Krém na paty Soft Heel Balm od Dermacolu...aneb hroší kůže

Šnip šnap šnapi, šnip šnap šnapi. Vždy když se podívám na svojí pokožku na patách cítím se jak hroch nebo krokodýl :D Myslím, že i ti by se mohli vedle mě schovat. Moje paty jsou odporné. Nemohu se kvůli tomu ani pořádně dotýkat svých pat/chodidel, protože ten pocit nesnesu :D Mám z něho husí kůži.


Pokud nepůjde video pustit, tak si ho přehrajte na YouTube ;-) :D

Proto se snažím stále promašťovat a hledat něco, co fakt pomůže této pokožce. A valím tam toho hodně, protože s odporem a pocitem "nesmím si na tu patu sáhnout, nebo se pobleju" :D, si vždy vymáčknu do ruky hodně krému na nohy, rychle potřu a hned navalím teplé ponožky :)

recenze krému na nohy

Mám ráda Dermacol, takže jsem naznala, že vše musí být dobré - proto jsem si koupila i tento krém určený na paty a čekala zázraky :)

Plusy:
- něco málo přes 2 €/cca 50 Kč za 100 ml, to není až taková hrůza :)
- lehce se roztírá a celkem rychle se vstřebá

Mínusy:
- velmi mi nevoní, ale tak k nohám si nedočuchnu (nejsem tak ohýbací :D), takže to vlastně není až takový problém...
- vzhledem k efektu až trapně velké balení... :D


Efekt:
(dnes je to rychlé, co? :D) ŽÁDNÝ! Natírám se s ním už asi 3 týdny, kdy jsem čekala už po takovém týdnu výrazné zlepšení. A ono co? NIC! Fakt vůbec, ale ani trošičku nic. Četla jsem na tento krém pozitivní recenzi, ale trošku nechápu?! Moje paty byly každý jeden den úplně stejné jako den předtím. Nic se nezměnilo, stále struhadla a hrošík křížený s krokodýlem :(

recenze krému na nohy, dermacol

Koupila bych si ho znovu?
ANI NÁHODOU! 1 b. z 10 b. aspoň za snahu...



Vaše



Komentáře

  1. ja som pouzivala z avonu "intenzivny krem na zhrubnutu kozu a suche chodidla" a pomohol, nema ani neprijemny zapach

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vážně? Já mám doma jeden od Avonu (teď ale nevím přesně který to je) a ten teda taky moc nepodává výkon :(...jsem proto překvapená, že by třeba jiný mohl být fajn :))

      Vymazat
  2. Pedikura u profika to jisti, po ni se to udrzuje lip. Jinak fajn je krem s ureou z DM a pak krem na "cracked heels" od Oriflame. Petra

    OdpovědětVymazat
  3. Tento jsem nezkoušela (a po tvé recenzi ani nebudu :D), ale můžu doporučit klasický Baleacký krém na nohy (Urea...).. fakt super.. :)

    A.

    OdpovědětVymazat
  4. Na paty a na celá chodidla je nejlepší asi klasická vazelína. Není ani nějak drahá. Zkoušela jsem krém na chodidla od Freemana - a i když nebyl přímo na tvrdé paty - tak musím říct, že mi nohy zjemnil (i paty), kůže vypadala zdravěji a chodidla ještě krásně ochladil (švestkovo-mentolové aroma).. takže můžu jedině doporučit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky za tip ;-) Musím zkusit...toto byl fakt propadák a teď se to snažím co nejrychleji dopatlat :D

      Vymazat
  5. U mě teda v zimě trpí rty, lokty a kolena a na takhle vysušená místa jedině bambucké máslo. Na tělo obvykle popadnu první krém, co mi přijde pod ruku, to moc neřeším, ale pokud mám opravdu problém, tak máslo to jistí. Na rty mám balzám s máslem a madlovým olejem (včera jsem se namazat zapomněla a rty se mi odvděčily bolestivým prasknutím do krve), na lokty a kolena používám čisté nerafinované máslo. Promaže a zvláční, subjektivně by se to dalo popsat asi tak, že mám pocit, jako by byla kůže nejen hydratovaná, ale prostě vyživená (vím, že je to pitomost a že to poznat na pohled nelze). Na paty, které jsou vyloženě popraskané a bolí to, moje maminka vyzkoušela Infadolan (ten je sice taky mastný, v základu je snad lanolin, ale v první řadě pomáhá hojení). Hrozně si ho chválila, že se jí to zacelilo.
    Jinak mám právě na obličeji bílý nátěr ze Sudocremu, mimo jiné i po tvé pochvalné recenzi jsem si ho koupila, protože se mi teď úplně zbláznila pleť. :-) Tak jsem zvědavá, jestli to na mně bude taky mít zázračné účinky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi to s tím máslem taky zkusím...naštěstí mi kůže na patách nějak nepraská, jen je prostě odporná, hrubá, šmirglová :D
      ...tak to jsem zvědavá na tvoje dojmy se Sudocremem ;-)

      Vymazat
    2. Musím říct, že jsem spokojená, účinky asi srovnatelný s mým doteď nejvíc použivaným Pityolem, ale není tak "brutální". Sice vytáhne všechnu hnisavou neplechu, ale zároveň se mi zdá, že kůži hojí. Na občasné pupínky bude poklad. Bohužel mám teď pleť ve stavu, který se rozhodně nedá nazvat "občasnými pupínky", spíš to byl záchvat solidního akné a la puberta, takže mi na kůži zůstaly ještě stopy a potřebuju to nějak odhojit. Subjektivně ze stavu svojí pleti tudíž nijak odvařená nejsem, ale objektivně musím říct, že Sudocrem funguje.
      Máslo otestuj, fakt na enormně vysušenou kůži nic lepšího neznám. (Jen se to surové teda blbě roztírá.) A to mám zkušenosti bohaté (po po pubertálních letech řešení mastné pleti mám najednou kůži citlivou, místy suchou, loupající se, docela paradox. Akorát ty pupínky mě nějak zapomněly po pubertě opustit. Sušší pleť s pupínky, když všechny antipupínkové věci dál vysušují, je opravdu "kauf".) :-)

      Vymazat
    3. Já mám pleť po těch letech a pokusech taky už takovou "pochybnou" :(...přijde mi, že moje tělo je plné paradoxů :D...a Sudocrem je fakt hlavně na rychlé doléčení :) Minulý týden jsem se tam vyházela na bradě a samozřejmě vytláčela...manžel se mi smál, ale stačilo si natřít pořádnou vrstvu na noc a ráno to bylo poloviční a dalo se to dobře zakrýt korektorem :)

      Vymazat
  6. ja si neviem vynachváliť krémy na nohy od oriflame :) natriem hrubú vrstvu, dám ich do sáčkov hrubé, mega hrubé ponožky a ráno nohy mäkučké, hladké, úžasné ako bábatko :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky