Krém na nohy Winter Care by Fleur de Sante


Pochopitelně patří do stejné řady, jako krém na ruce Winter Care, o kterém taktéž najdete recenzi na tomto blogu. 

Pluska: 

  • Vůně – je téměř identická jako u krému na ruce a i když na nohou je mi celkem jedno, jak přípravek voní/smrdí, ale i tak je to určitě plus :)
  • Konzistence – opět se krásně rozetírá a u něj mi ani nevadí, že se hned nevstřebá do pokožky – natáhnu teplé ponožky a nechám to tam v teple vsáknout :)

Mínuska: 

  • Velikost – krém na ruce je opravdu obrovský (200 ml), ale tento krémík je fakt mini – má jen 50 ml. Zde bych uvítala i dvojnásobek, ale vyřešila jsem to tak, že si s ním natírám jen paty, které jsou nejvíce hrubé a potřebují dostatek „vláhy“


U krému na nohy se mi těžko hledají plusy a mínusy – nejlepší je vidět výsledek a podle toho se zjistí, jak si krém stojí a jestli stojí i za další koupi.

Podotýkám, že paty mám až nechutně suché, tvrdé – a mám ještě averzi se jich dotýkat :D. A nesnáším i když se kdokoliv jiný dotýká mých nohou – proto nanést krém na nohy je pro mě téměř nadlidský výkon :D, ale dařilo se – pro porovnání jsem si jednu nohou nenatírala vůbec a druhou (oblast paty) tímto krémem.

  • Po 2 dnech byl rozdíl citelný na dotek (když jsem překonala „odpor“ a dotkla se obou nohou – jednu patu jsem měla už téměř hladkou, druhou stále hrubou jak šmirgl). 
  • Po 3-4 dnech byl rozdíl i viditelný! Překvapila mě tedy i relativně rychlá účinnost, nečekala jsem tak rychlé účinky a tak hlavně výrazné účinky. 
  • Po týdnu jsem měla patičku už pěknou – druhou stále hnusnou, ale začala jsem natírat (samozřejmě:D) i tu druhou a do 14-ti dnů se to srovnalo. 


ALE krém už mi došel, takže musím dokoupit zásoby…a mezitím se moje paty vrací pomaaaaaaaličku do „normálu“ a zase se jich nemohu dotýkat (ale překvapivě to není taková hrůza...oproti krému na ruce tu nějaký ten dlouhodobější efekt je:) )…asi jsem odkázaná na natírání pat po celý život…ale s tímto krémem je to opravdu jednodušší. 

Takže vřele doporučuji pro všechny „hrubokožce“ jako já :D

Komentáře

  1. Odpovědi
    1. ...dakujem, velmi si cenim kazdy nazor...a ked je este aj pozitivny, tak o to viac :) vdaka :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky