Sandra se má jak v bavlnce :-) | Deka Lodger

Vzhledem k tomu, že se nám nedávno narodila krásná dcera (která sice moc nespí...ale tím, že je tak krásná, tak jí to člověk dokáže odpustit...po aspoň dvouhodinovém spánku v tahu :D) a s ohledem na to, že je to podzimní novorozenec, jsme kupovali do výbavičky teplé oblečení, čepice, rukavice, ale samozřejmě i deky. Sehnat kvalitní deku, která po prvním vyprání vypadá stále jako nová, je ale celkem problém. Pokud člověk nechce kupovat ty nejlevnější, které po prvním vyprání vypadají jak po 5-ti letém používání, tak musí počítat s trošku vyšší investicí. Ale berme to tak...deka se jen tak neztratí ;-)

Už chápu maminky, které říkají "Nejkrásnější je, když spinká..." :))...ano, na fotce je naše zlatíčko :)

Růžovou deku, kterou jsme použili i na odchod z porodnice, máme v 100 % bavlně. Je příjemná, jemná na dotek a přechod mezi dekou a okrajem/zakončením není nijak rušivý, takže se člověk nemusí bát, že miminku bude něco "překážet" a škrabat ho :) 

Vpravo detail :)
K barvě asi jen tolik, že mě překvapilo, že to není taková "klasická" růžová jak vypadala v e-shopu. Má trošku takový broskvový/lososový podtón (nebo jak to popsat, nepodařilo se ale zachytit na fotce...tam stále vypadá růžově) a můj barvoslepý manžel v šeru dokonce konstatoval, že je oranžová :D
Deka je vyrobená tak, aby v létě nepřehřála miminko, ale v zimě, aby ho zase zahřála. Aspoň tak to píše výrobce a já teda z toho nejsem moc chytrá, ale vypadá, že je to jak funkční oblečení na sport :D 

Dá se použít do postýlky nebo kočárku. My preferujeme do kočárku - s hnědým nám to krásně ladí a Sandrička je tam pěkně "zababušená". A každý aspoň vidí, že růžová deka = neptejte se maminky, jestli je to chlapec nebo děvče! :D Na spaní jí používáme výjimečně, protože máme jak spací vak, tak zavinovačku, která přece jen novorozencům připomíná stísněný prostor v bříšku a relativně jí uklidní. Na návštěvě jí používáme jako deku "na hraní", kterou rozprostřeme kdekoliv na zem. Zatím je samozřejmě spíš na ten účel, že deku rozložíme, malinkou tam položíme a všichni nad ní ochkají, šišlají na ní a ona poulí oči :D 
Rozměry deky jsou pro mimčo ideální 75 x 100 cm

Výrobce doporučuje před prvním praním namočit deku cca na dvě hodinky do studené vody, takže určitě doporučuju řídit se tímto "příkazem", pokud chcete aby deka vypadala stále dobře, nesmrskla se a plnila svojí funkci :) Prát max. na 40 stupňů. Po praní je vlas na dece trošku neupravený, ale po pár použitích deka zase vypadá pěkně - jsem perfekcionista a takových věcí jako "rozcuchané" deky :D si všímám...takže proto jsem sledovala i toto :D

Deku od firmy Lodger si můžete zakoupit za přijatelnou cenu 299 Kč na e-shopu prodeti.cz. Pokud tuto stránku neznáte, tak určitě doporučuji proklikat, protože se tam dají najít skutečné skvosty pro dětičky - nejen oblečení, ale i hračky (zejména dřevěné jsou super). 
E-shop prodeti.cz navíc připravuje každý den akciovou nabídku, takže stačí odebírat newsletter nebo sledovat fan stránku na Facebooku a ulovit tak pro naše nejmilejší třeba už i vánoční dárek za super cenu :)


Btw. nizozemská značka Lodger byla založena už v roce 1999. Zakládá si na designových, ale zároveň funkčních produktech pro miminka a jejich rodiče. Nejznámější je asi fusak Bunker, o kterém píše i mnoho blogerů (heh, asi spíš blogerek) z celého světa :) Značka se snaží život a hlavně cestování s miminkem usnadnit a zpříjemnit. 


...však aby ne, s miminkem je to dřina - nejen co se cestování a vycházek týče :)

Vaše



Děkuji PR e-shopu prodeti.cz za darování představeného produktu. 

Komentáře

  1. Nádherná holčička! Moc moc gratuluju! :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Deka je krasna, ale tak ten malinky anjelik je priam az na zjedenie!!! blahozelam :-) nech ste zdravi hlavne!

    OdpovědětVymazat
  3. To je krásná panenka, moc se povedla!

    OdpovědětVymazat
  4. Ta je náádherná! Deka taky, ale Sandřička víc! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratulujem k dcere. Nechcem moc podpichovat, ale tymto kupenym clankom si v mojich ociach klesla. Stav deky si mohla hodnotit aspon po 10 vypraniach a nie vychvalovat novu deku, ked ani nevies ako to s nou dopadne. Neber to v zlom, ale sama neviem co si mam o tom clanku mysliet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky a díky i za názor :) 10 vyprání bych mohla zhodnotit asi tak po 2 letech... :D

      Vymazat
    2. btw. to, že jsem přinesla více jak 200 recenzí "nekoupených" (když budu pokračovat v tom jak si to pojmenovala) a celkově více jak 330 článků se teď nepočítá? :)

      Vymazat
    3. A padla kosa na kamen. Potvrdene amen, tma, kupena recenzia. Tak nech teda decka sluzi. Vidim, ze mas dietatko naozaj len par dni. Ver tomu ze deku budes prat velmi casto. Aj kupena recenzia sa dala napisat realnejsie, minimalne aspon po dvoch mesiacoch, ale tak co uz. Aspon viem, ze sa nemozno spoliehat na Tvoju objektivitu.

      Vymazat
    4. Tiez som trosku v rozpakoch po tomto clanku/recenzii...

      Vymazat
    5. Anonymní - vzhledem k tomu, že logo firmy mám vlevo na liště jako firma s kterou spolupracuji, to asi není až tak překvapivé? :) Stále to ale nic nemění na tom, že kdybych na té dece našla nějakou chybu, tak bych jí zmínila. Ok, speciálně jen pro tebe udělám recenzi cca za půl roku po několika praních...spokojená? :) Nedělá mi to problém.
      A nikdy jsem nepsala recenzi tak, že by mi firma řekla, že to musí být takové a takové...vždy píšu co si myslím, takže objektivní stále jsem a na tom si zakládám. Nikdy jsem nechválila produkt, jen aby firma byla spokojená.
      A díky článkům o těhotenství mi sem chodí stále více těhotných/maminek...takže ani v tom bych problém neviděla...

      Abychom to uzavřeli, slibuji, že bude recenze po delším období používání...a toto berte jako představení produktu, ne recenzi. Díky za porozumění...

      Vymazat
  6. Sandřička je kouzelná, moc blahopřeji a přeji jí hlavně zdraví.
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  7. Tvůj blog už jsem chvíli nečetla, a to je rozhodně chyba! Moc gratuluji k Sandře a hlavně přeji pevné zdraví! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Deka vypadá pěkně, podobnou jsem viděla viděla kdesi v nějakém obchodě. Také nejsem pro, aby recenze byla po pár dnech používání.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už bylo napraveno,vysvětleno...a ona i tu byla používána už více jak měsíc co jsme malou v ní nosili apod. Ale je pravda, že byla tou dobou zatím jen poprvé (možná dvakrát, už nevím) praná :)
      Takže tu je foto deky po víc jak půlroce používání a několika praních: http://spacesusi.blogspot.sk/2015/06/pul-rokustrih-klapka-realita-zoubky.html
      a tu je tuším k ní ještě nějaký koment: http://spacesusi.blogspot.sk/2015/05/pul-roku.html

      ...své chyby se snažím napravit a vysvětlit...hold perfekcionista blogger :D

      Vymazat
  9. Ahoj, první řadě Vám musím popřát k překrásné holčičce. Také jsem si tu samou deku pořídila pro svou dcerku , neměla chybu. Chtěla koupit tu samou ,ale v barvě modré na kluka. Nemohla jsem ji sehnat. Tak jsem těchto webových stránkách tady objevila a koupila podrobnou modrou dětskou deku. Čauky.




    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky