Tělové mléko s ureou a alantoinem, Balea

I přeto, že mám tak mastnou pleť, tak na hlavě a na pokožce mě trápí suchoty. Na těle to není extrémní, ale i tak mi nedá spát, pokud se alespoň na pažích (usínám na boku, takže když jsou suché, tak se stále mrvím :D) nenatřu nějakým mlékem/krémem.
Mám jich dost. To přiznávám.
A jednou jsem si řekla, proč si nekupit toto levné, Balea tělové mléko.
















Plusy: 
- velké balení 400 ml doslova za pár korun/eur
- obsah 5% urey, která váže vodu a proto uchovává vlhkost pokožky
- obsah alantoinu pro ošetření a zmírnění napětí pokožky
- bez barviv, Ph neutrální! 
- má jemnou vůni

Mínusy:
- hrozně se roztírá - stále zanechává bílý film na pokožce. Musím roztírat a roztírat a já jsem lenoch, natož před spaním. Chodím spávat s bíle natřetými pažemi :D
- je hustější konzistence a toto balení mu velmi neprospívá - možná by bylo rozumnější postavit ho hlavou dolů, ale bohužel víčko je mírně vypouklé. Takto s tím třepu jak šílenec, abych aspoň trošku dostala do rukou...a pak tam mám zpravidla mléka moc :D Prostě to balení mě nějak neoslovilo.
-...tak nějak lepí...pyžamo/noční košile se mi přilepí na natřenou oblast (i když se hned neoblékám) a myslím, že víc se vstřebá do pyžama než do pokožky :D

Efekt: 
Má se postarat o velmi suchou pokožku. Moje není velmi suchá, ale i tak jsem si nevšimla žádných extrémních změn. Ok, hydratuje. Ale o nic víc než jakýkoliv jiný tělový krém/mléko, které nebylo vyloženě na suchou pokožku.

Koupila bych si ho znovu? 
Ne. 

Slabší průměr, proto 5 b. z 10 b. 


Používáte mléka této značky? Jste s nimi spokojeni? 
A nebo si taky radši přihodíte pár korun/eur a koupíte si "kvalitnější" značku?

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky