Já a Dermacol...

Nebudu psát o tom, jak došlo ke spolupráci s touto firmou. I když jsem za ní velmi vděčná...
Spíše chci napsat o tom, že ještě tak před 2 lety jsem značku Dermacol ani nevnímala!

Téměř kompletní sbírka...chybí tužka na oči, řasenka, báze pod oční stíny + opalovací krém...uff :)


 V minulosti jsem vždy od někoho slyšela rady typu: "Dej si na ten obličej (s hooooodně akné, pozn.) nějakej dermakol."
"Kup si dermakol!"
A nebo i: "Ježiš, ta má na sobě dermakolu!" (to nebylo naštěstí nikdy na mě :D...aspoň doufám :D)

Velmi dobrý odličovač a další dvě věci budu postupně testovat.. :)

Záměrně píšu s "k" uprostřed a s malým "d", protože u mě a mnoha ostatních byl pojem "dermakol" vnímám prostě jako cokoliv co sjednotí/zakryje/překryje/vyléčí...prostě jakýkoliv make-up, spíše v hutnější vrstvě :)

Tuto značku jsem vždy v drogérii přehlížela. Úmyslně ne, ale v té době prostě fičel Garnier, Nivea a jiné strašně známé značky a Dermacol dost lidí vnímalo jako něco "levného" (= neúčinného, o ničem atd.). V době kdy jsem chodila na střední a výšku jsem snad neznala nikoho, kdo by Dermacol používal...a je jedno jestli dekorativku nebo tělovku/pleťovku.
Úžasný krém na nohy, DOKONALÝ olej a sprcháč...ten byl zatím pro mě asi největší propadák od
této značky...

Trápili mě potíže s pletí a jednou jsem tak narazila na make-up na akné od Dermacolu. Už jsem fakt nevěděla co se sebou a četla si, že by mi měl pomoct. Tak jsem to zkusila, byla spokojená a spotřebovala asi 3 po sobě.
Bez toho, abych se o značku Dermacol vůbec nějak zajímala. Bylo mi úplně jedno, kdo (jaký stát) jí produkuje. Úplně jedno, jaké má další výrobky...prostě nezájem. (chápete to?!?)

Pak ke mě přišel Rimmel a možnost dělat Rimmel agentku...možnosti make-upů jsem rozšířila a najednou jsem na ten fakt dobrý make-up úplně zapomněla. I na celou značku...
"ON" je ta zlato-hnědá tuba :) + ostatní moje malovátka :)

A teprve asi půl roku poté, co jsem si vytvořila blog, jsem našla recenzi u jedné bloggerky, která opěvovala Make-up Cover (recenze tu) a který mě zaujal. Zjistila jsem, že má strašně příznivou cenu (cca 4 €, což je nic!, když si vezmu, že ten make-up mám stále už více jak rok a půl a je stále téměř plný), tak jsem si řekla: "Proč ne, zkusím ho." :)

A recenze na tento make-up mi změnila moje smýšlení...
Za prvé - vychválila jsem ho do nebes.
Za druhé - výrazně se mi zvýšila návštěvnost blogu :))
Za třetí - Dermacol mě oslovil s možností spolupráce...

A už to jelo :) Dostala jsem několik výrobků na testování. A nyní zjišťuji, že v drogérkách doslova vyhledávám Dermacol výrobky a stále rozšiřuji svojí "sbírku".
Moje koupelna se mění z Nivea/Garnier/Avon/Oriflame na čistý Dermacol (a teď už hrdě s velkým "D" a "c";-)). A v okamžiku, kdy mi došlo, že i řada Enja je produktem Dermacolu, na něj nedám dopustit. Prostě stárnu, ochabuje co se dá (:D), tak zpevňuju a výsledky se mi líbí :)

Věřím na zázraky ...:D a mažu se jak divá :))


Buď jsem se dostala "ze slepoty" nebo se zvýšil marketing této značky...
Každopádně musím říct, že výrobky této firmy mi velmi vyhovují a až na menší výjimky pro mě nic nebylo extrémním propadákem ...

A nejlepší je, že ceny jsou velmi přijatelné :)

Navíc pokud budete nakupovat na e-shopu, tak se dočkáte ještě
lepších cen a bonusů v podobě dárků zdarma :)

Máte taky rády tuto značku?
Který výrobek je podle vás ten NEJ? 



Komentáře

  1. A mě by třeba zajímalo, jak jsi se ke spolupráci s touto firmou dostala. :) Sama mám tuto značku velice ráda, protože sedí mé pleti a mám s ní zatím jen pozitivní zkušenosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tím prvním, výše zmiňovaným, článkem o make-upu :) Postla jsem ho na fan stránku a ani nevím jak a "byla ruka v rukávě" :) Teď nakupuju Dermacol ve velkém a stále zkouším nové a nové věci a když mi přijde něco na testování, tak se jen divím, že už to nemám doma :)) Prostě výběr je veliký ... :)

      Vymazat
  2. Tak já teda můžu dost věcí :) A teda ta báze byla fakt propadák - taky jsem tu o ní psala, zrovna ta + sprcháč AcneClear jsou výrobky, které to u mě celkem projely...ale jinak jsem stále více překvapená :) Nemám na drahou kosmetiku a proto mi tato vyhovuje - účinkem i cenou :)

    OdpovědětVymazat
  3. waw to je teda mega zbierka :) paráda, túto značku mam rada

    werushberry.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. ocino odomna vzdy pyta nejake vzorky, daj mi krem daj mi sampon - brava si to do roboty namiesto plnych verzii produktov..dala som mu vzorky kremikov od dermacolu a mamina to co mas to je dermacol a oco ze do roboty si beriem, a mamina ale to je dermacol!!! A ocino nemam krem v robote a mamina ale to farbi na hnedo! ocino, to je krem mamina to je make up...mamina dojde do izby dana ze je toto make up ja ze krem, ale ved tu je ze dermacol...a ja ze mamiii ale oni maju aj kremy...to mi napadlo v suvislosti s tym ako si pisala, ze ta ci ona ma kilo dermacolu na ksichte :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D :D Tak presne o tomto jsem psala - dost lidi vnima znacku Dermacol, proste jako hutny/poradny make-up, ktery vytvari masku :))...toto je uplna ukazka, ktera to potvrzuje na 100% :D Diky! :))

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky