Hakuna manuka I. - čistící gel Ziaja

Mám problém. Chci být zlá...teda fakt chci napsat kritiku na nějaký produkt. Ale od značky Ziaja? Tam mi vyhovuje snad všechno...sakra :D

Dnes se podívám na zoubek čistícímu gelu z řady Manuka (nevím proč, ale stále mám v hlavě hakuna matata a vidím Lvího krále :D)

ziaja manuka recenze

Plusy:
- pumpička a praktičnost balení - ale to už jsou teď skoro všechny gely :)
- nevysušuje! Nemám ten pocit "sahary na tváři" a nehledám jak šílená jakýkoliv krém, jen abych suchotu zahnala :) Takže už to je obrovské plus, protože některé tyto gely zbytečně problematickou pleť přesušují a ta se potom na to "ozve" tím, že vytváří mastnoty více a více a více a více... :D
- cena - nezruinuje peněženku (např. za 4,17 € tu nebo za 119 Kč tu)
- vydrží dlouho - používám měsíc a cosi 1x denně (i když občas zapomenu) a zbývá min. 80% obsahu - stačí zpravidla jednou pumpnout

manuka recenze gel

Ani/Ani (nová kategorie :D)
- vůně - nevím, jestli mi to voní nebo smrdí...není to klasický tea tree, ale trošku mi ho připomíná. Je v tom jakoby něco "sladkého"...a někdy mi to smrdí, jindy voní...takže tak :)

Mínusy:
- ta pumpička na začátku nefungovala...ale manžel má šikovné ručičky (nebo já je mám obě levé? :D), takže už pumpuje :)
- pocit úplně čisté pleti mi trošku chyběl...
- SLS ve složení - může vysušovat, ale naštěstí (a výjimečně) jsem s tímto problém neměla :)

recenze gelu ziajaEfekt:
Slibuje hloubkové čištění a odstranění nečistot z pleti. Slibuje, že zklidní a hydratuje pleť. Netvrdím, že po něm bude akné zamlženou vzpomínkou na mládí, ale mé pleti každodenní péče prospívá a tento gel jí nijak neublížil. Fakt jsem chtěla kritizovat, ale myslím, že je to velmi dobrá kombinace účinnosti + ceny a praktičnosti :)

Koupila bych si ho?
Jasné, proč ne :) I když...s "oslavenou" třicítkou už hledám i trošku jiné přípravky (toto je spíše pro mladší pleť, konkrétně 12+), ale čistit pleť hold potřebuji stále :) Rozhodně ho doporučuju! :)

Ale dávám mu 9 b. z 10 b.
...například u čistícího gelu od Biodermy jsem měla o něco lepší pocit úplně čisté pleti, 
ale co si budeme povídat - Bioderma je min. dvakrát dražší :)

Vyzkoušely jste? Nebo máte v oblibě jiné produkty na čištění pleti? 
Podělte se v komentářích ;-)

Vaše




PS: Děkuji PR firmy Ziaja za poskytnutí recenzovaného produktu



Dá se koupit např. na e-shopu dobrakozmetika.sk nebo ruzova10.cz. Případně ve Zlíně (moje univerzitní město! :)), Praze, Košicích a možná i v některých drogériích :)
Super video z obchodíku Ziaja (kde jsem fakt slintala nad nabídkou) natočila Peťa z Lovely Hair, tak mrknite případně i tu na "videjko" :)

Komentáře

  1. Tenhle čistící gel jsem hledala už v tolika obchodech, že už ho snad objednám přes internet. Sedl asi všem, tak už bych ho měla taky vyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V kamenných obchodech ho asi jen tak nenajdeš :( Celkově Ziaja se tam těžko shání...zkus radši ten internet :) Doufám, že ti sedne ;-)

      Vymazat
  2. Už jsem o něm taky dost četla a vypadá, že se vyplatí do něj investovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že za tu cenu je to fakt dobrá a funkční věcička ;-)

      Vymazat
  3. nabízím kosmetiku z kakaového másla od značky Ziaja... pokud máte zájem napište na memolka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. I já jsem s touto kosmetikou spokojená. Z této řady mám čistící peeling a noční krém. Z jiné řady tonicum, balzám na rty a oční krém a denní krém. Tento čistící gel odtraní i make-up????
    Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se bavíme o make-upu jako make-upu (ne o očním), tak ano, odstraní, pokud si nedáváš nějaké extrémní vrstvy (podkladovka, make-up, korektor, pudr, tvářenka, bronzer...). Já v poslední době dávám jen krém + make-up + korektor a to odstraní. Zbytek tak jako tak setřu (dočistím) vatovým tampónem s micelárkou - nyní třeba od Garnieru :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky