Zpevňující sprchový gel Enja, Dermacol

Tento sprcháč se ke mě dostal přes Senzabox (článek tu). "Testuji"/používám ho už několik týdnů. Nechávám si ho na situace, kdy opravdu přijdu po sportu (...ROFL, kdo mě zná ví, že to není moc často, resp. je to velmi ojedinělý úkaz...já sportovní antitalent, šmatlák všeho druhu a napíšu "přijdu po sportu"...sama sebe jsem rozesmála :D).
Ale teď vážně. V poslední době s přibývajícím věkem se už i já potřebuju trošku hýbat. Nějak to už nespaluje nebo co a už nemůžu žrát i o půlnoci do prasknutí bez viditelných změn. Teď už jde vidět fááááákt každý chips, který schroupu u televize ...:-(
Proto chodíme s manželem aspoň sem tam na tenis. Nebojte, neohrožuji ostatní - prostě si jen třískám míčkem o zeď. Na kurty jsem se ještě neodvážila :D Ale zpocená a uhnaná jsem vždy ;-)
A potom ve sprše sahám po tomto sprcháči od Dermacolu.

zpevňující sprchový gel, Enja, Dermacol

Jinak...ještě nedávno jsem si myslela, že Enja je samostatná značka. Nespojovala jsem si jí s Dermacolem :-X ...
...ale pojďme k recenzi :))

Plusy: 
- vůně - ten zázvor tam dělá svoje. Vůně je trošku hořká, ostrá, ale přesně taková nakopávající, jakou člověk po sportu (u mě :D :D) potřebuje. Líbí se mi, že je úplně odlišná od jiných značek a dokážu ji snadno identifikovat (tedy i odhalit manžela, že použil MŮJ sprcháč :D)
- balení - hlavou dolů, já to říkám stále, že takto by to mělo fungovat u všech výrobků. Co já se budu trápit a třepat s výrobkem, abych se dočkala nějakých zbytků? + dole je průhledné, tak aspoň vidím na čem jsem :)
- pěnivost uspokojivá :)
- cena 69 Kč/2,62 € za 250 ml...i když, kdyby to bylo o chlup méně, nezlobila bych se :)


Mínusy:
- jsem baba. Když mi někdo napíše, že to zpevní, tak očekávám, že prd dělám a ono mě to nějak "samo-se-to" zpevní :D Vtip ;-)
- trošku se musím po sprše ponatírat krémem - malinko mě vysušuje :(

Efekt: 
Jasně, že nevěřím na zázraky :) Každopádně tento sprcháč má veškerou mojí pozornost a myslím, že i celá řada Enja. Je léto, tak kdy jindy než teď, utrácet za zpevňující/zeštíhlující a anticeluli přípravky :)
Zbožňuji jeho vůni. A tím, že se pomalu chystám na další cvičení s Jill Michaels, ho asi budu cítit čím dál častěji (viz. "kdy používám" v úvodu článku, kdo nečetl ;-))

Koupila bych si ho?
Jasně :)


Na závěr JOKE - dnes jsem měla divný sen. Zdálo se mi, že jsem se bavila s Darou Rolins (!! :D) a ptala se jí, jak si udržuje postavu ve svém věku. A ona mi, v tom snu, ukázala celou řadu Enja od Dermacolu a že používá jen to :D
Přísahám! Po probuzení jsem si říkala, že na cvičení, závist nad její postavou a blog myslím asi nějak moc...asi to chce dovolenou :)))

Dávám mu (sprcháči, ne snu :D) slušných 8 b. z 10 b. 



Komentáře

  1. Tak recept od DR bych také brala a jestli je to v Enje, tak se utíkám do koupelny namazat ještě víc než jindy :-D Hezký článek.

    OdpovědětVymazat
  2. Spotřebovala jsem ho a efekt jsem nepostřehla. Ale jelikož mi zrušili Růžový zázvor, tak se myju tímto. Lepší "zpevňující zázvor" než žádný přece! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky