Co mi doporučíte?

Před časem jsem psala o mých TOP produktech - zde si můžete přečíst a připomenout 
Teď by mě ale zajímalo jaké jsou vaše TOP produkty? Co by jste mi doporučili vyzkoušet a na co vy nedáte dopustit?
Nejvíce uvítám typy na:
- perfektní odlakovač na nechty, protože nemůžu stále nalézt ten pravý :(
- tužku na oči
- celulitidový krém nebo jakýkoliv účinný přípravek :)
- pěnu na holení - samozřejmě pro ženy ;-)
- fixátor očních stínů
atd.

Můžete psát dole do komentářů nebo přímo na mail spacesusi.blog@gmail.com ;-)
Díky moc za zpětnou reakci - co mě zaujme to zakoupím a zrecenzuji :)

Komentáře

  1. Tak můžu doporučit dvě věci :D odlakovač - já osobně jsem 100% spokojená s obyčejným odlakovač z Billy, cca za 20-30,- (?) Je značky My body, je modrý a super odlakovává. Dále můžu ještě doporučit pěnu na holení a to holicí pěnu Balea Rasier Schaum z drogérie DM. Je v růžovém obalu. Je taková vláčná, jemně nevtíravě voní, nohy zanechává hladké a skvěle se s ní pracuje :)

    http://sunnyym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky za tipy, ani netuším, že takový odlakovač existuje - zkusím posondovat :) A tu holící pěnu používám už x-let, ale tak nějak jsem myslela, že je snad i nějaká lepší...ale co jsem hledala na google, tak jsem zjistila, že ta je asi NEJ - co se týče ceny a výkonu...však o ní též napíši :)

      Vymazat
  2. ja pouzivam odlakovac z dm ebelin, taka zelena flasticka s davkovacom na tampony, velmi prakticky, ked nemam cestu okolo dm / bo u nas nemame/ tak kupim obycajny a prelievam si, ale tento mam rada, bo neni taky ze mi vysusi prsty alebo co tak prijemne posobi na okolie nechtu
    a taktiez penu na holenie z dm broskynovu balea, mala som aj kiwi, ucinok stejny len vona:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danka, tak mě zrovna ten Ebelin velmi nevyhovuje - přijde mi, že se s ním tak nadřu než konečně něco odlakuju :(...ale našla jsem jeden v 101 drogerie (o něm budu psát) a ten se zatím jeví jako super :))

      Vymazat
  3. Ja ti môžem poradiť len čo sa týka tej peny na holenie a to odporúčam rozhodne Baleu, nie je to priamo pena, sú to gély na holenie, ktoré po nanesení vytvoria penu. Ja som maximálne spokojná, s ničím iným sa neholím, iba s Baleou. Proti celulitíde som toho skúsila už fakt dosť - Dermacol, Niveu, drahý Elancyl z lekárne telové mlieko a nič nezabralo. Jediné, čo fakt funguje je taký domáci recept - zmiešať zrnkovú kávu s telovým mliekom alebo maslom, proste nejakým hutným krémom, naniesť na miesta z celulitídou, nechať pôsobiť nejakých 20 - 30 minút a potom pod sprchou umyť, pokožka je na pocit pevnejšia, skutočne to funguje, skúšala som to raz a ako krém som použila ten hutný Dove v kelímku. Inak na celulitídu nefunguje asi nič, pijem zelený čaj každý deň, nejem vôbec nejaké mastné jedlá a celulitída je tu jak svet, skrátka dedičnosť neoklameš, ja som sa s tým už zmierila. Ešte bol celkom fajn ten olej od Alverde s vôňou rozmarínu a citrónu, ale nerobil možno tiež nič, len taký môj pocit, že si nanášam olej.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky