Tělové mléko Garnier – intenzivní péče pro zpevnění pleti. Skin Naturals


Už mi není –náct a proto jsem se začala poohlížet po nějakých přípravcích, které by mojí pleť zpevňovaly s každým použitím.
A přiznávám – nechce se mi velmi hýbat :D a tak jako asi hodně holek sahám po něčem co by vytvořilo požadovaný efekt bez jakékoliv fyzické námahy.


Tělové mléko Garnier Skin Naturals – moje postřehy: 
* Krásná vůně – mám ráda, když se večer po sprše něčím natřu a cítím se příjemně i díky tomu, že to krásně voní …toto splnil na 100%
* Příjemná konzistence – není mastný, ihned se vstřebá do pokožky, takže bez problémů se hned můžeš obléct
* Mega balení (400 ml), které dlouho vydrží – zdá se mi, že teče pomaličku (což je dobře, oproti jiným krémům, např. Dermacol, který vychrstne do ruky ani nevím jak a pak nevím co s přebytkem krému v rukách) a proto si vždy dám přesně tolik kolik potřebuju – žádné přebytky. To je pro mě mega plus.
* A efekt – on tam opravdu je! Mě se zdálo, že už zpevnil problémové partie – stehna, břicho, „šunky“ na bocích do 2 dnů – při dlouhodobém používání to bylo jen lepší a lepší, ale samozřejmě – kdybych se nacpávala a nic nedělala, tak by ten efekt asi takový nebyl. Naznala jsem, že přeci jen to chce aspoň trošku omezit jídlo :D a tento krém napomůže trošku zdokonalit postavu.
* Hydratuje – i když to není hlavní slibovaný efekt, tak jsem neměla pocit do půl hodiny, že se můžu natírat znovu. Některé krémy od Avonu mi např. vytvoří „lživý“ efekt, kdy moje pokožka je hydratovaná, ale jdu spát, lehnu si a najednou mě svědí celé tělo a jsem schopná se natírat znovu. To se s Garnier tělovým mlékem nestalo.

Ale abych jen nechválila – tak nepochválím zvuk, který vydává :D Nějak se do tuby dostává více vzduchu a efekt je takový, že to „prdí“ :D Ve společné koupelně na intráku mi nebylo vše jedno – když jsem slyšela, že někdo je na chodbě a můj krém vydával tyto zvuky :D, ale to nic nemění na tom, že je to jedno z nej tělových mlék, které jsem kdy měla.





Jen doplňuji – nemám problém s váhou, jsem malá a v životě jsem nevážila více jak 55 kilo, takže možná nejsem až tak objektivní, ale šunky na bocích a stehna s mírnou celulitidou mám – takže netvrdím, že po tomto krému zhubnete. Ale opravdu vaše tělo bude PEVNĚJŠÍ.

Přiznávám – mám ho ráda :D 

Doplňující info o složení – obsahuje výtažky z ovoce: 
* Grapefruit – působí jako antioxidant, pohlcuje volné radikály
* Kiwi – zlepšuje pružnost a pevnost pokožky
* Zelené jablko – podporuje přirozenou obnovu kožních buněk
* ...a hlavně je tam i KOFEIN – podporuje kožní metabolismus a mě osobně se velmi osvědčil…i v boji s tou mírnou celulitidou, kterou mám. 

Hodnotím na 10 b. z 10 b. 


Komentáře

Oblíbené příspěvky