Znáte "gomáž" (= Gommage) Cleanser Dermacol?

Fakt nevím jak se to správně vyslovuje, ale tipuji "gomááááž" :D A kdo ví, co to je, ať zvedne ruku. Myslím, že by vás až tolik nebylo...a nebo? :)
Když mi přišel tento výrobek na testování od firmy Dermacol (za co velmi děkuji :)), tak jsem trošku (víc :D) nevěděla co to "gommage" je a v čem to má být jako jiné než normal peeling? Přesně si pamatuju, že jsem mamině říkala, že mi přišel nějaký píííling...:D


OMYL! Gommage je šetrnější k pleti. Tento od Dermacolu obsahuje malé "kuličky" (mikroperličky), které po pleti jemně kloužou a tím ji čistí. Mám trošku pocit i určitého promasírování pleti, protože ty kuličky se velmi nerozpustí, jak by se možná dalo očekávat...a nebo až po chvíli působení na pleti kdy vytvoří jemnou pěnu :)

Plusy: 
- příjemná parfemace - i když asi jen pro toho, kdo má rád tea tree :) Mě nevadí, takže jsem spokojená :)
- na obličej stačí množství o velikosti hrášku (toto přirovnání vždy nesnáším, ale u tohoto výrobku jsem se přesvědčila, že i s málem se to dá :))
- složení je "pevné" - nemám ráda přípravky, které si nanesu do dlaně/na prst a než si je dopravím k tváři, tak polovina steče do umyvadla. To jsou opravdu WTF stavy :D S tímto "gomážem" se to fakt nestane :)
- nevysušuje i při častém používání. Používala jsem denně, případně ob den, podle potřeb pleti :)
- cena 3,49 €/105 Kč za 100 ml. 


Mínusy: 
...!?

Efekt: 
Fakt mě nenapadl ani jeden mínus. Netvrdím, že je to výrobek, při kterém bych skákala metr vysoko a jásala, že existuje. 
S mojí pletí jsem vyzkoušela mnoho peelingů, protože kdysi to bylo "in" a každý tvrdil, že na mastnou pleť s akné je to super. Nakonec jsem zjistila, že to vůbec není super, protože pokožka ztrácí ochranný "film" a nakonec spouští ještě větší obrannou reakci - vytváří více akné :(...sviňa :D
Proto si myslím, že gommage je vhodná alternativa, jak peeling obejít a přitom si trošku promasírovat obličej a pročistit. Co se týče mojí pleti, tak tea tree je super volba, takže není o čem. 
Za cca 3 týdny používání mi neudělal s pletí žádnou paseku. I když ani obrovský posun k lepšímu vzhledu jsem neregistrovala. Po použití však pleť byla jemná a připravená na aplikaci jakéhokoliv krému. 


Určitě doporučuji používat večer. I když se jedná o jemné perličky, tak je možné, že taková suchá pleť se s ním hned neskamarádí. 
Tím narážím na to, že tento přípravek NENÍ určen jen na pleť s akné. Je určen pro všechny typy pleti, ale myslím, že ta suchá by měla být přeci jen opatrná a nebo ho používat jen řekněme 2x týdně :)

Koupila bych si ho? 
Ano, určitě raději toto než drsný peeling, který sice hned ukáže čistější (= sedřenou :D) pleť, ale čím jsem starší tím se snažím být opatrnější...nechci dopadnout jak vráskavec s akné :D

Za mě 8 b. z 10. ...jednoduše z toho důvodu, že s ním nechodím všude a nemám potřebu všechny otravovat s tím, že "aha, toto je úžasné", jako to mívám u výrobků z kategorie "super" :D







Komentáře

  1. Hm a to nevypadá ale vůbec špatně! :) :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som raz zahliadla tento výrobok v drogérii, nekúpila som si ho...neviem prečo..asi som mala niečo podobné doma...ale určite pri najbližšej návšteve si ho zaobstarám aj ja :)

    TatiLand

    OdpovědětVymazat
  3. O veru nieje tom u tak davno co som zistovala co ta gomaz vlastne je :) ale este som ziadnu neskusala

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky