Kondicionér pro větší objem vlasů, Gosh Professional Hair Care

Jednou si tak hledám na netu Gosh výrobky a výsledky mi vyhodí i vlasovou kosmetiku. Nejdříve jsem měla pocit, že to musí být omyl, však oni dělají jen dekorativku. Ale jsem fanoušek skupiny Gosh naFacebooku a hle – opravdu. Nově mají i vlasovou kosmetiku, na které mě nejvíce zaujal design – jednoduchý, moderní a přitom výrazný a lehce zapamatovatelný.

Vlasy mě trápí stejně jako pleť. Rozčesávání je pro mě obrovský problém. Padají téměř po hrstech. Mastí se. Lámou se. Mají sklon k vytváření lupů. Mám pocit, že musím řešit vše :D
A proto jsem sáhla i po kondicionéru Gosh na objem vlasů.


Plusy:
- fakt se mi líbí ty obaly :D…a u kondicionéru vždy beru jako plus, když má víčko „hlavou dolů“ …prostě ten výrobek stále stéká a ulehčuje to práci s ním (než obracet, třepat a čekat než něco steče ke konci balení)
- netypická vůně, která zůstane ve vlasech na dlouho
- lehké složení (olej z máslovníku, proteiny a provitamín B5)
- vlasy jsou po aplikaci viditelně hladší, na dotek silnější
- ulehčuje rozčesávání! (pro mě mega plus)

Mínusy:
- vadí mi, že se jedná o kondicionér, ale vlastně funguje jak maska na vlasy – vlastně to není až takové mínus, ale u kondicionéru jsem si zvykla na to, že se nanese, napočítá se pár "mississipy" a smeje – tu se musí čekat alespoň 5 min. Z vlastní zkušenosti vím, že se to klidně může ponechat i déle – výsledky jsou pak výraznější.
- vyšší cena 
- na druhý den se mi ve vlasech dělaly malé šupinky :(...jako by byl na mojí vlasovou pokožku zase až moc silný :(

Efekt:
Co se týče toho objemu, tak tam extrémní výsledky nevidím. Ale, jak jsem již zmínila, vlasy jsou o hodně (!!) hladší, silnější na dotek a jsou velmi lesklé. Bohužel mě z něho trošku začala svědět hlava (je možné, že je to problém jen mého typu pokožky). 

Z toho důvodu dávám 9 b. z 10 b. a i tak jej velmi doporučuji :)



Btw. dá se koupit např. na fann.sk :) Nyní se nachází ve výprodeji - tak doufám to neznamená, že tyto výrobky končí, ráda bych zkusila i něco jiného. 

Už jste nějaké tyto výrobky vyzkoušeli? Byli jste spokojené? 



Komentáře

  1. ovaňala by osm ho to si môžem dovoliť :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mne strasne prekaza ze sa musi tak dlho nechat posobit... Ale inak som spokojna pretoze naozaj su vlasy po pouziti uplne ine

    OdpovědětVymazat
  3. něco kvalitnějšího bych na vlasy potřebovala, tak uvidíme, až mi dojde zas ten můj, třeba se po tomhle poohlédnu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nelka, presne to mi na nem vadilo tez nejvice - fakt mi to pak neprijde jako kondicioner, ale jako maska...a ne vzdy mam tolik casu, abych stala v koupelne a cekala 5 nebo vice min :)

    OdpovědětVymazat
  5. Páni taky sem netušila že se pustili i do tohohle :) snad se mi nekdy zadaří vyzkoušet.:)

    http://evzuu.blogspot.cz/2013/01/giweaway.html = GIWEAWAY

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky