Regenerace po dovolené u moře – 2. část - Hloubkově vyživující maska na vlasy, Fleur de Sante


Jak jsem slíbila, tak přináším druhou část (ještě bude jedna) z cyklu „regenerace“. Moje vlasy tento rok na dovolené dostaly opravdu zabrat. Jsem téměř černovláska, ale po této dovolené mám ve vlasech nějaké divné „zlatavé“ odlesky a celkově – mám pocit, že vypadám jak cigánka, které se nepodařilo odbarvit si části vlasů :DD
Některé části mám takto zdevastované, jiné zase trpí „suchotami“ a i když mám vlasy standardně mastné, tak teď na nich jde opravdu vidět, že jsou bez života (úplně stejně jak v těch reklamách v TV, kdy si baba zoufá nad tím vrabčím hnízdem…tak si teď připadám:D).

Ocenila jsem proto, že se mi do ruk dostala Hloubkově vyživující maska na vlasy s extraktem z olivového oleje pro normální až suché vlasy. Jedná se o výrobek firmy Fleur de Sante. 

Plusy:
- velmi příjemná vůně, která trvá – i po nanesení jsem ji cítila, po celou dobu působení, dokud jsem měla mokré vlasy a i ráno, na druhý den. To se mi málokdy stává – zpravidla maska voní jen po dobu působení a poté už ji buď nevnímám a nebo fakt necítím. Tuto cítili všichni v naší domácnosti J
- lehce se nanáší
- moje jemné vlasy nebyly na druhý den splasknuté, jako po použití jiných masek na vlasy – jupí! J

Mínusy:
- škoda, že je tak malá – má „jen“ 150 ml, což při dlouhých vlasech není až taková výhra L Brala bych i 250 ml obal
- měla by působit alespoň 10 minut. Ideálně 15 min. a déle. Je rychlá doba a jsou i masky, které mají okamžitý účinek, takže to mi trošku překáží.

Efekt:
DOKONALÝ. Těch 10 minut nakonec bohatě stačí a příště si jí dám i na déle – hold musíme to spojit i s nějakou relaxací, kdy vysprchovaná si dáš nějaký čajík, mrkneš na oblíbený seriál nebo si vezmeš do ruky časopis/knihu/notebook a ani se nenaděješ a budeš mít tu masku na vlasech 30 min. J Pro lepší efekt si vlasy, s nanesenou maskou, zabal do igelitu a pak ještě omotej ručníkem – budou v teple a maska bude lépe působit než „za studena“ J
Moje pocity byly při splachování ještě rozpačité, protože jsem si zvykla, že po každé masce na vlasy, mám hned při oplachování vlasů, strašně vyhlazené prameny. Teď byly jakoby hrubé, což se mi zdálo trošku divné. Už jsem se obávala nejhoršího, ALE jak začaly schnout, tak jsem zjistila, že se tak nějak „vyhlazují“.
Na druhý den jsem žasla při pohledu do zrcadla, protože:
- vlasy byly hladké, ale ne splasklé! (mě to tak dělá každá druhá maska, bohužel)
- vlasy se leskly a vypadaly jak kdyby byly čerstvě obarvené
- vlasy byly na dotek silnější.

Více lidí si všimlo, že mám nějaké hezčí vlasy, takže na tom asi něco bude. Musím tedy potvrdit, že tato maska je velice dobrá a je ideální na regeneraci vlasů po jakémkoliv slunění/zničení.

Hodnotím velmi pozitivně na 10 b. z 10 b.

(koupit se dá zde: http://cz.fleurdesante.com/maska-na-vlasy/ a http://sk.fleurdesante.com/maska-na-vlasy/.  Do této řady patří i šampón a kondicionér, které budou určitě taktéž stát za to :)
Pokud máte rádi Fleur de Sante, tak se nezapomeňte stát fanouškem na FB: 
Facebook Fleur de Sante CZ: http://www.facebook.com/FleurdeSante.cz
Facebook Fleur de Sante SKhttp://www.facebook.com/FleurdeSante.sk



A protože toto mají být nějaká doporučení, tak určitě zajděte ke kadeřnici a nechte si zkrátit střih (nebo ho i změnit), popř. nechte si udělat (dle finančních možností a nebo využitím nějakého slevového kupónu) i nějakou spešl kůru, která dodá vlasům ztracenou vitalitu.

Pokud máš stále pocit, že vlasům něco chybí, tak je podpoř i nějakými ampulkami nebo vlasovou vodou – obzvlášť pokud máš pocit, že ti najednou začnou více vypadávat. Teď na podzim to není nic neobvyklého a já s tím bojuji téměř každý rok.
Osvědčili se mi ampule Dercos Aminexil Pro od Vichy, ale ty jsou přeci jen dražší. V drogérce nebo lékárně určitě objevíš něco s podobným účinkem – i takový „obyčejný“ Reghaar je zpravidla velmi účinný.

Kdyby to nestačilo, tak Viaderm, GS eladen nebo jiné tablety navrátí vlasům pevnost. Zde se ale vyplatí investovat alespoň do 2-3 měsíční kůry – jinak to nemá velmi význam a žádné skvělé výsledky neuvidíš.
Já používala na jaře Viaderm Complete (fialový) – 3 balení a výsledky jsem viděla opravdu asi až po měsíci a půl. Můžu ale s klidným svědomím doporučit tyto tabletky – můj žaludek je dobře snášel (mám s některými tabletkami potíže) a tam, kde mi celkem prořídly vlasy se začaly objevovat nové. Tyto nové pidi vlásky stále rostou (musím zaklepat J) a už jsou téměř 5-ti centimetrové :D, takže z toho se těším (nejvíc se samozřejmě těším až dorostou komplet, protože až poté budu cítit jaké je to mít znovu husté vlasy…snad).

Když nepomůže ani toto, tak už asi jedině kožní lékařka, která zpravidla dává Alpicort F J Ten je turba mega účinný, ale opět se zázraky nedějí přes noc nebo za týden, ale minimálně za 3 týdny.

A na závěr – pokud jsou stále jak roští, tak si kup i nějaký ten přípravek na rozčesání – v tomto jsem si velice oblíbila Moisture Kick Spray Conditioner od Schwarzkopf Professional. O tom, ale někdy příště J

Už vás čeká jen „Regenerace těla a pokožky“ J

Komentáře

Oblíbené příspěvky