Zpevňující tělový olej Q10 Enja od Dermacolu

Tak co? Zpevní? Nezpevní? To byly moje první myšlenky, když jsem obdržela na testování tento zpevňující tělový olej. Však každý by si přál, aby to fakt zázračně fungovalo a postaralo se to o hezčí (= štíhlejší) vzhled těla. Ideálně bez námahy :D

body oil, tělový olej, zpevňující tělový olej

Co píše o oleji Dermacol:
- viditelně zpevňuje pokožku
- zvyšuje pružnost pokožky
- zabraňuje předčasnému stárnutí (přiznejme si na rovinu slovo "ochabnutí" je výstižnější :D) pokožky
- zabraňuje vysoušení pokožky a tak... :)

Plusy:
- vůně. To bylo první co mě zaujalo. Jednoduše já asi ujíždím na olejech až moc, ale voní mi snad každý :D Jsou to úplně jiné vůně než u tělových krémů a jsou takové "reálnější". Takže ucítíte prostě olivy a avokádo...:D
- 150 ml. Myslím, že to je celkem plus, protože dost olejů bývá malinkých, řekněme 100 ml a někdy i mnohem méně ...a samozřejmě se pohybují v podobných cenových relacích jako tento...
- stačí ho relativně malinko na velkou plochu (a že stehna mám nyní celkem "prostorné" :D)
- rychle se vstřebá do pokožky a není potřebné velmi dlouho "foukat" a sušit :D Jednoduše natřeš a přehodíš pyžamo bez obav o zamaštění :)

Mínusy:
- pumpička :-( Doporučuji pumpovat přímo na tělo :D Když si dám do dlaně, tak prostě mezi prsty mám mezery (hubené prstíky) a i když se snažím mířit do dlaně, tak mi někde něco ukápne :-/...na těle se rychle vstřebá, ale mastné fleky (= kápance) na zemi, na ložním prádle, pyžamu...nic moc :( (pozn. tam už to fakt mastí...divné, že při styku s pokožkou ani ne...:D) Uvítala bych asi spíše rozprašovač nebo něco podobného. Po několika dnech bylo celé balení opatlané :(
- sice se rychle vstřebá, ale mám nějaký "psychický blok" - jednoduše si ho ráno pod "normální" oblečení (rozuměj ne pod pyžamo/domácí oděv) nedám. Sice vím, že se rychle vstřebá, ale možná mi spíš jde o tu mastnotu na rukou, kterou zanechá a rychlost. Každá sekunda se u mě ráno počítá, takže "no way". Používám ho jen 1x denně...

recenze, tělový olej, olej s Q10, Enja
Obsahuje Q10, takže pro stárnoucí pleť to nej :) Na boku má "průhled" na to, abys mohla kontrolovat
kolik ho ještě zbývá :)

Efekt:
Na toto všichni čekají. Takže jednoduše - nepostřehla jsem ho :( Tedy alespoň co se zpevnění týče (resp. člověk čeká zeštíhlení...aspoň trooooošičku a netvrďte mi, že ne;-)). Hydratace ale perfektní. Prostě jako olej. Čím častěji se používá, tím menší potřebu jsem měla  ho používat :) Pokožka prostě zůstala hladká a hydratovaná a netrápily mě suchoty :)
Používala jsem ho hlavně na mojí problémovou oblast - stehna a mohu opravdu potvrdit, že při pravidelném používání byla nějaká hezčí a trošku méně "pohyblivá" :D Ale je pravdou, že jsem v té době i několik dní cvičila 1 a 2 level z 30 Day Shred...

Koupila bych si ho?
Pravděpodobně ano, ale možná spíše ten druhý, který je zaměřen na celulitidu :) (= Enja Cryo Cellu Slim s kofeinem - info tu) Celkově mám podobné výrobky ráda, protože když už člověk chce bojovat trošku proti tomu stárnutí a ochabování pokožky a je ochotný se sem tam trošku pohnout, tak tyto produkty pomohou rychleji realizovat požadované změny a hlavně - udržet to! :)
Poznámka na závěr - kdo se zaměřuje na přírodní/bio kosmetiku, tak složení vás velmi nepotěší, ale viděla jsem horší...:)

Hodnotím na 9 b. z 10 b. 



Nyní je za výhodnou cenu přímo v e-shopu! 
- CZ - jen 135 Kč (koupíte tu)
- SK - jen 5,17 € (koupíte tu)

Q10, Dermacol, recenze
...a brzy i o tomto zeštíhlujícím gelu na bříško :)



Komentáře

  1. Tie zoštíhľujúce prípravky príliš nepoužívam, ale čo sa týka celulitídy, tak odporúčam jednoznačne škoricové zábaly (nechytá sa na to zatiaľ žiaden krém/gél/olej z drogérie či inde zakúpený).. Dáš si na seba škoricový gél (kupovala som ho tuším v bio potravinách alebo v lekárni), zamotáš si danú časť do potravinovej fólie a necháš chvíľu pôsobiť (asi cca. 30 min). Už toto samotné po pár razoch zanechá efekt, ale ak chceš ten efekt ešte zlepšiť, odporúčam po tejto kúre ísť (ešte s naneseným gélom ale bez potravinovej fólie) behať, či robiť inú športovú aktivitu, kde zapájaš dané partie :-) Skutočne je potom vidieť rozdiel... :-)

    Blog Papi Lapi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmmm...už několikrát jsem četla, že vlastně "cokoliv" co si člověk na stehnech obmotá potravinovou fólií je fajn, hned to lépe působí :) Musím to fakt někdy vyzkoušet...a snažím se teď trošku "posilovat" tyto problémové partie, tak sama vidím, že je to o něco lepší :)

      Vymazat
    2. Toto som ešte nepočula, hlavne ide podľa mňa o to zahriatie tej pokožky (čo ti asi každý prípravok nezabezpečí) a o to, že to teplo nemá vlastne kam ujsť, lebo je človek zabalený vo fólií :-) ... z vlastnej skúsenosti však musím povedať, že aj bez fólie som videla zmeny. Len som sa ponatierala, zabehala som si alebo som šla cvičiť inak a výsledky boli vcelku viditeľné :-) Konkrétne mám Topvet - škoricový masážny gél..

      Vymazat
  2. Já jsem zkoušela ten zeštíhlující gel na bříško a žádný zázrak se nekonal :(

    A.

    OdpovědětVymazat
  3. Tvůj blog jsem náhodou objevila a včera a už jsem stihla projet všechny články. Mnoho tvých recenzí jsem si dala do záložek a už se těším až některé ty výrobky vyzkouším.
    Takže rozhodně pokračuj dál, protože blog je bombový :).

    Chtěla bych se zeptat jestli třeba v budoucnu neplánuješ napsat recenzi na masky Freeman :).

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem ho měla a psala jsem o něm asi nějak podobně. Taky mi vadilo to dávkování, líbila se vůně. Je to fajn věc. Zeštíhlení se ale taky nekonalo. A zeštíhlující gel na bříško - název mě pobavil:-) Těším se na recenzi!

    OdpovědětVymazat
  5. Takže...ja som tento olej mala tiež. Olej bol veľmi mastný do pokožky sa mi nevpil ani zhruba cca po 45 min, čo som len tak nahá "čakala" až sa vsiakne a nestalo sa tak. Vôna bola ako nejaké citrusy, cítila som v nej pomaranč, citrón...prekážala mi a aj môjmu partnerovi, ktorý mi vyslovene zakázal aby som si olej dávala keď sme spolu lebo mu vadí jeho vôňa a je celý zo mna mastný.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky