Tak tu je ta příroda...aneb kosmetika Natura Siberica

Ano, ano, ano. Myslela jsem to opravdu vážně, když jsem řešila, že pomalu a jistě přejdu na tu přírodní/eko kosmetiku :) Nebude to ze dne na den, nebude to ani do měsíce. Na to mám doma ještě stále slušné zásoby "chemické" kosmetiky, takže to postupně spotřebuji. ALE - už mi pár věcí došlo a proto jsem hledala nové přírodní alternativy (ok, plus pár věcí, které jsem nemusela...ale to je klasický úděl kosmetické bloggerky :D).

přírodní kosmetika, recenze
Obaly jsou dokonalé, cenově to taky není nejhorší...tato objednávka byla za 46 € a nějaké drobné...

Tuto kosmetiku (Natura Siberica) velmi neznám. Vím o ní, velmi se mi líbí její obaly. A když jsem přečetla knihu "V tvojom rúži je olovo" (volovo ...hned si vzpomenu na Pelíšky :D), tak jsem si na ní hned vzpomněla a už sondovala, kde koupit a co :)

Do užšího výběru se dostal e-shop na kamzakrasou.sk a biobeauty.sk. Obě stránky jsou v SR dost propagované a nakonec to vyhrála kamzakrasou.sk.

Pokud se ptáte proč, tak jednoduše: 
- protože k první objednávce dává zaregistrovaným členům dárek zdarma - v mém  případě zpevňující sprchový gel s levandulovou vůní. Já nevím, nikde jsem jim nic nevyplnila, ale jak kdyby se trefili - miluji fialovou - je to nádherně fialové. Miluji levanduli - je to levandulové. Mám stres - je to protistresující. Chci zpevňovat - je to zpevňující. Prostě trefa do černého + je to klasické velké balení 400 ml! Kde vám toto dají? :)
- protože hned v první objednávce jsem ušetřila 2 €, co prostě jen tak strhli...:)
- protože v neděli jsem objednala a v úterý už přebírala balíček od kurýra :)


Kosmetika Natura Siberica je z Ruska, ze Sibiře :) Kde je Sibiř, tam je čistá příroda a tam jsou čisté byliny a rostliny (uvědomuji si, že to píšu jak 6-ti letému děcku :D). 
Tato kosmetika je bez: 
- parabenů
- silikonů
- syntetických vůní
- syntetických barviv
- minerálních olejů
- glykolu, PEG, SLS, SLES (kdo neví co to je, tak vyčkejte - i těmto zkratkám se budu v blízké době věnovat tu na blogu)

A kde koupit - buď přímo kliknutím SEM nebo na naturasiberica.sk (kamzakrasou.sk s nimi nějak spolupracuje, nebo se jedná o jednu firmu...nevím)

A teď mě čeká ta milá povinnost - postupně vás seznamovat s těmito produkty a mými dojmy :) 

Takže sledujte...již brzy ;-)

Vaše 
Už jste od této značky něco zkoušeli? 
Jak jste byly spokojené? :)

Komentáře

  1. Pěkná sbírka, taky bych brala! Já mám od NT zatím jen tekuté mýdlo na ruce a je skvělé a má i krásný obal. Za půl litru jsem dala jen něco kolem 100 Kč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ty obaly jsou dokonalé :) Myslím, že tak má vypadat obal, který naláká ke koupi :D K tomu složení, vůně...a člověk je rozhodnutý :)

      Vymazat
  2. Těším se, ráda bych si od nich pořídila celou sadu pleťové péče.
    Brunwen

    OdpovědětVymazat
  3. Tak na toto som moc zvedavá :) Obaly sú naozaj nádherné
    Adrien

    OdpovědětVymazat
  4. To je super, tak se těším na víc!:)

    OdpovědětVymazat
  5. No krása! Som zvedava na recenzie. Ešte som od nich nič nemala, ale dalo by sa určite vybrať. Ani ceny sa mi nezdajú prehnané. Pouvažujem:)

    OdpovědětVymazat
  6. Já produkty Natura Siberica používám už opravdu dlouho a jsem s nimi moc spokojená! Snad ještě nebyla jediná věc, kterou bych vyloženě mohla kritizovat!

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to si mě potěšila, o to víc se těším na zkoušení :D

      Vymazat
  7. prodávají i v Bráně k dětem

    OdpovědětVymazat
  8. U mě už taky zakotvily dva šampony, denní a noční krém na smíšenou pleť (ty už podruhé) a ten pocit že na pleť nematlám ropu, silikony a parabeny (alespoň zatím v krémech) je povznášející :D

    OdpovědětVymazat
  9. Tuhle značku jsem si dost oblíbila, jsem s ní moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  10. Kvalitní kosmetika se dá koupit i všudemožně na netu (a nemyslím tím jen ofišl stránky výrobců kosmetiky ;-)), zkuste i různý inzertní servery, třeba: http://zdravi.hyperinzerce.cz/kosmeticke-pripravky/

    OdpovědětVymazat
  11. http://www.uvzsr.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=2333:nebezpene-kozmeticke-vyrobky-24-6-2014&catid=73:nebezpene-vyrobky-rapex&Itemid=80 :/

    OdpovědětVymazat
  12. Zdravím, moc děkuji za příspěvek. Mám na vás takový dotaz, co se týče kosmetiky. Chtěla bych vyzkoušet něco nového. Nedávno jsem narazila na tento produkt: http://www.misshashop.cz/missha-prime-24-k-gold-gel-eye-patch-set.html. Co na něj říkáte? Máte ho někdo vyzkoušený? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho bohužel vyzkoušený nemám, ale na tuto značku jsem slyšela/četla hodně chvály...:)

      Vymazat
  13. Tak to bych si také nechala líbit. Osobně teď sháním nějakou dobrou masku. Koukejte, na co jsem narazila při hledání: http://www.misshablog.cz/2016/02/platynkove-masky-ktere-vas-budou-bavit.html. Co na ně říkáte? Vypadají vtipně.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky