Intenzivní kondicionér na vlasy s amarantem a sójovým olejem, Alverde


Vlasy mě v poslední době trápí ještě více jak pleť. Nevím, co se jim stalo. Snad nesprávná starostlivost? Stres, kterého jsem měla nadmíru? Dovolená u moře?
Tipuji, že to bude hlavně ten stres, díky kterému jsem se nejdříve potýkala s lupy. A teď řeším vypadávání vlasů a celkovou jejich „nevzhlednost“ L
Pořídila jsem si proto kondicionér za rozumnou cenu od značky, které věřím.

Plusy:
- bez silikonů! V této době zázrak (i když už více firem si stouplo do svědomí a za to jim děkuji! :D) a moje vlasy to velmi oceňují.
- přírodní kosmetika – Alverde si zakládá na tom, aby dávala do svých produktů jen to „čisté“ z každé rostlinky – tu je to amarant a sójový olej. Dále obsahuje koenzym Q10, ceramidy a kyselinu hyalurónovou.
- příjemné voňavé složení
- vydrží dostatečně dlouho – tím, že je tuba „hlavou dolů“, tak vše pěkně steče a není problém, že bych mlátila s tubou jak šílená, aby mi vytekla aspoň kapka. Stačí nanést do dlaně o velikosti vlašského ořechu (ne na výšku, ale ten jeho „poloměr“, chápeme se? :D) a rozetřít do vlasů. Kdo má vlasy se sklonem k maštění jako já, tak raději nedávat výrobek až ke kořínkům – vlasy by se rychleji mastily.
- stačí chvilka a vlasy jsou viditelně hladší a příjemné na pohled a na dotek ;-)

Mínusy:
- neulehčuje rozčesávání – aspoň já si představovala výraznější efekt (jako např. u tohoto produktu od Schwarzkopf Professional). Vlasy jsou sice hladší, ale i tak se natrápím než je rozčešu (pokud nepoužiji nic jiného, co je primárně určeno na rozčesávání)
- vlasy se mi o trošku dříve zmastily L (hold, kdybych četla, viděla bych, že je určen na suché vlasy :D…jen já šla po slovu „intenzivní kondicionér“) :D

Efekt:
Splní, ale s výhradami. 
Dávám proto 6 b. z 10 b.




Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky