Ziaja sprchové gely - kozí mléko, vůně moře a arganový olej!

Jsem maniak na sprchové gely. Vždy je kupuji a omlouvám tím, že "když tak pěkně voní" "a tento ještě nemám" a "stojí tak málo?!" a pak se mi to nahromadí a nevím, který dřív :D Na druhou stranu skoro každý večer sáhnu po jiné vůni a otevřených jich mám vždy aspoň 5 :)

Všechny se dají koupit na e-shopu dobrakozmetika.sk nebo ruzova10.cz
Kozí řadu kupuju v klasické drogérii :)

Klasikou v naší koupelně jsou sprcháče Aroma Ritual od Dermacolu, Manufaktuří a miláčky jsou i Ziaja sprcháče.

Proč právě sprchové gely Ziaja? Protože jsou velké (500 ml! - pro porovnání - Dermacol má 250 ml), mají jemné vůně, které vydrží na pokožce, jsou extrémně pěnivé (aspoň většina) a hydratují...
Dobře, nedá se sumarizovat, že jsou všechny takové, proto ve zkratce k těmto třem, které máme a používáme momentálně u nás doma :)

Sprchový gel Ziaja kozí mléko - je asi můj nejoblíbenější a s blížícím se podzimem a zimou, kdy pokožka dostává zabrat a má sklon k vysušování, je ideál. Je krémový, jemně parfemovaný a vůbec, ale fakt vůbec se po něm nemusím natírat krémem. A nebo jen když chci...a nebo jen tělovým mlékem ze stejné řady, které jsem si oblíbila :) Ne nadarmo se všude hlásá, že "kozí řada" od Ziajy je jedna z TOP :)
9 b. z 10 b.

Sprchový gel Ziaja s arganovým olejem - přijde mi podobný jako ten s kozím mlékem - tedy co se týče hydratace a ani po něm se nemusím natírat krémem. Vůně je jemná a celkem neutrální a přijde mi, že ze zmíněných sprchových gelů nejvíce pění. 
8 b. z 10 b.

Sprchový gel Ziaja Algae - mě zaujal barvou, kdy i sprcháč je opravdu modrý (nejen obal)! :) Vůně je úplně dokonalá a už jsem ho proto zmiňovala v letním must-have, protože obsahuje výtažky z mořských řas a opravdu ta vůně mi připomíná přímořské podnebí, letní vánek...ach :) ALE bohužel - tento jediný mě opravdu velmi silně vysušoval. Hned po koupeli jsem se musela jít natřít jakýmkoliv krémem, jen aby ten svědivý pocit přestal. Což mě dost mrzí, protože mi voní asi opravdu nejvíce...proto jsem ho narvala manželovi a vždy chodím čenichat do koupelny, když ho použije :D Manžel tvrdí, že nevysušuje...ale on má hroší kůži :D a nebo mě jen dráždí nějaká složka, která v dalších Ziaja sprcháčích není...
4 b. z 10 b.

klik pro zvětšení
zleva kozí mléko - algae - s arganovým olejem

V minulosti jsem měla ještě sprcháč s vůní pomeranče (recenze) a ten byl taky úžasný a o vůni ani nemluvím. Opravdu reálný pomeranč :)

Takže co závěrem?
Jakmile budete mít možnost tento sprcháč koupit, tak neváhejte :)
Veřím, že nebudete zklamané ;-)

Používáte? :)
Jaké značky sprchových gelů jsou pro vás TOP? :)

Vaše

Komentáře

  1. Kozí řadu bych ráda vyzkoušela, vypadá dobře a na zimu se bude hodit :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Ty vypadají dobře! Se značkou Ziaja nemám zatím žádné zkušenosti :)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som mala len olivový, ale penil skvelo, napriek tomu, že bol číry a gélovej konzistencie, ale bol naozaj úžasný, krásne voňal a pokožku nevysušoval.

    OdpovědětVymazat
  4. Sprcho e gely jsem jeste nezkousela, ale budu to muset napravit.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Od Ziaji jsem už pár výrobků vyzkoušela a byly super.Jejich sprchové gely jsem ještě neměla. Akorát používám od Yves Rocher se zeleným čajem, který mi voní ze všech sprchových gelů asi nejvíce. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Miluji sprchové gely a nejraději používám aroma rituals nebo z Yves Rocher, kde mám oblíbenou brazilskou kávu a to je fakt pecka :)

    September Favourites

    OdpovědětVymazat
  7. Téda, o značce Ziaja pořád někde čtu a ne a ne na ni narazit. Snad se brzy poštěstí.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky