň takový náznak účinku...hebkost ošetřené oblasti...cokoliv, bych očekávala.


Pokud to shrnu, tak produkty od firmy Manufaktura mám velmi ráda a málokdy mě úplně zklamou. Já sama bych si nekoupila už žádný balzám na rty (viz. výše) a váhám nad péči o pleť, i když mě jednu dobu lákala. Na mojí pleť se sklonem s akné je to asi "slabá" kosmetika - tam asi potřebuju trošku té chemie :( U šampónů/vlasové péče je to tak půl na půl...tam možná ještě vyzkouším pivní šampón a byla jsem vlastně spokojená s tím co jsem vyzkoušela, ale našla jsem teď jiného oblíbence...:)
ALE sprcháče, krémy na ruce, tělové krémy, oleje a sůl do koupele tam budu kupovat i nadále :) A těším se na další limitovanou edici...Aktuálně je v nabídce hrušková a kdo mě sleduje na FB, tak ví, že sprcháč mi už manžel s dcerou koupili :D A vůně je fakt super mňam...miluji hrušky :)

Jak to máte s touto značkou vy? 
Milujete/nenávidíte? :)

Vaše



Komentáře

  1. Taky bych jásala, kdyby mi Manufaktura nabídla spolupráci. Tady u nás ji nekoupím, takže o ní jen čtu :-) Super článek.

    OdpovědětVymazat
  2. Od Manufaktury jsem nic nezkoušela, ale rozhodně to mám v plánu :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky