Čistící mléko anti-akné s antibakteriálními silicemi, SynCare


Jo-ho-ho, konečně! Psala jsem i o anti-aknémasce, o Sebunorm krému a tonikum anti-akné a toto čistící mléko je další zázračný produkt z řady SynCare pro aknózní pleť.



Plusy:
- je hutný – stačí ho málo a proto vydrží dlouho (používám ho už asi 6-tý měsíc a stále tam je :))
- na rozdíl od ostatních SynCare produktů na akné, mi až tak nesmrdí – bude to asi způsobeno obsahem čajovníkové silice (tea trea asi? …aspoň ho tam trošku cítím). Dále obsahuje kyselinu salicylovou (!!!!!! Na akné ta NEJ kyselina!) a vitamín E
- znovu praktičnost balení – tato firma to má opravdu promyšlené – ani kapka nazmar J a ani žádné boje s dopotřebováním výrobku, kdy se snažíme vytřít vše do poslední kapky :D
- je jemné, krásně pleť vyčistí – rozdíl jsem viděla už po prvním použití!
- nevysušuje
- léčí! 

Mínusy:
- žááááádné!

Efekt:
Toto a maska anti-akné mi zabralo asi nejvíce. Vážně – je příjemné, když mám trošku zaneřáděnou pleť, tak si ho nanesu a nechám na pleti třeba 5 minut a poté fakt vidím účinek. Opravdu hojí a to téměř hned – zase nečekejme zázraky (ty se u akné pleti nedějí přes noc :D), ale při pravidelném používání se tón pleti sjednotil a taková ta krupička na čele se hned ztratila.

Nemůžu jinak, ale 10 b. z 10 b. a ještě bych ho dala i výše, kdybych na něj měla stupnici :D
Wau J


PS: brzy se můžete těšit na fotky před používáním kosmetiky SynCare a během...garantuji vám, že budete čumět, protože já když to sama porovnám...tak se divím snoubencovi, že už dávno neutekl (kdysi:D) ;-)

Komentáře

  1. tak toto by sa mi úplne bodlo! :))

    OdpovědětVymazat
  2. tak díky za tip :) o tomle mléku jsem ještě neslyšela.takovéhle přípravky se u mě ikdy neztratí. Ne že bych akné vyloženě trpěla, ale sem tam se mi pupínek udělá, ale to známe snad každá

    OdpovědětVymazat
  3. Holky, jediný "problém" s touto kosmetikou je, že tyto přípravky prodávají hlavně kosmetičky...ale chce to sondovat a někde na netu se určitě podaří najít vhodný e-shop...já osobně zůstanu u SynCare, protože prozatím je to jediné co mojí pleť spasilo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jejich kosmetiku jsem měla, ale žádný zázrak to tedy nebyl.. Odličovač podivně mastný a maska totéž. A ještě k tomu je tato kosmetika předražená..

    OdpovědětVymazat
  5. Green Magritte :) Dovolím si nesouhlasit - mám od nich 5 produktů a jsou pro mě TOP :) Ale každý máme jinou pleť a jinak nám to zabírá...a předražené se mi to nezdá - je to levnější jak Vichy nebo Bioderma na problematickou pleť...takže tak :))

    OdpovědětVymazat
  6. Úplně se mi rozšířily očička - tohle by se mi sakra hodilo.
    Susi - nemáš zkušenost s odstraňováním skvrnek po akné?

    Lil

    OdpovědětVymazat
  7. nikdy som nepocula :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky