Blogy, které sleduji II....

Dnes mě napadlo, že napíšu podobný článek jako přibližně před rokem...no a když jsem hledala v historii blogu, tak jsem zjistila, že to bylo PŘESNĚ na den před rokem. (původní článek tu) Nějak se trapně opakuju :D, ale zase...za ten rok jsem objevila jiné velmi příjemné blogy, takže znovu si házejme klacky pod nohy a odvádějme čtenáře na jiné blogy... :D


1. Ms. Blogger Eva (http://msbloggereva.blogspot.cz/) - toto je můj TOP v poslední době. Nevím, jestli už jste měli tu čest, ale vyplatí se alespoň nakouknout. Na Evě se mi líbí, že není žádná -náctiletá, ale pěkně mamina od rodiny, která má už normální pohled na svět a nepíše jen o nejnovější módě a povrchních tématech. Umí pěkně vše nafotit a na blogu to podat tak, že se tam velmi ráda vracím a myslím, že pár bodů v "Blogerka roku - Objev roku" by jste jí mohli dát. Mrkněte na designově jednoduchý, ale promakaný blog a věřím, že se mnou budete souhlasit, že tento by se Objevem roku stát mohl :)
...ale jednu věc na ní "nesnáším" - pohrávám si v hlavě s myšlenkou na nějaký článek zhruba týden. Než se k němu dokopu, tak zjistím, že Eva "ho" napsala o pár dní dříve. Vypadá, že máme dost podobné smýšlení ... :))

2. Peacock & Pineapples (http://peackapples.blogspot.sk/) - název trošku zvláštní, ale když se podíváte na provedení blogu a hlavně hodnocení produktů, pochopíte :) Tento blog jsem shodou okolností objevila až dnes, ale už jsem ho pořádně proklikala :) Autorka je mi sympatická, líbí se mi netradiční prezentování produktů - ty gify jsou úžasné! :)

3. Miss Beauty Addict (http://www.missbeautyaddict.com/) - tento asi bude znát více čtenářek. Je oblíbený, spadá (podle mého názoru) do TOP blogů na CZ-SK blogové scéně. Blog je napumpován krásnými fotkami (já nechápu, jak to ty blogerky dělají :)), příjemným textem, tipy. Není jen o kosmetice, ale prostě...o ženách :) 

4. MsL3nik (http://msl3nik.blogspot.sk/) - asi i tento pro mnohé z vás nebude novinkou :) Jako jedna z mála blogerek má fakt podařená videa. Je krásná a bude vypadat na každé fotce/videu jak bohyně, i když je nenamalovaná :) To obdivuju, protože ...vlastně ani nevím, asi závidím :D Odpadávám z jejích make-upů podle celebrit...a hlavně z toho jak vypadá... Já vím, opakuju se, ale přesvěčte se na jejím blogu :))

5. Lady´s Make-up Bag (http://kosmetickerecenze.blogspot.cz/) - další krásná blogerka, která je mi sympatická tím, že má podobné problémy s pletí/vlasy jako já a najdu u ní kvalitní články, plné podrobností. Žádné články, z kterých by bylo cítit, že "smrdí reklamou". Pěkně od srdce, upřímně a tak se mi to líbí :) Našla jsem u ní mnoho tipů na produkty, které plní mou koupelnu/kosmetický "koš" (už to není košík...je toho trošku více :D)

...a taková designová chuťovka pro romantické duše - Shabby&Good...by Michaella (http://mikaela-photo.blogspot.sk/). Blog vyloženě na rolování a rolování a ochkání. Kdo má rád tento "retro/vintage" styl, tak bude okouzlen :)

...a teď mohu snít, že někdy takto někdo napíše o mém blogu :D

Good night :)

Komentáře

  1. Ne vsechny znam, takze dekuju za tip:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento článek jsem četla už v 5:40, kdy mě synek vykopal z postele. Po zapnutí pohádky jsem jedním probuzeným okem mrkla zběžně na tablet, co je ve světě nového, říkám si - tipy na nové blogy, sem s nimi - a tam můj blog! Udělala si mi obrovskou radost, to jsou chvíle, pro které blogerce stojí za to žít:-) Mě se taky občas stává, že mi někdo vyfoukne téma. Ale o některých věcech se píše stejně furt dokola a každý má trochu jiný pohled. Jinak já tvůj blog taky pravidelně sleduju a mám ho ráda. Vidím, že to teď tady právě trochu přestavuješ:-)
    Přeju ti s blogem plno zábavy a skvělé čtenáře!

    OdpovědětVymazat
  3. Prvý blog som nepoznala ale vďaka tebe už sledujem :) Lenka je klasika a je super !! :) A posledný blog tiež veľmi pekný ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Blogy 2, 3, 4 sledujem tiež, kočky som si veľmi obľúbila :-)

    OdpovědětVymazat
  5. 2,4 a 5 sledujem aj ja :)
    http://peackapples.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Ms Blogger Evu aj Peackapples sledujem, Evkin blog je fakt perfektný, tá keď niečo napíše tak som schopná čítať to od začiatku až do konca jedným dychom, má fakt veľký talent, nebojí sa povedať pravdu, píše zaujímavo. Peackapples je trochu iný štýl, no ten blog je tiež úžasný, má skvelý vlastný dizajn a články sú písané zaujímavo, nie je to nuda.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak :) Eva píše opravdu zajímavě a přečtu vždy vše. U Peackapples spíš obdivuji fotky :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky