Tělový krém Soft s jojobovým olejem a vitamínem E, Cien (by Lidl)


Ani nevím z jaké pohnutky jsem si koupila tento tělový krém. Vlastně ano – budu upřímná. Když si natírám nohy tělovým krémem, tak mám trošku pocit, že je škoda na tak nepotřebnou část (v zimě, když nejdou vidět) vypatlat nějaký super krém (chraň pán bůh, abych si dala na celé nohy např. Garnier! :D). Nohy mají celkem velkou plochu, tak jsem v Lidlu koupila tento krém. Říkala jsem si: „Na nohy to stačí“ J Stál tuším do 60-ti Kč, takže za 250 ml, je to super investice. … A nebo není?

Plusy:
- voní tak „niveově“ J Připomíná mi vůní klasickou Niveu v modré plechovce J
- rychle se roztírá a celkem rychle vstřebává (možná, ale až moc rychle :D)
- balení 250 ml je u tělových mlék téměř standard, ale v porovnání s cenou, je to vlastně velké plus J

Mínusy:
- za chvilku už jsem zase suchá
- dlouhodobý efekt žádný

Sory, za opatlanou fotku...aspoň jde vidět, že ho i tak používám :))

Efekt:
Fakt nic moc. Jde vidět, že se jedná o klasický tělový krém, který se prodává v nějakém nákupním řetězci pod jejich značkou. Ty zpravidla bývají „ošizené“ (tak jsme se učili na výšce, studovala jsem marketing J) tak, že něčeho je tam méně (většinou toho podstatného) a něčeho více (těch „sraček“, s prominutím). Nevím, proč jsem si na slova mojí profesorky nevzpomněla, ale budiž.
Sice malý finanční výdaj, ale úplně zbytečný.
…ale je pravda, že na ty nohy ho používám stále, i když v poslední době mám pocit, že mám nohy poté až takové lepkavé :DD

Hodnotím na 3 b. z 10 b.

Škoda no… :D

Komentáře

  1. Já si teda dovolím nesouhlasit, já mám Cien kosmetiku moc ráda a už jsem se sama přesvědčila několikrát o tom, že tyto levnější výrobky kvalitou a mnohdy i složením směle konkurují dražším drogérkovým produktům.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Možná jsem jen měla prozatím zkušenost s "nesprávnými" produkty :) Tento krém mě prostě nepřesvědčil a možná i díky tomu, nemám nějak potřebu zkoumat další Cien produkty :) Ale zkus mi kdyžtak napsat, který máš ty ráda - od Cien - kdyžtak ho otestuji :)) A jinak - já mám např. velice ráda DM-produkty (Balea, Alverde...) - jsou levné a zpravidla jsoou super :)...takže nejsem úplně proti těmto značkám "by Lidl, Tesco, Kaufland, Billa..." :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky