Ty si má...limitovaná. Taková celá celičká malinová...Manufaktura

Pro nadpis jsem si půjčila trošku pozměněný text k známé písničce Levandulová, ale dnes se koukneme podrobněji na limitovanou edici od Manufaktury. Od jara cca do konce srpna tohoto roku je v prodeji limitovaná edice s vůní malin. Patří do ní tělový krém, krém na ruce, balzám na rty, sprchový gel a sirup. Ano, správně - Manufaktura sice prodává kosmetiku, ale sirup je opravdu určený na konzumaci a výrobu sladkých nápojů :)

malinova edice manufaktura

O některé produkty jste mohly soutěžit nedávno na blogu a protože i výherkyně píše svůj vlastní blog (to jsem opravdu netušila:)), tak se podělím i o její názory a postřehy ;-)

Sprchový gel je asi můj nejoblíbenější výrobek :) Jsem totiž ulítlá na sprcháče a stále je střídám (i každý den, proto mám otevřené vždy alespoň 4) podle nálady. A malinová? To je ta nálada, když je celý den pohodička. Venku je teploučko (ne ten pařák, co byl teď poslední dny :D). Ve vzduchu jde cítit příslib romantiky...protože i na mateřské a s malým miminkem se to dá ;-) Sprchový gel jemně pění (ne jak blázen), krásně věrohodně voní po malinách. Balení je praktické průhledné, s mašličkou a pevným uzavíráním, takže nehrozí, že víčko odpadne, že půjde těžko otevřít apod. Prostě jako všechny obaly od Manufaktury je strašně cute :) Moje pokožka je sice náchylná k vysušování, ale v létě je to lepší, takže s tímto sprcháčem nebyl problém.
Proto mu dávám 9 b. z 10 b. :)

malinový sprchový gel, balzám na rty manufaktura

Ochranný krém na ruce z limitované malinové edice je snad ještě voňavější. A musím říct, že velmi intenzivně voní, takže po nanesení ho jde cítit straaaaašně dlouho :) Jako i ostatní krémy na ruce od Manufaktury se rychle vstřebá do pokožky (obrovské plus), jemně jí hydratuje (v zimě by to ale možná bylo málo), provoní a ruce jsou jak v bavlnce. Nebo v malině? :) Myslím, že se na něm nedá nic zkazit, takže za mě 8 b. z 10 b. :)

Názor výherkyně:
 "Nikdy som nemala problém s vysušenými rukami až do tohto roku. Zostali veľmi moc vysušené a myslím že najväčšiu zásluhu na tom má neustále odlakovanie nechtov. Vyskúšala som mnoho krémov. Ale pomohli len na chvíľu. Až kým som nevyskúšala tento, o jeho dokonalom obale a vôni hovoriť nemusím. Ruky ostanú "vláčne" hydratované a krásne voňajú. Krém má 100 ml
Ja ho hodnotím 10b."

Balzám na rty. V minulosti jsem už měla balzám z vinné edice Manufaktury a upřímně - nebyla jsem z něj velmi nadšená, co se týče hydratace. Moje rty na něj vždy nějak divně reagovaly takovým pocitem...jak kdyby byly cca do 10 min. sloupané? Myslím, že toto je jen "můj problém", protože se to stejné stalo i s tímto malinovým balzámem :( Ale jinak voní zase nádherně, má praktický tvar a nanášení, nechutná po malinách (což je fajn, aspoň ho nepapáme :D) a obsahuje malinový olej. Tedy na léto ideál, protože malinový olej má přirozený SPF, takže potom už není potřeba nanášet speciální balzámy s ochranným faktorem. Samozřejmě v našich podmínkách...u moře to asi radši nepodceňovat :)
Balzám tedy nehodnotím, protože se mi na rtech opravdu jakoby drolí...ale názor výherkyně je:

"Toto je môj najväčší miláčik, je veľmi praktický. Neviem ako by som to opísala ale po aplikácií na pery sa vytvorí ako keby "fólia" .Nelepí. Pery hydratuje, ostanú veľmi pekné a bez šupiniek. Príjemné vôňa nieje to nič výrazné ale zato pekné. Taktiež sa dobré používa ako podklad pod rúž. Vyskúšala som mnoho balzámov leskov a podobne ale toto je zatiaľ môj najväčší poklad! 10b/10"
BLOG výherkyně a recenzi najdete TU.  

Tělové mléko z této edice jsem sice dostala na testování, ale protože tělových mlék mám několik, tak jsem ho darovala do výše zmíněné soutěže :) Proto názor pouze od výherkyně...:)

 "Milujem telové mlieka,som na nich závislá vo svojej zbierke ich mám niekoľko. Natieram sa nimi každý deň,pretože moja koža je trochu vysušená. Preto si dávam záležať na tom aby bolo telové mlieko dosť hydratujúce.A toto je! Jeho obal je nádherný ,priam rozprávkový .Má neuveriteľné krásnu vôňu, je hutnejšie čiže sa trošku horšie rozotiera ale mne to neprekáža .Do pokožky sa vpije pomerne rýchlo a zanechá dlho krásne voňajúcu pokožku. Telové mlieko s malinami môžete zakúpiť na internetovom eshope značky Manufakrura. Má 215 ml.
Ja ho hodnotím 9b."

A sice nekosmetická věc, ale totální chuťovka - malinový sirup. Maliny a malinové šťávy mám fakt ráda, ale nám maliny prostě nikdy nerostly. Proto jsme si takový ten "pravý" sirup nemohly nikdy udělat a ty v obchodech...no znáte to. Nějaké chuti se dosáhne až když se ho tam naleje dost velké množství... Tento sirup obsahuje až 67 % malinové šťávy a jde to poznat. A teď v létě neznám nic lepšího než ho kápnout do litrového džbánu, zalít vodou, hodit kostky ledu (sice ve tvaru jahod, ale to je prašť jako uhoď :D) a nasávat :) Když už nic jiného, tak ten sirup by mohla Manufaktura klidně nechat v nabídce, protože kdo má tyto příchutě rád, tak nebude zklamán :)

Je to velmi podařená limitka až je škoda, že je v nabídce jen do vyprodání zásob :(
Vyzkoušely jste? :)

Vaše

Pozn.: Děkuji zastoupení Manufaktury za darování produktů k recenzi a do soutěže :)

Všechny produkty se dají zakoupit jak v prodejnách - jejich seznam najdete tu, ale i na stránce manufaktura.cz a pro SR - manufakturashop.sk, kde je objednávka nad 55 € doručena zdarma :)

Komentáře

  1. Nejvíce mě zaujal sprchový gel, miluji produkty s malinami ale nevlastním jich momentálně mnoho. Jinak skvělý článek a typ.

    OdpovědětVymazat
  2. Skoda, ze je to jen limitka, protoze musi vazne nadherne vonet.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je božská :) Minulý rok (nebo kdy) byla limitka se švěstkou a to bylo taky úplně super...fakt škoda, že je to vždy jen na pár měsíců v prodeji :(

      Vymazat
  3. Super název článku! Nic jsem nezkoušela, ale láká mě balzám na rty :)

    July Favourites

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak potom rychle pro něj...ještě tento měsíc by měl být v pohodě k dostání ;-)

      Vymazat
  4. Tahle limitka je úplně božííí a já ji zbožňuju, protože maliny jsou výorná a tahle vůně, ta je prostě nezaměnitelná ♥

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky