V zkratce...

Ty z vás, které sem chodí častěji, si asi všimli, že blog prošel změnou (asi už pátou:D). Dlouho jsem hledala vzhled, který by mě i tak nějak vystihoval, který by lichotil mému oku...a snad jsem ho konečně našla :) Co na něj říkáte? ;-)

Btw. chystám pro vás první giveaway se značkou Rimmel - přeci jen, většinu jejich výrobků jsem dostala zadarmo (za psaní recenzí), takže proč nepotěšit některou z Vás - stejně to nestihnu spotřebovat "v limitu" :) Věřím, že se vás zapojí co nejvíce.

Dále se chci zeptat - byl by zájem o případný odkup (za poštovné + balné + symbolická cena, vždy ale tak, aby byl výrobek alespoň o polovinu levnější než kde jinde) některých produktů? Mám nějaké z Avonu, Rimmelu, Fleur de Sante, Essence navíc - některé jsem recenzovala, tj. jsou max. 3x použité, některé jsou úúúúúplně nové a prostě - nestíhám to spotřebovat.
Vyjádřete mi nějak názor, ať to není vše jen o mé komunikaci směrem k vám ;-)

Btw. navázala jsem spolupráci s novou značkou, takže se brzy těště na nové recenze...a že jich bude ;-)

Have a nice day :)

Komentáře

  1. Drahá Susi, já úplně koukám! Máš to tady moc moc krásné! Moc se mi tu líbí (ještě víc než před tím) ;-)! Co se týče otázek - já hlasuju pro odkup věcí za sníženou cenu, mám tyhle výprodejové akce moc ráda :-)!

    OdpovědětVymazat
  2. prekrásny vzhlad stránky.. taký pekný má len naozaj málo kto :-))

    http://catherinestyl.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. A skym si nadviazala spolupracu zuzka? :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky