Krém na ruce a nehty s glycerínem, kalciem a vitamínem E, Avon Care


Po smíšených pocitech z krému sesilikonem, jsem si i přesto koupila i tento. Přeci jen je ochranný a i když je ze stejné řady Avon Care, tak dost často to neznamená, že bude na stejné „úrovni“ (tedy, že bude taky zlý).

Vánoční design z minulého roku :)

Plusy:
- přiznávám, že se mi líbí, že tento krém má několik designů (jarní, valentýnský, vánoční…), už jsem ho měla minimálně 3x a pokaždé byl obsah stejný, ale jiný obal J (chlap by toto nepochopil a doufám, že to ten můj ani teď nečte :D)
- rychle se vstřebává
- je prospěšný i nehtům, což nebývá často – nevšimla jsem si sice nějakého „zázraku“ v této oblasti, ale snad jim to aspoň trošku pomáhá :D
- relativně hydratuje
- má příjemnou vůni – nevtíravou, takovou akorát

Jarní design :)

Mínusy:
- je trošičku mastnější, takže nedoporučuji hned se něčeho chytat…je dobré počkat aspoň pár minut a nebo se jím natřít opravdu těsně před spaním

Efekt:
Slibuje hydrataci a v podstatě ano – dá se říct, že hydratuje, protože je takový mastnější. Netvrdím ale, že se vyrovná úžasným krémům na ruce od Garnier, popř. Fleur de Sante. Když mám v zimě extrémně popraskané ruce, tak se tímto krémem natřu tak přes den (podobně jako s tím se silikonem), protože tohoto krému mi nebude líto, když ho za „pár chvil“ umyju (máme psa, kterého stále hladíme a pak si stále máčíme ruce :D). Když se večer (v zimě, kdy mám mega popraskané ruce) natřu tímto krémem, tak se mi uleví, ale ráno se musím natírat znovu – až takový účinek prostě nemá.

Hodnotím ho proto jako průměr – 5 b. z 10 b.

Není zase úplně zlý J

Komentáře

Oblíbené příspěvky