Match Perfection Cream Gel Foundation by Rimmel


Dnes nastal smutný den....velice špatný den...došel mi make-up Match Perfection Cream Gel Foundation by Rimmel.
Když jsem na něj psala před nějaký časem (asi půl rok a více dozadu) recenzi, až tak jsem ho neopěvovala co se týče jeho krycích a matujících schopností apod.
Celkově jsem ho nedoporučovala pro problematickou pleť, kterou mám i já.

…jak velmi jsem se mýlila J

Nyní jsem ho používala zhruba 3 měsíce (bohužel, nevydržel déle, to je asi největší MÍNUS!) dennodenně do práce a…proto píšu tuto omluvu, protože je to NEJ make-up, jaký moje pleť na sobě kdy měla.
Opravdu – nepřeháním, dokážu být až krutě upřímná (viz. jiné recenze), ale zde jsem se opravdu mýlila.

make-up Rimmel, Match Perfection, Match perfection cream gel, rimmel


Za prvé – psala jsem, že je potřebné použít korektor – není to vždy nevyhnutelné (jedině, když mi na obličeji fakt straší nějaký brutálně červený pupen :D), protože make-up má opravdu velmi krycí schopnost! Takovou, že den po brutálním čištění pleti od kosmetičky, kdy jsem se vzbudila s červeným xichtem, jsem vše zakryla jednoduše, slabou vrstvou, bez použití korektoru a NIKDO nic nepoznal! Normálně jsem byla v šoku J

Za druhé – matuje, opravdu matuje a to i mojí drsně moc lesknoucí se pleť – takže ANO, sláva, konečně J

Za třetí – s těmi póry to není zase až tak hrozné – to jsem asi trošku stresovala :D…a nebo, to by viděl fakt jen ten, kdo by stál zhruba na 15 cm od mě a vyloženě se soustředil a brejlil by mi na nos, kde jsou póry nejviditelnější.

Za čtvrté – všechna plus, která jsem napsala (viz. níže) platí a měla bych o nich psát více nadšeně, protože opravdu krásně voní, skvěle se roztírá (žádné čmouhy, perfektně jej rozetřeš do ztracena bez přechodů na krku a kolem vlasů) a HLAVNĚ není až tak viditelný – vypadá velmi přirozeně.

Dnes jsem opravdu dojela skleněnou nádobku komplet dokola a vyškrabala poslední „kapky“. Budu se s ním těžko loučit a musím si ho pořídit znovu – no mezitím jsem si ponakupovala jiné make-upy…škoda, přeškoda…ale musím vypotřebovat i ty ostatní „chudáky“…nyní hodnotím na 9 b. z 10 b.




Pozn. z 13. 9. 2012 - s odstupem času srážím jeho hodnocení na 9 b. V současné době miluji Wake Me Up, který má větší balení a déle vydrží. Nemohu proto tento, i když je opravdu perfektní, zařadit na stejnou pozici jako Wake Me Up :)




Komentáře

  1. Vyskúšala som,zlákalo ma zloženie krém-gel,nakoľko som alergička a mám mastnejšiu pleťNajprv som bola nadšená konzistenciou.No vyšla som von a asi po pol hodine mi začalo byť v tvári nejak horúco a nebolo to z tepla.Doma som ostala v šoku:líca som mala ako popálené,akoby som si natrela krém s kyselinou.A trvalo 2dni po studených obkladoch a Jarishovom roztoku z lekárne,kým to prešlo.Takže:alergičky,pozor!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Vyrábajú ho ešte vôbec v tomto balení? V dm som ho nevidela.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, kdepak, tento už byl stažen z prodeje...bohužel, protože to byl jeden z mých velmi oblíbených make-upů :) Match Perfection však od Rimmelu ještě stále najdeš :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky