Dercos Aminexil Pro od Vichy - II.

Pro ty z vás, které to nepostřehly posledně - nějaký ten pátek bojuji s padání vlasů. Před časem jsem psala o ampulkách proti vypadání vlasů - konkrétně Dercos Aminexil Pro od Vichy. Celý článek naleznete zde.

V době psaní článku jsem ještě neměla všechny ampule na hlavě :D Až teď mohu soudit jak obstály :)

Nyní mohu konstatovat:
- plusy, které jsem uvedla (nemastné složení, rychle schnoucí, výdrž ampulky) stále platí :)
- mínusy taktéž (cuchání vlasů, vysoká cena)

Doplnila bych jen to, že nový aplikátor (viz. obrázek vlevo) mě trošku zklamal. Sice tekl pomaleji, ale někdy až moc pomalu. Byla jsem ráda, že mám ten původní (vpravo), s kterým, to šlo jedna radost :)


Doplňuji zároveň i cenu.

V ČR se ceny pohybují od cca 700-1400 Kč (čeknite heureka.cz)
Na Slovensku jsem si je zakoupila na stránce parfums.sk, která je má nyní celkem drahé - cca 35 € za 12 ampulí a 44 € za 18 ampulí.
ALE vyplatí se tuto stránku sledovat pravidelně - mě se podařilo mé balení 12-ti ampulí zakoupit za neuvěřitelných 23 €! :) Pokud to tedy "nehoří" (= rozuměj - pokud máš ještě nějaké vlasy, které mohou padat :D), tak se možná vyplatí pár týdnů/dnů počkat na nějakou pěknou cenovou slevu :)

Nezapomeňte, že pro ženy je bílé balení :)

A teď k výsledkům.
Objektivně a s čistým srdcem mohu říci - pomohly!!! Když si nyní umývám hlavu, tak mi vypadne cca 50 vlasů, což je až trapně málo oproti výchozímu stavu (400+). Nemyslím si, že mám vyhráno, ale tím, že jsem omezila i stres a papkám i nějaké vitamíny, jsem dosáhla aspoň "přijatelného" padání.
Normální denní stav vypadávání vlasů je do 100.
Hurá, hurá - snad nebudu plešatá nevěsta :D

Závěrem - pokud ti vlasy vypadávají ve velkém, tak se vyplatí do nich jít i přes vyšší cenu. 
Pokud ti ale padají v pramíncích a dělají se ti "prázdná" místa (nechtěla jsem napsat lysiny), tak honem ke kožní - na tento typ alopecie by ti tyto ampule pravděpodobně nepomohly a spíše by podráždily vlasovou pokožku. 




Komentáře

  1. Určitě by pomohly i vitaminy, zimní strava, nedostatek světla atp. vlasům moc neprospívají. Mně stačí jet k moři a vlasy i nehty mi rostou jak divé i bez Vichy :-) Ale jsem ráda, že to funguje :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  2. waw!!! :) supeer, som rada, že pomohlo, možno časom vyskúšam, ale teraz sa mi to asi nejak ustálilo, najhoršie to bolo na jeseň

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky