AcneClear pleťová maska, Dermacol

Tato maska je určena pro mastnou, smíšenou a problematickou pleť se sklonem k akné.
Takže i pro mě :)
Je rozdělena na 2 části po 8-mi gramech. Toť základní info :)


 Plusy:
- praktické balení na jednorázové použití - někdy je lepší prostě nepatlat prstíčkama a nezanášet případné bakterie do přípravku, případně je vhodné i na cesty :)...i když...
- obsahuje Zincidone - nevím přesně co to je :D, ale bude to něco se zinkem a zinek + akné = ideální pár :)
- stahuje póry - já je mám velké jak talíře, takže to se hodí :)
Trošku cementík...a tak se i chová - doslova ti zamrzne úsměv na tváři :D

Mínusy:
- jak maska začne tuhnout, tak se nedá pořádně mluvit, smát...takže radši být v tu chvíli sama (už i kvůli bílému xichtu a případnému vyděšení lidí/zvířat v domácnosti :D) a třeba si číst :)...ale je to vlastně mínus? :)
- necítila jsem chladíci účinek, na který jsem se těšila...ehm, ale možná je to tím, že moje pleť je už zvyklá na vše...a možá trošku necitilivá :D


Efekt:
Použila jsem jí po "lehkém" hnípání pleti (ano, jsem vinna...nemělo by se to :D). Pleť se pěkně stáhla. To co bylo červené, se téměř ztratilo a znormalizovalo. Pleť nebyla přesušená (nepnula se). Byla na dotek vyhlazená.
Takže jo, splnila co slíbila a byla jsem celkem mile překvapená :)

Koupila bych si jí?
Ano. Jsou dny, kdy je moje pleť na tom fakt hůř nebo kdy si jí hnípu (moje "kosmetické" dny) a potom se tato maska fakt hodí :)

8 b. z 10 b.
...sice praktické balení, ale co já vím...možná bych si i koupila plný výrobek,
než kupovat takto postupně po cca 1,50 €/38 Kč :)
Když je něco dobré, tak proč to nenakoupit ve velkém, ne? :))



Mrkněte do nabízí celá řada AcneClear: 

Tak co? Vyzkoušeli jste jí už? Jaké s ní máte zkušenosti?
Jaké jiné masky na akné používáte? 



Komentáře

  1. Ahoj, chápu dobře, žes každý z těch dvou pytlíčků použila jen jednorázově? Já jsem si masku taky koupila, jeden pytlíček jsem použila na 2x a stejně mi přišlo, že jsem tou maskou totálně přeplácaná :D Tak jen jestli to nedělám blbě a musí být opravdu totálně silná vrstva... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, já to použila jednorázově a byla toho opravdu meeeega silná vrstva :D Osobně si myslím, že ale není problém to použít celkem až na 4x, když ti to vyhovuje, pleť neprotestuje a nic ti nezaschlo (to by se určitě stalo mě - že bych to špatně uzavřela :D)

      Vymazat
  2. Měla jsem čest tento produkt vyzkoušet. Dostala jsem ho od kamarádky k narozeninám minulý rok. Byl tedy v plném balení. Nemůžu si na něj stěžovat. Opravdu jeden z nejlepších produktů které seženete v drogerce.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky