Jak to tedy bylo s tím bojem s akné a kosmetikou SynCare?

Už jsem vám představila všechny úspěšné bojovníky. Je na čase, abych vám ukázala i důkazy ve formě fotek a řekla nějaké infošky k tomu J
Tuto kosmetiku jsem začala používat na základě doporučení jedné z vás, tady na blogu. Upřímně – vzhled jejich výrobků mě nezaujal a to jen dokazuje, že jsme zaslepené pěknými obaly, které někdy přináší nulový užitek.
Když už mi přestala zabírat i do té doby milovaná Bioderma (pleť si zvykla), tak jsem si řekla, že do toho půjdu. Hledala jsem ceny a e-shop. Ale ejhle – ono není tak jednoduché se k této kosmetice dostat. Prodávají ji zpravidla na živnostenský list – přímo kosmetičkám a nebo si je můžeme zakoupit právě u některé kosmetičky.
Bydlím na Slovensku a podařilo se mi objevit jeden e-shop (odkaz zde), který Syncare prodává i nám smrtelníkům. Navíc má výhodný balíček – 5 produktů (kdy jeden si můžeme vybrat dle potřeby) na akné za krásnou cenu 37 €.
Neváhala jsem a zkusila to.

Hned po prvním použití jsem byla nadšená!

Začala jsem to používat v době, kdy moje pleť procházela stresujícím obdobím a vypadala hrozně. Milióny zarudlých míst, pupínků, šupinek, strupů a já nevím čeho. Prostě jak puberťák.
Po prvním použití se ztratil náznak začervenání a pleť byla příjemně jemná, i přes „krupičku“ na čele.
Po 3 dnech se vše, co bylo rozbolavěné na pleti, tak nějak zahojilo – nebo dostalo aspoň do trošku koukatelného stavu.
Po týdnu pleť vypadala barevně sjednocenější, krupička na čele se téměř ztratila a červené místo na pleti nebylo téměř ani jedno.
Po 14-ti dnech jsem si připadala už téměř vyléčená :D
Po měsíci a více – pleť vypadá o mnoho lépe. Netvrdím, že jsem nad akné definitivně zvítězila – to opravdu ne. Ale když si dám make-up, tak pleť vypadá opravdu pěkně. Nemusím už téměř vůbec používat korektor (popřípadě jen na místa, kde mám tmavší jizvičky po akné, ale ty celkem úspěšně „gumuji“ tímto zázrakem od Avonu). Sama jsem byla překvapená, když jsem šla v jedné restauraci na wc J a podívala se do hrozně osvíceného zrcadla. Vždy jsem se takovým pohledům vyhýbala, protože pod žárovkou není největší tma, ale právě naopak – vše jde vidět. A najednou jsem viděla téměř dokonalou pleť, na kterou se dalo dívat. V úžasu jsem na sebe hleděla a málem jsem se tam „zapomněla“ :D

Teď už je to asi 7 měsíců, co používám tuto kosmetiku. Pleť se relativně drží, i když jsou samozřejmě dny, kdy sem tam něco vyskočí. Musím zaklepat, ale prozatím se to nevrátilo do toho hrozného stavu a to mě těší.
Nepoužívám je ale denně. 
Masku anti-akné si dám někdy na noc, když je pleť v nějakém divném rozpoložení. To bývá tak jednou za týden, i méně častěji.
Sebunorm používám tak ob den, někdy i jen 3x za týden. Reguluje tvorbu mazu a vůbec mu nevadí, že ho kombinuji s normálními krémy na smíšenou pleť (např. Vital Balance Cream od Dermacolu).
Tonikum a čistící mléko používám znovu ve dny, kdy to pleť viditelně potřebuje. Stačí je poté použít třeba 3 dny za sebou a je po problému J
Změkčující masku (dosud nemám recenzi na blogu) používám teď už jen výjimečně – když mám chuť se hnípat :D…ale ono už téměř není co J

Všechny výrobky mi vydržely do dnes. Sebunorm, tonikum a čistící mléko si pořizuji nyní znovu. Maska anti-akné téměř neubyla (má ještě tak 85% obsahu), změkčující maska má tak 70% obsahu.

Můžu tedy zhodnotit, že se jedná o kosmetiku, která vydrží dlouho. Která nestojí až tolik peněz – když porovnám výdrž. Která pomáhá a to sakra dost.
Jen prostě nevoní (obzvlášť Sebunorm...ten fakt smrdí :D) a nevypadá až tak lákavě J


Doporučené použití v prvních dnech boje je:
RÁNO
Po probuzení použít čistící mléko (nepodceňuj to, polštář máš určitě plný mastnoty z různých krémů, proto je nutné pleť očistit i ráno!). Navlhčíš si pleť, jednou pumpneš, pošmrdláš, když máš čas, tak chvilku počkáš a smyješ.
Tonikum na vatový polštářek a tvář ještě pěkně přetři. Jemně! J
Hned na to nanes Sebunorm. Na něj klidně můžeš make-up – chvilku ale počkej. Tak 2-5 minut (podle toho jak stíháš :).

VEČER
Na odlíčení můžeš použít i čistící mléko – stejný postup jako ráno, jen ho doporučuji ponechat na pleti aspoň minutku-dvě.
Tonikum a buď dáš masku anti-akné – na 15 minut minimálně. Tu nemusíš smývat, pokud jí tam nenakydáš za 2 hrsti :D Krásně se vpije a i když budeš trošku mastnější, tak nevadí – do rána to zvládneš J
A nebo si dej znovu Sebunorm.

Masku anti-akné používej tak 2x týdně – to by mělo stačit. Popř. já jí používala poté už jen lokálně – tedy Sebunorm na čelo a tvářna bradu, kde se mi to hemží, anti-akné masku J
Změkčovací masku stačí použít 1x za týden (1x za 14 dní) – dle rozsahu škod J. Naneseš, počkáš až se póry otevřou. Vezmeš si papírový kapesník!, roztrhneš ho na půl, zamotáš do něj prsty a takto opatrně vytláčíš. Co nejde, prostě nech! Když to nepovolilo touto maskou, tak to opravdu ještě nemá čas a nepůjde to.
Po vymačkání klidně zopakuj postup s čistícím mlékem, tonikem a nanes raději anti-akné masku. Určitě to vyzkoušej o víkendu nebo ve dny, kdy máš jistotu, že druhý den nikam nejdeš. Mě to sice ta maska úspěšně stáhla a na druhý den nebylo po začervenání ani stopy, ale každá pleť je jiná J

Aby si pleť nezvykla, tak po takových 2-3 měsících (kdy, pevně doufám!, uvidíš markantní zlepšení pleti), tyto výrobky můžeš používat jako já – jako „pohotovost“ J

Tak co – přesvědčila jsem někoho? :)
Jestli ne, tak ještě dodávám fotky před a po – neřešte výraz, ale stav pleti ;-)
Myslím, že toto by vás už mělo přesvědčit!

...aspoň vidíte proč radši nechodím mezi lidi nenamalovaná :D

Heh, stejné tričko :D Ale přísahám, že je to focené s odstupem času :)...ještě pořešit lesk pleti a křivý nos a budu happy :D
Navíc výrobce SynCare slibuje vrácení peněz, pokud nebudete s jejich výrobky spokojeny. A já jim věřím, že by to udělali :)

Upozorňuji, že výrobky jsem si sama zakoupila. Firma Syncare ani predajkozmetiky.sk o tomto článku netuší, takže vychvaluji prostě proto, že to fakt pomohlo :)


Komentáře

  1. pááni fotky teda mluví za vše :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. proto jsem je sem umístila...i když nejsem zastánce ukazování xichtu veřejně :)) Ale kdo nevěřil doteď, tak snad uvěří :)

      Vymazat
  2. tak fotky su teda poriadnym dokazom :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, na té vlevo mám ale jen BB cream (až tak dobře jsem na tom byla), na té vpravo make-up...nyní mohu chodit i bez velkých zásahů korektorem :) což mě těší

    OdpovědětVymazat
  4. To je neskutočná zmena.... už dlhšie uvažujem o tejto kozmetike len bohužial nepatrí medzi tie najlacnejšie :/
    Susi ktorý z týchto produktov by si mi doporučila keby si mám vybrať iba jeden? :) (možno 2 ...) proste ktorý je podla teba najučinnejší... myslíš že môže pomôcť keď budem používať iba 1? :/
    Adrien

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Ale zase když si to porovnáš s kosmetikou, která je k dostání v lékárnách, tak ta je mnohem dražší :) Kdyby jeden tak Sebunorm krém (denní/noční), protože ten udělá asi největší službu...a kdyby dva, tak určitě ještě i mléko, to je taky super :)
      - Sebunorm: http://spacesusi.blogspot.sk/2012/10/boj-s-akne-syncare-sebunorm-krem.html
      - mléko: http://spacesusi.blogspot.sk/2012/12/cistici-mleko-anti-akne-s.html

      Vymazat
  5. S akné bojujem už naozaj veľmi dlho (myslím, že tak od 4.triedy základky, teraz som v 3. ročníku strednej školy) a stále nič nepomáha. Tých značiek a kadejakých "zázrakov" som už vyskúšala toľko, že by som recenzie na nich písala mesiace. Nemienim to ale vzdať a plánujem si zaobstarať síce drahšiu, ale (dúfam) účinnú biodermu a možno aj nejaké tie výživové doplnky na pleť (popri tých, čo budem musieť brať na vypadávanie vlasov grrr). Zabudla som však na fakt, že pleť si zvykne a tak som veľmi rada, že som našla túto alternatívu. Ups. Rozpísala som sa trošku viac ako som chcela. :) Už by som len dodala, že si fakt cením ľudí, ktorí testujú takého výrobky a overujú, či sú naozaj také zázračné ako o sebe tvrdia, alebo sú to len znova vyhodené peniaze a účinok žiadny. Som chorobne závislá na čítaní recenzii, porovnávaní a týždennom premýšľaní, či si mám danú vec naozaj kúpiť. V obchode si len sprcháč vyberám polhodinu, a preto so mnou nikto nechce chodiť nakupovať. Ešte chcem pochváliť tento blog, je naozaj úžasný a budem naňho často klikať a "the end", končím. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za koment ;-) Velmi si to cením a věřím, že najdeš u mě nějaké další tipy na produkty. Pleť si opravdu časem na vše zvykne. Bioderma mi před časem taky pěkně pomáhala, ale potom nic...ani náznak :( Proto jsem přešla na SynCare a ten už mi taky moc nezabírá...resp. zhoršilo se to, ale teď se zase pleť dostává do normálu, tak ještě uvidím. Chvilku u této kosmetiky ještě setrvám. Ale mohu konstatovat, že jak jsem objevila tuto kosmetiku, tak ani nemám potřebu hledat něco jiného...:) Takže Bioderma ano, ale u horšího stavu akné spíš ne. SynCare zabírá na to horší akné...a relativně dlouhodobě (už používám asi rok a půl). Jiná kosmetika mi zatím nepomohla...snad jen mastičky od kožní :))

      Vymazat
  6. Teda já jen zírám, ta změna z fotek je fakt dost dobrá :) Teď mám koupené nějaké jiné přípravy + zítra si jdu pro Sudocrem, ale když to nepomůže, tak vidím, že další adepti jsou jasní :)
    Jinak máš moc pěkný blog, dneska jsem ho objevila poprvé a už jsem si (v rámci prokrastinace při zkouškovým :) stačila pár článků přečíst. Píšeš poutavě, takže se zařadím k pravidelným čtenářům :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Sudocrem je hlavně na zahojení. Tato kosmetika SynCare je zase spíš jako určitá "prevence" - netvoří se až tolik nových, ale jasně, že to není stále ideál.
      Prokrastinaci ve zkouškovém poznám...to jsem měla vždy jinak uklizeno, vytříděno, přerovnáno atd. :D ...a díky moc :) Velmi si to vážím :)

      Vymazat
  7. Ahoj, jen sem se chtěla zeptat, nějaký make up od této značky používáš? Slyšela sem, že je prý velmi dobře krycí, což mě by se hodilo hlavně na jizvy po akné a taky nejaké červené fleky. Nebo můžeš mi nějaký dobrý make up doporučit? Děkuji moc;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K make-upu od Syncare jsem se nedostala, i když jsem o něm uvažovala. Jako Rimmel Agentka jsem měla možnost vyzkoušet Wake Me Up, který je dostatečně krycí, takže používám už asi 2 roky tento make-up :) A na dodatečně zakrytí používám hlavně Dermacol, takový ten zlatý obal...http://www.dermacol.cz/dekorativni-kosmetika/tvar/make-upy/make-up-cover - ten se dá sice používat i jako samostatný make-up, ale zdá se mi moc hutný a vytváří masku, takže ho používám na kruhy pod očima, na pupáky čerstvé/zahojené, jizvy...no, ale samozřejmě na takové ty "hluboké" jizvy, které jdou vidět pod určitým světlem, na to nemám rady :( ...toho se už asi nezbavím, jedině nějakým vyhlazujícím zákrokem, ale na to teda finančně nemám...a kdo ví, jestli by to pomohlo :(

      Vymazat
    2. No já jednou vyzkoušela ten Wake Me Up, příjde mi dobrý jen mi tam vadí ty třpytky. Kdyby byl bez třpytek, tak neváhám a utíkám si ho koupit. Ale děkuji ti za rady:)

      Vymazat
    3. Já tam ty třpytky buď nevidím a nebo jsem slepá...nebo obojí teda :D Vím, že třpytky odradily víc slečen/žen, ale mě právě tento make-up plně vyhovuje :) Dobře krycí je prý i od Dermacolu kaviar make-up, ale ten jsem osobně neměla, takže jedině zkus posondovat v recenzích na jiných blozích :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky